Микронидълинг при стрии

• 24 606
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добре де, ама все пак някой да се е преборил със стриите?Независимо дали с лазер или с дермаролер или пък с нещо друго, ама имат ли изобщо лечение?!?

# 46
  • София
Дълго време не бях ползвала ролера и сега отскоро поднових процедурите, но този път мисля да ги правя по начесто /през 4-5 дни/ с по-малко натиск/болка/ и след това ще се мажа с коректора против стрии на elancyl. Ще пиша след време за резултати, ако ми се отдаде да съм редовна. Simple Smile

# 47
  • София
sandrella , това означава ли, че си имаш стрии, макар че си ползвала ролера преди време?
Искам да знам дали има смисъл да се бода, ако няма да има ефект? newsm78

# 48
  • София
Аз съм го ползвала около 5-6 пъти само, защото го правих с много разраняване на кожата и през интервал от около 6 седмици. Мисля, че трябват много повече процедури. Виж поста на ММ70 в тази тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469115.msg19473393#msg19473393.

# 49
Лазерът работи, проверено от мен. Не е евтино, но пък е сигурно. Минуси са, че за стари стрии се искат повече на брой процедури, и че не става да се прави лятото, заради слънцето.

Един белег от операция ми третираха с въпросния лазер, при д-р Валянова, в Хил клиник, и ме е яд, че не му направих снимки преди да почна, защото за три процедури самите шевове се загладиха и избледняха, станаха си с цвета на кожата наоколо. Честно казано не вярвах преди да го видя.

Ама в крайна сметка, технологиите се развиват във всички области, въпросът е дали ние можем да си позволим да сме в крак с иновациите.

# 50
Здравейте,сигурно сте забравили за темата вече,но  много искам да си купя титаниев дермаролер,но незнам как.Доста съм скарана с английския,пък и пробвах в  този сайт ебей, но пишеше ,че доставка до България не правят!Моля помогнете!

# 51
po princip striite sa razkusvane na vutreshniq kletu4en sloi i tazi procedura spored men nqma da dade golemi rezultati. Za striite nqma le4enie,trugnat li vednuj nqma spirka. Na 19 godini sum i gi imam ot 12 godishna,visoka sum 174sm,teja 50 kila,nikoga ne sum varirala i neznam kak i otkude sa se poqvili,no sa fakt. Naposleduk se ka4vat i kum krusta,shte vi pomolq za suvet....  Rezultat otnosno lekoto zali4avane polu4ih kogato hodeh na solarium (ne iskah efekt molatka,a leko po4ernqvane) i gi majeh s bademovo maslo 2 puti na den  Rolling Eyes

От бърз разтеж , надебеляване отслабване, бременност се полувачат. На мен ми се получиха в пубертета, на твоята възраст предполагам от рязко разширяване на таза. Мажи се поне 1-2  пъти в седмицата с зехтин или масла подходящи за тяло за да ти е по-еластична кожата. Има хора с по-мазна кожа по рождение по-еластична и не им се получават стрии , ако твоята е по суха си по предразположена за стрии. Бадемовото масло е много полезно за кожата.

# 52
здравей саня въпросът ми е относно теб правила си 5- 6 процедури и казваш че няма много ефект аз съм с 2 мм ролер , преди ден го получих и сега почвам доста боли #2gunfire моите стрии са бели стари на 4-5 години аз съм на 20 и са навсякаде  #2gunfire успех и поздрви  bouquet

# 53
  • София
Не разбрах какво точно ме питаш  Mr. Green Моята борба със стриите замря още началото на миналата година, че минах на друга вълна. Мисля, че ако си редовен, упорит и го правиш правилно има ефект. И да, боли. При мене от малкото процедури, които направих забелязах известно намаляване на дълбочината. Пак са си там, но някак си по-гладки.

# 54
# 55
И аз съм от страдащите,но при мен въпреки,че съм 49 килограма и нито грам не съм качила през последните 7 години имам  ужасно много стрии,които вече освен,че са превзели територията на цялото ми дупе буквално,са започнали да слизат до на ситни линии до коляното.На 22 години съм и от 15 годишна при първите белези не съм спирала до ден днешен да се мажа с масла за тяло.лосиони и специализирана козметика за стрии.Ако събера на едно място опаковките мисля че мога да напълня
микробус. Последните ми надежди са в дерморолерите и лазера,въпреки че след като бях в лазерно студио и момичето ги погледна каза,че не мога да се надявам на повече от 50%заличаване дори и след 7-8 процедури.Гледах в интернет много статии и клипове за резултатите от ролерите и ще се радвам,някой да помогне и да каже има ли наистина ефект. Cry

# 56
Аз се подложих на лазерно лечение на стрий...Мойте са доста и някой от тях са дебели колкото малкото ми пръстче #CrazyКазаха ми за отличен резултат след около 2 процедури.Сега трябва да изчакам около месец за да видим резултата от първия курс.Дадоха ми да пия капсули с колаген и хелуронова киселина,както и някакав специален крем....Ух дано има ефект,защото тези стрий ме подлудяват #Crazy

# 57
zdravei svetlana80 pojelavam ti vidim efekt!! ako moje malko poveche informaciq kade i kolko ti izlezna ? na men edistvenata nadejda mi e lazera moite sa beli stari bikvalno navsqkade !!! mersi predvaritelno

# 58
Здравей.Вече минаха 10 дни от процедурата и мога да твърдя,че малките ги няма,а големите са наполовина.Лекаря каза,че ще ми трябва поне още една процедура.Правих лазера в Скин Системс Доганово при Любомир Пеев.Бедра и корем-1600 лева.Зависи какъв участък ще обработва.Дано се махнат изцяло....

# 59
zdravei otnovo svetlana80 kak si imash li podobrenie ? izvinqvai ako nahalstvam s vaprosa , no sam mn otchaqna samo na 20 g. sam a sam nacepena kato zebra tolkova me sram ....iskam da popitam da ne bi da imash snimka predi i sled  ?blagodarq

Общи условия

Активация на акаунт