112та есенна среща в Италия

• 34 556
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Че аз не знам да има автобус /аз съм в падерно/-я кажи ако знаеш нещо newsm78 bowuu   Виж края на моето питане.

мерси за бързия отговор,ще вървя утре да издавам пълномощно.
Колко време ще отиде според вас и какви парички ще ми искат ??

# 31
# 32
Честита годишнина на Дирокови! /тя и нашата мина скоро, ама даже и не се усетихме  Embarassed/
Браво на Джулката за четенето! Аз ще почакам Бобо добре да научи итал. азбука, и тогава ще почнем с българската. Говоренето никога не му е било проблем, е, понякога и той има изцепки от сорта на грембюлче, дзайното, и прочие, но рядко. Малкия за сега се справя по-добре с българския, но в детската градина не са се оплаквали, че не го разбират, там май не го използва.
Стъклен дом и аз го следя, когато мога. Не ми харесва никак играта, много изкуствени диалози, само младите актьори са по-естествени май.... Но е първия български опит за сериал, историята са я докарали, и понеже са ми писнали турските сериали.....
Последния епизод обаче не можах да го гледам като хората и също нищо не разбрах.

# 33
Да се запиша и аз в новата тема  Simple Smile  Честито на всики, имащи повод да празнуват - с пожелание още много, много хубави поводи да имат   bouquet
Тук край Неапол е топло и слънчево  (е, точно в момента е малко облачно, ама малко) и като гледам по новините за наводнинията в Генуа направо се чудя защо съм решила, че искам да живея там. Ама нали съм типичен ппедставител на зодия рак - като реших Лигурия и това е  Simple Smile  Ама то не се знае след 4-5 месеца, пак типично по рачешки, какво точно ще искам  Joy

# 34
Лени,гледа ли 3та серия на Стъклен дом ? Къде го гледаШ по принцип ? Аз пробвах в сайта на БиТиВи ама прекъсва ужасно. Лелеееее,4увствам се ридикола с тоя сериал ве4е ама нейсе Embarassed

Барб,ние празнуваме 8 години бракуване инак сме заедно от 13  Wink
Пробвай тук.
http://www.vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%A1%D1%82 … D0%B4%D0%BE%D0%BC
Аз така си изгледах всички серии до този момент на "Забранена любов".
В момента даже повече ми харесва от Стъклен дом.

# 35
Стъклен дом и аз започнах да го следя от края на миналия сезон, играта наистина е малко смешна, но някои не играят чааак толкова зле. Радвам се поне, че нещо са направили, следващия път дано да е още по-добре. Гледах и "Мисия Лондон" и много ми хареса. Надявам се да правят повече филми в бъдеще.

mcdirock супер, сигурно е голяма емоция като почнат да четат. Честито и за годишнината   bouquet

# 36
Дирокви, честито   bouquet да се обичате още много години:)

Аз имам абонамент за Нетерра, Миленка и понякога гледам БГ телевизия. Но Нетерра не покриват Нова, а там имам неща, к ме интересуват, заради приятели, к продуцират в Нова няколко предавания. Преди имах абонамент за бг-телевизор, което е по-доброто  ( има и Нова), но там нещо с плащането не мога да се оправя, мн. сложно са го направили, през мъни букерс и т.н. глупост пълна. така че по БТВ освен новини и Стъклен дом др. май не хващам.
Има сайтове с безплатен стрийминг, например гледай.бе, само че не помня там какъв беше проблема.. пробвай.

Сайта на БТВ е като този на abc ,много се стараят да подражават, само че откъм сценаристи нещо куца сериалът, репликите са слаби, интрига има, но може много по-добре и в играта и всичко. Да, гледах 4ти май епизод вчера ( първият път нали беше двоен..) Онлайн гледането е много накъсано, нямам нерви.

Аз мн искам да гледам Мисия Лондон, но няма окъде да го сваля. разбрах, че излиза двд, може да накарам някой да ми го изпрати/донесе...

# 37
В Замундата го има, но знам, че тя не се отваря в Италия. Може да пробвате да сложите програмата хотспот и така да отворите сайта. Аз не съм го пробвала в Италия, но в Турция така си отварям You Tube.

# 38
Теб пък докато те позная под новия ник  Mr. Green

# 39
Имах нужда малко от промяна, старият изобщо не ми допадаше, даже толкова ме дразнеше, че спрях да влизам във форума (е не само заради това де  Laughing ).

# 40
  • la Città Eterna
mcdirock, честито!

Деси, здравей! На мен пък старият ти ник много ми харесваше, но в края на краищата е важно на теб да си ти харесва...

Като говорите за Замунда, на мен ми показаха как се влиза в Замунда през прокси, ама ми дадоха чужд акаунт, така че не мога да го публикувам тук. Но ако имате приятели в България, които да ви направят тази услуга - идеята е, че се влиза в Интернет през виртуален сървър, който физически се намира в България и чрез него се достъпват забранени сайтове, все едно вашият комп се намира в България.

А за гледане на видео от бг сайтове, където накъсва, съм се изхитрила да ги свалям с една програмка RealPlayer  - безплатна е, инсталира се и като заредиш сайт, в който има видео, минаваш с мишката над видеото и горе в дясно се появява бутонче за Даунлоуд. После следваш инструкциите. Има възможност да си го гледаш с тоя плеър или да го конвертираш в друг формат, примерно за уиндоуския медиа плеър....

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 23:55 от Abies

# 41
На мен във Вибокса изобщо не ми накъсваше и си го гледах с голям кеф.
Нямам нерви и време да тегля

# 42
Аз тук тегля от Арената - тя поне се отваря без проблем. Но аз и доста сериали следя - фантастика и криминални, така че и доста тягля, до сега не съм имала проблеми. Ползвам мобилен интернет на Тре - 100 часа за 15 евро на месец. Е, когато мога се връзвам и към безжичния на някой съсед та да си икономисам от времето Simple Smile)))

# 43
mcdirock, честито!

Деси, здравей! На мен пък старият ти ник много ми харесваше, но в края на краищата е важно на теб да си ти харесва...

Като говорите за Замунда, на мен ми показаха как се влиза в Замунда през прокси, ама ми дадоха чужд акаунт, така че не мога да го публикувам тук. Но ако имате приятели в България, които да ви направят тази услуга - идеята е, че се влиза в Интернет през виртуален сървър, който физически се намира в България и чрез него се достъпват забранени сайтове, все едно вашият комп се намира в България.

А за гледане на видео от бг сайтове, където накъсва, съм се изхитрила да ги свалям с една програмка RealPlayer  - безплатна е, инсталира се и като заредиш сайт, в който има видео, минаваш с мишката над видеото и горе в дясно се появява бутонче за Даунлоуд. После следваш инструкциите. Има възможност да си го гледаш с тоя плеър или да го конвертираш в друг формат, примерно за уиндоуския медиа плеър....

Да, идеята на тази програмка е такава, но пак повтарям, че не съм я пробвала в Италия. В Турция например you tube е забранен и аз я включвам само

като ми трябва да видя нещо там, иначе през другото време си седи изключена. Следващия път като отида в Ит. ще пробвам дали ще стане за замундата. А Арената и нея ли я затвориха, защото си спомням, че тя беше отворена пролетта  newsm78

Опс, wei xi сега видях, че ти си писала за арената..

# 44
Аз тук тегля от Арената - тя поне се отваря без проблем. Но аз и доста сериали следя - фантастика и криминални, така че и доста тягля, до сега не съм имала проблеми. Ползвам мобилен интернет на Тре - 100 часа за 15 евро на месец. Е, когато мога се връзвам и към безжичния на някой съсед та да си икономисам от времето Simple Smile)))

сигурна ли си, че нямаш ограничение за обем информация? я питай, преди да подължиш да теглиш, че наш познат така си гледал клипчета в ю тюб и накрая имаше .. много голяма сметка.

Общи условия

Активация на акаунт