112та есенна среща в Италия

• 34 551
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • Italia
Брех,аз си мислех,4е съм първата дето се разписва за деня пък гледам Л. ме изпреварила  Wink

Дубрутру  kaffeetrmker_2

Спи ми се та две не виждам а на вън грее едно слън4ицеееее, ден само за Шматкане навън. Blush

Мерси ви за споделения 4елен опит с гледане,теглене и тн.
Аз бях отваряла Замундата през едно прокси дето бяха пуснали тук във форума. Сайта се отваря без проблем,влизам си в акаунта ама не мога да тегля,просто не тръгва.
Много ми се гледа и на мен Мисия Лондон ама да видим кога и как Ще стане.

Деси и аз в първия момент докато зацепя, 4е си ти с този нов ник малко мигах на парцали. Laughing ЗаЩо е забранен Ю Туба в Турция?  newsm78

Маркрит,благодаря ти за линка ,но на мен vbox7 оттук изобЩо не ми тръгва.  Confused

Отивам да изпия едно огромно кафе и да хапна неЩо,4е да се вдигне малко мъглата от погледа и мозъка ми, в противен слу4ай не знам как Ще избутам до края на работното ми време.

# 46
ЗаЩо е забранен Ю Туба в Турция?  newsm78
За първи път ли чуваш за 'No Youtube Land'? Не е само в Турция, има и други държави, предимно арабски, азиатски, където Youtube е забранен.
А пък в Китай Google дава цензурирани и угодни резултати, но това уж k … 77;че.

# 47

Деси и аз в първия момент докато зацепя, 4е си ти с този нов ник малко мигах на парцали. Laughing ЗаЩо е забранен Ю Туба в Турция?  newsm78

Съжалявам, май трябваше  да напиша, че  съм аз   Mr. Green
Аз си мисля, че е защото по едно време бяха пуснали някакви обидни клипчета  за Мохамед, много се говори тогава.

Добро утро  и от мен, аз днес съм  почивка, тук времето е просто ужасно и май няма да  си  подавам носа навън. Гледам, че в Рим времето е страхотно, жалко че се прибрах в Неделя от Истанбул иначе  щях да си отпусна една седмица на слънце.
На мен Вбокса дори  в софия ми зарежда  бавно, а  като съм в чужбина  дори и не се опитвам да го отварям.

# 48
  • Italia
ЗаЩо е забранен Ю Туба в Турция?  newsm78
За първи път ли чуваш за 'No Youtube Land'? Не е само в Турция, има и други държави, предимно арабски, азиатски, където Youtube е забранен.
А пък в Китай Google дава цензурирани и угодни резултати, но това уж е на път да отпадне вече.

Определено за първи път 4увам  Embarassed ама аз не обикалям много много из нета.  Rolling Eyes

# 49
В Китай и фейсбук е забранен, помня че един българин там ми беше дал някаква програма, с която да заобиколя забраната, но като се върнах и май съм я изтрила. Е, на мен Арената ми върши работа тук, а ако нещо срочно ми трябва от Замунда едни приятелки ми го теглят и ми го пращат по скайп  Simple Smile
Имах ограничения за обема в предишната карта - 3 гига за 5 евро. В тази ми е ограничено времето. Но аз като свалям филми предимно се връзвам към безжичните мрежи на съседите - вече открих едно място в кухнята и едно в моята стая с хубава връзка  Joy

# 50
gioia, много благодаря   bouquet

# 51
Според вас нормално ли е- половин час, ексклузивно предване за изчезаналото момиче Сара в 8 вечерта! когато хората са се върнали от работа, седнали са да вечерят...
. това е издевателство вече, гледат бременни, стари, млади, хора със слаби нерви. Веднага след историята на Сара, следва майка убила 3г. дете.
Да, да, знам че не гледате телевизия, че има дистанционно, но се питам нормално ли е това вечно врене в трагедиите по този канал TG5.  Shocked

Това политика, Берлускони,  Боси, Наполетано .. второстепенни теми.
Преди всичко е кой кога, защо и как е изнасилил, убил, заклал... отврат са новините, отврат.Задължително трябваше да видя муцуната на чичото, криминалистка да обяснява, психолог .... егати парцала е тоя канал.

# 52
  • la Città Eterna
Е, сама го каза - има и други канали, защо гледаш този?! Аз от 1998 не гледам телевизия и не чета вестници..... и се чувствам мнооооого добре....  Laughing

# 53
Ами не е въпросът защо аз гледам, тъй като със сигурност  има милиони и милиони, които гледат - това е най-гледания канал. Както и да е. Ужасно е това, което правят на хората.

# 54
Има милиони и милиони, които също го гледат, но подобно на теб (и всички други) имат свобдното право да изберат да гледат или не този канал (и всички останали).

# 55
Това политика, Берлускони,  Боси, Наполетано .. второстепенни теми.
Преди всичко е кой кога, защо и как е изнасилил, убил, заклал...
........... и накрая обстойно съобщиха последните събития около задника на белен родригес и прочее валетки и пристъпиха към "стриша", нали? Stop

Да, и аз не гледам канале 5. Супер противен канал! Новини пускам 1-2 пъти месечно от новинарския канал на Скай, където репортажите могат да се избират интерактивно. Останалите новини в нета. Филми гледаме пак от интерактивната база с филими на скай и като цяло ефирна телевизия не гледаме никаква, че иначе няма спасение от простотии! Това е положението. Confused

# 56
  • Italia
ТиДжи_то на Канале 5 не гледам от незнамсиколко години.По принцип каналите на Медиасет ги пропускаме освен ако няма някой филм ве4ер. За новини  пускаме Скай ТиДжи 24 и това е.  Peace
Това фанати4но раздухване и даване на гласност на трагедии,като слу4ая с Аветрана е меко казано отвратително  Sick На който и канал да превклЮ4и 4овек,по всяко време на деня само това се дъв4е. ooooh! Трябва 4овек много да внимава с телевизията,особено ако е с деца в къЩи ....  Confused

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 13:23 от mcdirock

# 57
Ние си гледаме най-почтено Рай 1, обаче и там същата история с "малката Сара" и "чичото-чудовище". Според мен прекаляват яко, ама това не го мисля от сега, а откакто съм дошла в Италия (2 години, за справка), просто изпитват някаква чувствена наслада от чуждата болка и от това да я опишат в най-гнусните й детайли. Също и покрай земетресението в Акуила им се бях ядосала - всичките въпроси към очевидци бяха: "А вие имате ли някой близък починал? А много ли ви е гадно? А къща загубихте ли? И как е, как е?"...

Изписали сте какво ли не, докато ме е нямало във форума.

Барбабо, вие на какви езици говорите на Андреа? Т.е. кой на какъв език? При нас сме "един родител - един език", или по-точно "различни носители - различни езици" и Матео вече ги разграничи, разбра, че към някои хора трябва да се обръща на италиански, а към други - на български. Според лелките от детската градина е проговорил сега  Grinning. Това защото преди им е плямпал на смецица от български, италиански и бебешки.
Ние в момента правим "инсерименто" с малката, днес беше цял час на ясла  Grinning, а ние за пръв път от много време пихме кафе сами с мъжа ми.

Момичета, като ви чета, оставам с впечатление, че съм единствената, която не успява да свикне с Италия. Аз още плача за идването си "на юг", а за тръгване нищо не се знае. Ех, Льоли, Льоли, за смяна сме ние с теб, ама къде ти...

# 58

Да, и аз не гледам канале 5. Супер противен канал! Новини пускам 1-2 пъти месечно от новинарския канал на Скай, където репортажите могат да се избират интерактивно. Останалите новини в нета. Филми гледаме пак от интерактивната база с филими на скай и като цяло ефирна телевизия не гледаме никаква, че иначе няма спасение от простотии! Това е положението. Confused

И ние правим така в Истанбул, където имаме скай, а в Рим до този месец дори нямахме телевизия, иначе там гледаме спорта и  някакви филми ако дават, новините ги гледам през Еуронюз  дори като съм в София или във Фокус или Вести българските.

# 59
Барбабо, вие на какви езици говорите на Андреа? Т.е. кой на какъв език? При нас сме "един родител - един език", или по-точно "различни носители - различни езици" и Матео вече ги разграничи, разбра, че към някои хора трябва да се обръща на италиански, а към други - на български.
Ами да, точно така е правилно. Грешката в мен е, че не успявам да говоря 100% на български. Разсейвам се и ако ме заговори на италиански, отговарям на италиански, което е тъпо и лош пример от моя страна. Може би това е основната причина още така да смесва езиците и дори да комбинира думи.

Общи условия

Активация на акаунт