112та есенна среща в Италия

• 34 695
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Много познато, Ани  Hug
Изчезвам, хубав ден, момичета!

# 301
  • la Città Eterna
Brontolo, да ти е жив и здрав рожденника и да те слуша много Mr. Green

# 302
На Гери новият аватар е от един много известен илюстратор, който е спец на модерните, клубни мацки. На езика ми е името му, но в момента ми убягва. Rolling Eyes Един от най-първите ми аватари, още със стария профил, беше с едно негово момиче...

Wink Jason Brooks  Grinning

Brontolo,  честито на съпружето!   bouquet Много да те слуша!  Hug

Честита бременност на Соня!  Hug Heart Eyes

Цял уикенд ме побъркаха венците, сега съм на антибиотик и май няма нищо развалено, а е гингивит , зъболекарката каза "от стрес"  #Crazy

За 2 месеца пропътувах близо 15 000 км,   в петък летя и за България, но се връщам веднага в неделя и дори ще имам само точно 2 часа да се видя с нашите...времето ми е разпределено по минути...
Rolling Eyes

# 303
  • UK
Гери, пробва ли да жабуриш с отвара от смрадлика? (Smoke tree е на английски, но на италиански нямам представа)

Освен това тук има една течност, Eludril. Майка ми е стоматолог и затова знам.

Brontolo и Pisolo, да отпразнувате подобаващо!  Mr. Green

# 304
Момичета,мнооооого ви благодаря от името на Pisolo !!!
На него за пьрви пьт му честитят от някой форум, чета му всички вас и много се смеем.

Цугуми,специално благодаря за песничката от Ютуб! След малко мислим дори да я изиграем и ние ,имайки предвид ,че да бьде в синхрон ,крьстихме синчето ни Cucciolo ....Simple Smile Simple Smile

Льоли, ела да гледаш Фабио -за останалото ще мислим ние!!..Simple Smile Simple Smile

Още един пьт благодаря на всички, днес направих тортичка и сега ще се духат свещичките Simple Smile!

# 305
  • UK

Льоли, ела да гледаш Фабио -за останалото ще мислим ние!!..Simple Smile Simple Smile

E па дайте ми го, ще го забаламосам и още как!  Laughing

# 306
Честито на Pisolo Grinning

Аз сега старателно си записах препоръчаните парфюми и дано скоро имам възможност да се разходя малко ...Поне да си избера, а после ще гледам да пробутам идеята за някой повод  Sunglasses
Да ви препоръчам Kiko Milano, много ми харесва тази марка, евтинки неща, много приятни, прилично качество. Имам едни чудни гримчета, с форма на моливче самото гримче е в капачката, много хитро и удобно, само натискаш и воала.

Поздрав от жУвотните ни ( как си прекарваме вечерите):

# 307
  • UK
Kуче, коте и черен лак на ноктите  Mr. Green.

# 308
 Mr. Green да бе.
аз търся един лак, много е специфичен, но не мога да намеря, това явно или го занеш, или не.
черен е. обаче има червено-кафяв отенък.
е това ако някой го е виждал, да ми каже, парите нямат значение.

# 309
10 c's , Kiko Milano е марка която и аз много уважавам.Има много хубави неща.Първото което си купих от тях беше лак и останах много доволна. Когато в неделя правим разходки до Дуомото влизам в техния магазин и все си взимам по нещо

# 310
Не са лоши хич лаковете, аз имам 2, изкушаваш се да си купиш все нещо по 3-4- евро..
хитреци са.

О Боже ГОсподи!!! Започва Гранде Фрателло  Shocked

# 311
  • UK
E, честно, не им ли писна? Това е сигурно десети сезон...дори тука умряха риалититата.  ooooh!

# 312
  • UK
Лени, за такъв цвят ли говориш?

# 313
Мен не ме засяга, но мъжът ми - да. Той сигурно е от малкото,  гледащи ББ от началото досега   Rolling Eyes
Това значи 1-2 пъти седмично да се стои до полунощ да се гледа кой влиза, кой излиза...
На мен са ми по-интересни българските формати - такова падение е, че тукашните са като послушници, всраванение с нашите издания...

Лакът може би е този, но този изглежда по-кафяв. Но и аз съм почти сигурна, че е на Шанел!

ред: Льоли, май е този! видях едни снимки, цветът е различен на различна светлина. http://milanandvanaily.blogspot.com/2010/03/chanel-18-rouge-noir.html
аз може би съм го видяла, когато е изглеждал почти черен...

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 23:58 от 10 c's

# 314
Ммм, добре изглежда този лак... Ако не спестявахме всеки цент и ако имах малко време да се грижа по-редовно за неща като маникюр (обаче ми е терсене, че все не смогвам), щях да си го купя. Трябва да си го запомня някак...

Хм, Матео тази нощ се събуди от болка в ушите, плака, плака ("Иши лиии, няма лииии!", т.е. свърши боли, няма боли, т.е. хайде да свършва да боли, не искам вече да боли), два пъти му давах парацетамол (т.е. тахипирина) за успокоение и заспиваше. А от вечерта нищо не изглеждаше да му има  Confused. Днес се събуди бодър като маргаритка, но то не може да му е минало просто така...

Общи условия

Активация на акаунт