112та есенна среща в Италия

• 34 682
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
О, Лени, трогната съм.
Ще си сложа на аватар, само да ми остане малко време.
Благодаря!  Heart Eyes

# 346
  • la Città Eterna
Как биха се развили нещата, ако трагедията с миньорите се беше случила в Италия:
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo.php?fbid=1546282228690&set=a.1118214247258.18805.1584079410

Обаче си копирайте в нов прозорец целия линк, защото тук го подчертава само до половината и не се отваря.

Много яко!  Laughing А ако се беше случило в България?  hahaha

Лени, честит аватар! Снимката за Tsugumi наистина е много чаровна....

# 347
  • Italia
Снимката на Джулия Робертс е разкоШна просто  Blush

Добрутро,народе.  Rolling Eyes

Слава Богу,петък е. Blush

# 348
А, ама това Джулето Робъртс ли е? Тази, дето е за Тсугуми? И на мен много ми харесва снимката, страхотна!

Също ме кефи новият аватар на 10 c's, както защото по принцип харесвам Пенелопе Круз, така и защото съм в подобно главоболно настроение тези дни.

mcdirock, аз пък съм недоволна, че ВЕЧЕ е петък! Нищо не успях да свърша тази седмица!

# 349
  • Italia
Аз пък през тази седмица отметнах работа като за цяла петилетка.Имам нужда от малко сън и спокойствие,не,4е през уикендите ми се отдава кой знае колко,напротив ( аи прогнозите за времето са отврат ) ,но поне няма да ти4аме рано сутрин за у4илиЩе и да бързаме следобяд за прибиране.
НеЩо ми е много сдухано....  Tired

# 350
Ето цялата фотосесия от Elle: http://www.elle.com/Pop-Culture/Cover-Shoots/Julia-Roberts/Julia … berts-Cover-Shoot
(заплювам си първата снимка Wink )

# 351
Ей веднага разконспирира откъде е:))

Аз вчера рових в стари мои аватари, щото така и никой не ми предложи нов Wink

Аз утре ще кажа " слава богу събота е", защото утре работя до обяд. Тази седмица беше много тежка, освен всичко останало,  имахме една клиентка, която е алергична и трябва да дезинфекцира цялата къща + да я боядисат + да изнесе всичко вкл. и гардеробите и да мине каквото може на химическо, а останалото във вода с антиалергични програми и т.н..  В резултат се появи със 150 кг. дрехи.  Shocked  Голяма хамалогия се очертава в следващите 5 седмици. Така или иначе, ако ти открият такава алергия (акари) и страдаш, разходите по това да ги унищожиш ( според мен без никаква гаранция) са космически.
Тия хора ( тя и дъщеря й всъщност) имат дрехи, с които да се заредят добре поне 2 магазина 2нд хенд. Освен това дъщерята не живеела там, така че това били само дрехите, които не носи ... Аз като скромно девойче никога не съм имала  някакви произволни дрехи нито собствен гардероб  и  ми е много интересно:)

# 352
Wow, Лени Simple Smile)))) Съжалявам за жените и за проблемите им, но дай Боже повече такива клиенти от време на време... Blush

# 353
А някой гледа ли го този филм Eat Pray Love?

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 18:53 от tralala81

# 354
А някой гледа ли го този филм Eat Praz Love?
Eat Праз? Mr. Green Laughing
Аз не.

# 355
ние го гледахме. аз бях  разочарована, дамиано спа през цялото време.
много плоска история, много клишета и една застаряваща джулия... стана ми почти тъжно.
доколкото знам книгата е голям хит,  предполагам, сред почитателките на куелю и подобните му

# 356
Кати си му дойде времето за аватар, Лени, ще ти предложим  Naughty
Как няма да те разконспирирам, почитател съм на Elle от поне 20 години   Wink
Сезонът на MadMen приключил, много бързо ми се стори.

# 357
е как приключи, аз в последният епизод видях един сгоден Дон Дрейпър, една бременна Джоан Харис, а тази жена... Бети Дрейпър се премести. Това ли беше.... това е последният сезон, очаквах някакъв .. край все пак

# 358
е как приключи, аз в последният епизод видях един сгоден Дон Дрейпър, една бременна Джоан Харис, а тази жена... Бети Дрейпър се премести. Това ли беше.... това е последният сезон, очаквах някакъв .. край все пак
Аз още не съм го гледала, но да кажем, че не съм прочела, какво си разказала от него  Sunglasses
Според IMDB, с 13 серии е.
И предният сезон беше с отворен край.

# 359
упс:)
ако са 13 епзиода, има време)

abs, fen sym na Joan Harris:) http://fashionrenegade.files.wordpress.com/2009/04/mad-man-joan-holloway.jpg

Общи условия

Активация на акаунт