112та есенна среща в Италия

• 34 543
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • Italia
Давай координатите,Алекс. Важното е 4овека да е сериозен и да върШи работа. Peace

# 541
jufka, няма да посрещам там празниците, но ще попитам за тазгодишния концерт. Миналата година беше Claudio Baglioni. Ако науча нещо, ще ти пиша  Peace

Мерси   bouquet

Бус4етата тръгват всяка неделя в 10.30 от автогарата където е прави руския пазар Милано,пристигат рано сутринта в понеделник в София спирки:Бриколаж Люлин,централна гара и от там за Дупница.
Има 2 фирми..едната е Мишо а другата е Мони...Бял и 4ервен микробус с КН регистрация ,,номера на Мишо е :3280561473 а от Бг :0888948928.
Таксата е 5 евро,а когато нещо дребно не взимат пари.Правят линията на А4 и обикновенно спират по аутогриловете.
На Мони номера е :: като го намеря ще го сложа...3397750098

# 542
  • Italia
Благодаря адаШке. Hug
4естит ти имен ден,на теб и на Миликс,другата адаШка от темата.
Да ви е живо и здраво името,здраве и късмет ви желая   bouquet

# 543
Благодаря адаШке. Hug
4естит ти имен ден,на теб и на Миликс,другата адаШка от темата.
Да ви е живо и здраво името,здраве и късмет ви желая   bouquet

4естито и на теб.Аз 4естно казано не знаех 4е днес празнуват и Милените..Аз съм кръстена на баба ми Митра ( Димитровден ) и на леля ми Елена ( Св.Константин и Елена ) и съм "празнувала " тогава....Аиде и днес ще празнувам  Grinning....Дадоха ми едно талон4е за процедури ГРАТИС ,козмети4ни и т.н. Да видим колко е гратис ,та днес ще се възползвам заради празника. Laughing

# 544
Разкажете ми повече за тия масажни възглавници, че и моя мъж страда от червикале и ме кара да го масажирам всяка вечер...

# 545
Деске, за червикале има специални възглавници, които да си нагласиш на врата/рамената или главата: http://www.homedics.it/it/produkte/massage/homedics-shiatsu-cushion-massager.html. Те са и по-евтини. Иначе от седалките евентуално само най-скъпите модели имат и продължение нагоре за главата: http://www.homedics.it/it/produkte/massage/homedics-3d-shiatsu-b … der-massager.html  и  http://www.homedics.it/it/produkte/massage/shiatsu-massagegerat-one.html.
Ние подарихме тази масажна седалка на свекърва ми, която страда от всички възможни гръбни болки. Confused Ползва я и казва, че е доволна. Понякога и аз се възползвам и се масажирам, готино е. Simple Smile

Честито на Миленките! Колко сте много само!!! Simple Smile)))))

# 546
  • Italia, Palermo
Мерси за 4еститките Hug
Да са живи и здрави ад6ките  bouquet
http://www.imen-den.net/imenni-dni.php
Сега погледнах това.

Оле, моми4ета, сно6ти една ми6ка ми застана настре6та в лавандерията ни, остъкления балкон демек, все отворен е прозорецът му. Умрях от страх, не можем го изгоним, нали имаме скеле, та до осмия етаж стигнал гадът. Абсурдна ситуация. В момента го дебнем, затворен е сам и сме поставили акртони с кренвир6и и лепило за ми6ки, барем се лепне там и го изхвърлим навън. Много ме е страх, но и много  и е съвестно за горкото животно. &те трябва да монтираме комарниците. 6тяхме да ги държим 4исти и нови за след ремонта на блока, но явно сме объркали сметките, все пак са протекция от всякакви нахлува6ти Хи6тници. Само някой да ми е запял песни4ка или заразказвал приказка за малки сладки ми6лета #2gunfire

# 547
Честито на именничките!
Аз доста се чудех дали Милена празнува днес, имам и една близка приятелка Милена, но никога не съм сигурна...
Да сте живи и здрави, и да ви е късметлийско името!

# 548
Живи и здрави да са Милените!   bouquet
Ани, благодаря за линка!
Миликс, на теб не ти е смешно, ама така ме разсмя с тая мишка! Дано се хване на капаните!

# 549
mcdirock ,вече jufka т и е отговорила изчерпателно.Свекърва ми си тръгна с буса в неделя и дори с буса з абагаж пратихме един голям тв.Удобно е и може да ес разчита на бусовете

# 550
  • Italia, Palermo
Благодаря, моми4ета Hug
Деси, дове4ера по тъмно моя инспектор Вито го пра6там на мисия. Колко ми се издигна о6те пове4е в о4ите моя смел мъж, да ходи 4есто в лавандерията въоръжен само с една метла Simple Smile Но се крие животин4ето, 4е не е и малко, едно 15 сантима има, тъмносиво, друго не видях, само кре6тях. Голям цирк, исках да викаме ком6ията отдолу, от страх обосновах пред мъжо това си желания с аргумента, 4е бил виджиле дел фуоко Joy е, днес по слу4айност звънна на врата за едно не6то да пита Вито, но не предложи да помага хихих. Жалко, 4е не можем да го гръмнем с бумбума Mr. Green
Моми4ета, утре съм на първи преглед на диетолог в Натурхаус, да видим и сега колко 6те отслабна, 6те докладвам, ако ви интересува. вие 4ували ли сте отзиви? една дружка ми вика, 4е ми трябвало да си намеря лИбовник, а о6те по-ефикасно 6тяло да е Вито да си намери Либе, та да се стопя и оглозгам до кокал размер 42, каквато бях преди 15 години.

# 551
  • Italia, Palermo
Видяхте ли новата подредба на каналите на Скай? Има и някой нов канал, попаднах на един Бабелтв май бе6е, изцяло на тема 4ужденци в Италия. С риск да ви разо4аровам ви споделям, 4е отивам да си гледам турските филми и да 6ия коледни елхи, после 6те ви ги снимам и покажа. Италинка дали има сега време за своите ръкоделия? Доста народ се изпоизгуби и не пи6е.
Извинете ме, за 4 и 6 де ползвам, но съм на компа на мъжо, а нямам там флекстайп, с който съм свикнала.

# 552
Не съм MG18,но ще кажа това,което знам аз.Има една транспортна фирма от Благоевград,която извършва точно този тип услуги.Момчето се казва Пепи,микробусите пътуват всеки четвъртък от България,тук са в петък,а в събота се връщат обратно за България.Има микробуси до различни градове,включително и до Милано.Цените са добри,мога да ви дам телефон за връзка,надявам се да не се приеме като реклама на някой.

ако минават през Форли и после през София направо пиши телефона, че е много важно.

Миликс, видях, че са разместили пак каналите, защото 426 вече е заел място някакъв wedding канал
Дискавъри травел е изместен по-назад.

# 553
Момичета, извинявайте, че не ми се рови назад, ами ще питам директно по вече обсъждана тема... макар че имам лошо предчувствие, доколкото си спомням какво излезе от обсъждането..
Какво беше положението с връзката между летището в Болоня и летището във Форли? Автобусче до гарата в Болоня + влак до Форли? Някой знае ли колко време отнема и колко струва (хайде, това ще си го проверя и сама в интернет  Blush)?
Аз тук правя чудеса от храброст, за да намеря евтини предколедни билети. Защото иначе рискуваме да сме сами в Италия за Коледа, и не ми се очертава много добре да трбява да готвя и шетам като вихър, за да вечеряме набързо към 19, и да слагаме децата да си лягат, след което капнали да се опитваме да си създадем романтика около кухненската маса...
А не ми казвайте защо ги търся толкова късно, по-рано нямаше как поради различни фактори и факторчета.

# 554
Tralala, родителите ми летяха от Форли събота, тръгвайки от Флоренция, така че схемата е с влак до Болоня, после друг влак до Форли (Болоня-Форли не е скъпо, но не мога да цитирам цена), после на гарата във Форли има някакви малки микробусчета-такси (до колкото разбрах са 4-местни, така че за вас са ок), които за 11 евро ви возят до летището. 11 евро е цената на микробусчето, не се плаща на човек. Няма директен транспорт от гарата в Болоня до летището на Форли. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт