112та есенна среща в Италия

• 34 538
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Ами да, пише semola. аз купих това: http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ba/barilla-durum-wheat-semolina.jpg струва мисля 60 цента или нещо такова. 200gr

аз не правя много разлика м/у семола, семолино, семола ди грано дуро..
Мерси,сега бях в Иперди и там го гледах това пакетче

# 736
Здравейте момичета, ама вие сте истински писарушки, браво на вас, не мога да смогна да прочета всичкодето сте писали.
Аз имам кола едва от две седмици, и съм много щастлива с новата придобивка. малка е и старичка, но випреки това аз съм доволна. бяхме я пратили в БГ, там свекъра я регистрира. Та мисълта ми беше че там ми сложи 4 нови зимни гуми и ми излязоха 200 евро.
Аз още навлизам в разговорите ви за това няма да се бъркам навсякъде, за да не объркам нещо.
Може ли между другото да подхвана нова тема - обмислям да купя ма мъжа ми за подарък за коледа масажор, но се чудя между три варианта. Той работи на бензиностанция, по цял ден е прав и краката страшно много го болят, а през зимата и цялото тяло от многото дрехи. Та чуденката ми е между тези три варианта
http://www.unieuro.it/cura-della-persona/cura-corpo/massaggiator … itureEvar3=browse - първо бях решила да е този, за да може докато си почива в леглото в неделя масажора да масажира цялото му тяло, но съм го виждала само в нета и не знам дали е добър или не върши никаква работа
http://www.homedics.it/it/produkte/massage/vierfach-klopfmassagegerat.html - после си харесах този
http://compraonline.mediaworld.it/webapp/wcs/stores/servlet/Prod … egory_rn=60695643 - накрая си харесах този
И сега не знам какво да правя, кой от трита да взема, ако взема първия, ще му взема и отделен само за краката. Вие иматели опит с някои от тези масажори или пък с други.

# 737
Bore, виж тук и следващите няколко страници.

# 738
Понеже Аибиеса е започнала работа (за което честито да ти е лека и доходоносна) предлагам да оправи финансовото положение на тук оплакващите се.На първо място, с ваше разрешение се записвам и аз.По миналият месец с начално превентиво за разграждане на  мансардата от 6200 евро достигнахме 8000.Понеже си помислих,че младежите и без това са се поизмърсили,няма да е зле да ударят и по една четка на стените.Не знаех че занаята на бояджията е толкова доходоносен.Амаццца 1700 европейски знаци за 70 кв.метра.Все още не се бях успокоила от факта ,че не съм си намерила мъж бояджия когато дойде ред на втора нервна атака.Любимият ми съпруг ми играе контра оферти в покупките.Спазарявам аз детска стая за малката ,за почетната цена от към 4000 евро,вечерта отива мъжът ми да я плаща и се връща с платено античипо от 30% и обща цена над 6000.Добавил библиотечка,добавил огледало в гардеробчето,добавил, пак в гардеробчето светлинки като се отворело това последното да светело и изобщо за пореден път се убеждавам,че моят любим като го изпратя за цаца се връща с черен хайвер.Аман вече.......Това лято в България обаче си смени гумите на мотора ,които същата марка и същото незнамкаквоси в Италия струват 680евро ,а в Бг 280.Толкова остана доволен,че мисля ,вече и в Милано знаят какъв "удар" е направил с тези гуми.Сега с тези подаръци за Коледа и аз съм в  чуденка какво да измисля за Франческа,единственото на което се радва е пластелин,за мое голямо нещастие и на всички гости които се прибират по  с цветни пластелинени подметки.

# 739
Боре,нашият е като този от линка който е пуснала 10 c's .Купихме го от Карфур за 59 евро на промоция.Тази седмица го видяхме на 90.Аз съм доволна ,мъжа ми също.Може да се поставя и на седалката в колата и да те масажира докато караш.Ти от къде си?

# 740
Четейки по назад ,забелязвам Шурке,любопитен факт:не е изключено в бъдеще да се появи багерист от Лугано хахаха.Дъщеря ми тръгна на градина и дори заспа за обяд.Той животът ,със свободно време, бил хубав значи

# 741
Oвчи, скоро четох в някаква тема, за американските милионери нещо беше, че хората били имали склонност, ако си увеличат доходите, не да трупат богатство, а да похарчват разликата. Та и твоят мъж така, с този удар с гумите, нали трябва някъде да избие разликата? Simple Smile)))))
А това за багериста не го разбрах, но на мъжа ми шефа в Лугано е от Казерта! Grinning Маурицио, страшен пич, учим от него разни интересни изрази на вашенски диалект.

П.П. Радвам се да те видя. Simple Smile

П.П.П. Аа, Овчева, мераците на сина ми за коледен подарък ли имаш предвид? Багерист, кранист или поне шофьор на бетоновоз, да. На пристилката за детската градина съм му зашила една значка с трактор... да се радва. Simple Smile))))

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 16:38 от Barbabeau

# 742
Също се радвам да  видя теб останалите дружки.
Само дето моят любим не е американски милионер,ами скоро ще стане наполетански бедняк,както я е подкарал.Спомних си една твоя батута от "миналото",за строител от Бергамо и четейки за подаръка от кран и багер,които си е пожелал синът ти ,направих май объркана асоциация.

# 743
аз приклЮ4их с подаръците за малкия. този път доста от рано, за да ми е мирна главата

за малки деца, все оЩе непокварени от реклами и персонаджи разни, много харесвам игра4ките в  www.imaginarium.it

ако имате близо до вас техен магазин, отбийте се, заслужава си

# 744
Овчи, наред си е асоциацията, но аз малко бавно стоплих. Wink

Хубав линк, Джоя, благодаря! Може да се поръчва и онлайн! Ще разгледам.

# 745
 MG18, видях тази масажираща седалка, но моя мъж освед да отиде до работа с колата и да вечеряме е изклщчително рядко да се заседи на стол. Или си почива на спалнята или на дивана, за това искам нещо подходящо за ситуацията.
Аз по принцип съм родом от Казанлък, Старазагорско. Сега Живеем в Милепини, Родано, провинция на Милано.

# 746
MG18, видях тази масажираща седалка, но моя мъж освед да отиде до работа с колата и да вечеряме е изклщчително рядко да се заседи на стол. Или си почива на спалнята или на дивана, за това искам нещо подходящо за ситуацията.
Аз по принцип съм родом от Казанлък, Старазагорско. Сега Живеем в Милепини, Родано, провинция на Милано.
Ние на дивана я слагаме тя става и да легнеш в/у нея.Иначе колко е малък света.На сестра ми мъжа и  е от Казанлък.Имаме и роднини там по бащина линия.Сватбата на сестра ми в Казанлък,беше много хубава  Heart Eyes
На мен не ми е познат онзи район Родано ,мъжа ми го познава по добре

# 747
сайтът с играчките е много приятен.
в нашата зона нямат магазини, но има онлайн.
и цените ми се струват прилични.
като добавя масажиращата седалка ( или нещо от сорта) , може да се размина изобщо с ходенето по магазини и да
купя всичко онлайн....( което ще е за сефте, защото аз почти не пазарувам онлайн)

ов4ева, уелкъм бек, разкажи повече за Франческа!

миликс, тук  са Bofrost предлагат само замразени храни. Пресните плодове ( портокали) идват с други камиони пак от юг , амбулантите кръстосват пътищата, докато продадат всичко и после се връщат.

# 748
  • UK
Tralala, бе да ти кажа с тези две малки деца и щом дисертация си написала май хич не си тралала! Simple Smile Браво, поздравления! Кога ще я защитаваш?

Аз тези дни предимно работя, а вкъщи ми е тъпо и съм все сама, даже за другата седмица съм си купила билет за театър, като казах: едно място ме изгледаха странно, ама какво да направя, по-добре сама отколкото в лоша компания дето се казва. Много ме натъжава шефката ми, държи се добре, обаче в дадени моменти и се изплъзват някои много язвителни неща, които могат да ти развалят целия ден. Просто като е изнервена е много груба. Явно още нямам имунитет към тези неща и прекалено навътре ги приемам.

Като гледам всички как говорят вече за празници и подаръци, чак на мен започва да ми става празнично. Даже може тия дни малко да си поукрася.

Ох да ви кажа, днес имахме събитие и присъства и говори Николай Младенов...мъж мечта... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 749
Кой е Николай Младенов ??
Пуснете направо 114 тема , че 113 е много фатална за предновогодишна !!Отсега казвам , че иначе няма да вляза в нея. Crazy

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 20:51 от Markrit

Общи условия

Активация на акаунт