112та есенна среща в Италия

• 34 720
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Tsugumi, aко знаеш как се точа на един парфюм аз, ама кога ли ще ми падне пердето... Rolling Eyes
Само един?! Щастливка Simple Smile
Кой е? Wink

# 271
MadMEn докъде го докара:) Бети Дрейпър изключително ме дразни.
Кои сериали гледаш Тсугуми? Този ще го сваля тутакси. Аз много харесвах Better off Ted, но явно не им понесе на хАмериканците, беше много остроумен. Започнах the big C, но не ме грабва, нещо. Weeds е моят сериал, тази жена съвсем излезе от петолинието.

ПРепоръчайте ми парфюм - лек, опияняващ аромат искам. Мои досега са били зеленото Булгари, Нина Ричи, последният е Be delicious на ДКНЙ... ако ги знаете това ми е ...'стила'. Ако ми препоръчате някой ще съм мн. благодарна, з нищо не разбирам.

# 272
Лени, не съм го чувала този Better of Ted. Аз, поначало, много трудно следя сериали - отегчавам се веднага: Хаус в момента само от "уважение" към миналото  Wink, от MadMen глеам текущите серии (тази вечер я излъчват в Щатите, утре я има по торентите), утре е House, а вдруги ден - The Good Wife.
Weeds съм го чувала, но не съм правила опити да го гледам. Новият сезон на MadMen ме беше поразочаровал в началото, но има добра насока в момента.
Бети и мен ме дразни много, намалява участие по-натам, ще видиш Wink

Помня те с твоя Хепи на Клиник, нали? Аз скоро си купих насляпо Happy Heart, който подарих и човекът остана много доволен, на мен ми беше леееко "студен".
Моите предпочитания са повече към по-специфични и ориенталски аромати, но на Москино, които обожавам, могат да се нарекат "леки". Например, Funny e лек, но не прекалено.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 20:46 от Tsugumi

# 273
  • Italia, Palermo

http://family.webshots.com/photo/2386041510100816441aMwZRi?vhost=family

ние вече заспахме след цял ден бесуване и без следобеден сън, и Миленка най-после се добра до компа...
Ние пък още ходим по къси ръкави, макар и вечер да захладнява и да трябва "абичка". А с тия ми кила и криза финансова, лошо настроение и ужасна фигура де виждам от огледалото въобще не ми се влиза в магазини. Затова и си бродим край морето, кърски разходки всеки ден и да раздвижим телесата някой километър вървене.

# 274
O, da, imah i Happy , забравих.
Аз на Мед Мен съм гледала всичко, чакам новия епизод.

Уийдс е страхотен сериал, епизодите са кратки ( по 20 мин) историята е много изчанчена. Започва със смъртта на съпруга, останала с 2 деца майката започва на шега да продава трева в квартала, после нещата се задълбочават много и така мисля, че сме на 5ти или 6ти сезон:) Мери Луиз Паркър е героинята и по едно време беше взела Златен глобус за ролята.

Беттер офф Тед е комедия, пак са по 20 минути, голям цирк е там. Имам ги на айпода си и като ми е чоглаво си ги пускам. Има уникални реплики.

THe good wife хубав ли е?

# 275
Писала съм за The Good Wife - типичен американски съдебен сериал с акцент към здравите семейни устои и себеотрицателността на перфектната американска съпруга. Клишетата са компенсирани от наистина отлични актьорски състав и игра.
С всяка серия и на мен Бети ми става все по-антипатична, но се вписва в образа на "отчаяната" домохазяйка от онзи времеви период.

Миликс, моята бандитка също не спи следобяд  Crazy

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 23:22 от Tsugumi

# 276
но се вписва в образа на "отчаяната" домохазяйка от онзи времеви период.
В тази връзка се сетих, че отдавна се каня да те питам дали си гледала "Revolutionary Road"?
С Леонардо ДиКаприо и Кейт Уинслет, но да не се бърка с "Титаник". Mr. Green Много тежък, но хубав филм! (според мен)

Гери, мерси за информацията за Easyjet! За мен беше полезна, понеже предпочитам Малпенса като летище.
Успешен зъболекар ти желая и да се оправяш!

На Гери новият аватар е от един много известен илюстратор, който е спец на модерните, клубни мацки. На езика ми е името му, но в момената ми убягва. Rolling Eyes Един от най-първите ми аватари, още със стария профил, беше с едно негово момиче...

Миликс, ние тук парно пускаме. Laughing А спането следобяд сме го отписали още преди повече от година (за мое съжаление, естествено).

# 277
Аз съм го гледала. Много хубав филм. Началото на МадМен е в тази епоха изцяло. Бети Дрейпър имаше някакви колебания, подобни на тези на Алис, но в крайна сметка успешно се вля в редиците. Имам приятелка, която живее в кварталът, в който се развива действието на филма.

И аз си търся аватар, нещо съм творчески аватарно зациклила:)) Приемам предложения.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 22:41 от 10 c's

# 278
Лени, миналата седмица се оглеждах в МедиаМаркет за cofanetto с (поне) първи сезон на "Mad Men", но нищо не намерих, а имаше какви ли не тв сериали. Стотици! Излиза, че ако не свалям от интернет, за сега нямам шанс да го видя този сериал. Confused Ще продължа да търся по медиа магазините, да видим.

П.П. Jason Brooks!!! Laughing

# 279
  • UK
Tsugumi, aко знаеш как се точа на един парфюм аз, ама кога ли ще ми падне пердето... Rolling Eyes
Само един?! Щастливка Simple Smile
Кой е? Wink

Daisy на Marc Jacobs- весел, красив, опияняващ...и трябва да бъде мой! И не ми се чака повече!!!! Mr. Green

# 280
Да, Ани, гледала съм го филма. Негова почитателка съм, както и на двойката Ди Каприо-Уинслет: на пръв поглед неподходящи, но на екрана наистина невероятни. Правя лек паралел (въпреки че като кино-техника, напълно различни) с филма на Ребека Милър http://www.imdb.com/title/tt1134629/

Да, помня и онзи аватар на Астреа.

Оооо, Льоли, обичам го Marc Jacobs  Heart Eyes Последната лимитирана серия ли - в червено?
И Лола не е лош Wink

# 281
Ще взема да си запиша и да отида да ги ... подуша  Grinning

Ако някой е собственик на котка може ли да ми помогне...
Нашият котарак вече иска да влиза вкъщи да спи и пробвахме миналата нощ.
Настаних го в коридора под парното, до входната врата и постелих една постелка специална за животни, за да избегна мизерии.
Не мога да ви опиша в каква воня се събудих на следващата сутрин, когато излязох от спалнята.
Неописуемо е просто. Слава богу се проветри бързо, но не мога да го преживея втори път. Кастриран когарак 8 килограмов..
Ако взема кутия с пясък за котки, ще абсорбира ли миризмата, за през нощта е въпроса, денем не е проблем.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 22:49 от 10 c's

# 282
Да се наредя в редичката на феновете на Revolutionary Road. Според мен е много силен и въздействащ, независимо с какво си съгласен в него и с какво не.
Филмът беше предизвикал една дълга и разгорещена писмовна дискусия с няколко мои приятелки Simple Smile).
И Уинслет-ДиКаприо са страхотни. Кейт Уинслет нали е омъжена за един режисьор (сега не се сещам как му беше името, а ме мързи да отварям да гледам), който всъщност е и режисьорът на филма. Та тя прочела историята (и това не помня дали беше пиеса или роман) и навила мъжа си да го снимат.
Доста интелигентни филми прави тя. Също и "Малки деца" (Little children), ако сте гледали, макар че той по-малко ме впечатли (но и тогава нямах още деца...).

# 283
  • UK

Оооо, Льоли, обичам го Marc Jacobs  Heart Eyes Последната лимитирана серия ли - в червено?
И Лола не е лош Wink

Не знам коя е лимитираната серия. Лола бих си го купила дори само заради опаковката. В комбинация с чифт негови обувки  Laughing.

# 284
Ще взема да си запиша и да отида да ги ... подуша  Grinning

Аз имам един ужасно любим парфюм в супер кичозна опаковка и много нетраен, но само като го подуша и ме наркотизира. Името му е Harajuku Lovers (Love) по името на един квартал в Токио (цяла серия са парфюмите, като правят вариации за лятото и зимата):

Певицата Gwen Stefani е зад тази линия.

Тралала, Кейт Уинслет се разведе с режисьорa Сам Мендес тази година, в момента gossip-хрониките я свързват с някакъв модел.
"Малки деца" също ми е сред любимите.

Общи условия

Активация на акаунт