112та есенна среща в Италия

• 34 708
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Хаха, вярно, че ти отива! Laughing Ю ар уелкъм. Simple Smile

Преди няколко дена, когато писа, че ти е кисело настроението, се канех да те питам дали няма да се записваш пак на курс по дегустация на вино. Wink

П.П. А Беппе Грилло нарича Берлускони "Truffolo" Laughing и в този случай находката му е наистина сполучлива, трябва да му се признае. Simple Smile)))))))

# 256
Не знаех, че е отворена Мирабиландия през ноември.
Аз съм била само в  Нойшванштайн, откъдето пък се вижда този на баща му на Людвик.
Беше студенко, но много красиво. Но има ходене, а вътре стълби:–)
Този дълъг уикенд кои дни включва? Събота-неделя-понеделник (1ви)?

# 257

Този дълъг уикенд кои дни включва? Събота-неделя-понеделник (1ви)?
Да. Simple Smile

# 258
А, аз разбрах 5 дни  Grinning

# 259
 Wine Glass,винцето,ех винцето-какво хубаво курсче беше..... hahaha cheers

тази година го махнаха от списъка в нашето УТЕ. #Cussing out- има един подобен,даже по-хубав- "Вино е чибо",ама е далечко от мене пък и часовете не са ми удобни.
Сега си взимам от библиотеката разни книжки по темата ,да "работя в/у себе си".. hahaha

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 20:27 от Brontolo

# 260
Brontolo, кефиш с този аватаар и ник  Sunglasses
Така постепенно ще се отдалечаваш от него, спомням си, че от смърфовете имаше едно подобно.

# 261
  • UK
Tsugumi, и твоят аватар не е хич зле  Party.

Днес в София имаше слънце на няколко пъти за около 10 минути, направо бях на седмото небе от щастие. Иначе се държах като абсолютен мейнстрийм гражданин- следобед в мола на шопинг и сега вкъщи пред компютъра. Но пък съм доволна, не мога да си изкривя душата.

Вие какво правихте уикенда?

# 262
В любимото Форли вали:) Тоест, превалява.
Добро време да направя сменя летния гардероб със зимен, завивики и т.н. Досада.

# 263
  • UK
Оф, и аз съм се заканила, и уж този уикенд щях да го правя и така и не се наканих. Голям мързел съм. Не че е кой знае каква работа...

# 264
Tsugumi, и твоят аватар не е хич зле  Party.

Днес в София имаше слънце на няколко пъти за около 10 минути, направо бях на седмото небе от щастие. Иначе се държах като абсолютен мейнстрийм гражданин- следобед в мола на шопинг и сега вкъщи пред компютъра. Но пък съм доволна, не мога да си изкривя душата.

Вие какво правихте уикенда?
MadMen, baby Wink
Благодаря!   bouquet
Какво напазарува, ако не е голям сикрит Simple Smile
Оф, и аз съм се заканила, и уж този уикенд щях да го правя и така и не се наканих. Голям мързел съм. Не че е кой знае каква работа...
Но пък е ужасно досадна и неприятна!

# 265
Лени, открила съм един нов сериал (само с 3 серии е още) - чист английски хумор  Sunglasses

http://en.wikipedia.org/wiki/Vexed_%28TV_series%29

Oх, Льоли, като чета твоето "in progress", се изкушавам да си сложа "in regress" Simple Smile

# 266
Хелоу  Hug

Умирам от зъб   Tired Sick  и само се включвам да ви пусна това:

La tratta Malpensa Sofia e' vendibile fino al 30 Ottobre.
 Il nuovo programma di volo attivo a partire da luglio sarà disponibile a
 aprile e pertanto per l'inverno la tratta non sara' disponibile.

Отговорът на easyjet, относно полетите до София.  Peace

# 267
  • UK

Oх, Льоли, като чета твоето "in progress", се изкушавам да си сложа "in regress" Simple Smile

Хаха, аз пък "in depress"(ion).

Иначе си взех едно поло, един панталон и една рокля, ама исках и още, и още....и все си казвам, че тия дрехи ми трябват за работа... То не че не е така де, ама не ми беше това презумпцията като ги купувах.  Mr. Green

# 268
хаха,  "in depression" (не че си е за смях)  Sunglasses
Яяя и Астреа с готин аватар  Grinning

Льоли, ти добре, че дрехи купуваш, аз имам пак залитане по парфюми  ooooh! Зарекла съм се да спра, да видим   Crossing Arms

# 269
  • UK
Tsugumi, aко знаеш как се точа на един парфюм аз, ама кога ли ще ми падне пердето... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт