Звездни компромати-79 част

• 43 625
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Някой може ли даде линк към предаването на което Вихра е била в Белград?

# 151
На Цветелина Янева кой тоалет и е от Версаче?

# 152
Абе той може да е съвършен коремът на Лияна, ама са вече демоде късите потници.

# 153

Пипана е да. Авчето обясни вече около 3-4 пъти, че от няколко години си я пипа, но този път е прекалила с горната устна  Wink

ПС: Авче, нали така беше?  Crazy

# 154
Че е съвършен, съвършен е, ама защо трябва да го показва, когато не е в леглото или в спортната зала?

# 155
На Цветелина Янева кой тоалет и е от Версаче?

Те два са на Версаче, и единият е на българин.
Но така и не разбрах за кой говореше, че е питала майка си дали може да си го купи. Може би първия или последния. Thinking

Виви, да. С една бивша съфорумка ходеха в една и съща клиника. Laughing

Че е съвършен, съвършен е, ама защо трябва да го показва, когато не е в леглото или в спортната зала?

Те бягат там, където са така облечени.

# 156
На мен лично Лияна и Николета ми харесват една до друга, може би защото Лияна е по-добре гримирана  Wink Жалко само, че една е настояща, а другата бивша любима на футболист  Crazy Mr. Green

# 157
Галена направо се е стопила Shocked Някой знае ли на какъв режим е?

На режима на Мария, с две думи глад. Mr. Green Само риба и телешко на скара, зеленчуци на скара, задушени или на салата, млекце, яйца, и това е. Mr. Green 1 ден в седмицата ядяли каквото искат. И фитнес, Галена не знам колко пъти, Мария пропускала май само 1 ден. Crazy

Авче, и плодове каза Мария, по малко и след 18ч. - не, ама тя нали прегрешавала с плодовете.
Всъщност, нещо като 3-та фаза на Дюкан - протеини и зеленчуци, плодове колкото за цвят и вместо 2 гала хранения седмично, то 24ч. гала.

# 158
Галена направо се е стопила Shocked Някой знае ли на какъв режим е?

На режима на Мария, с две думи глад. Mr. Green Само риба и телешко на скара, зеленчуци на скара, задушени или на салата, млекце, яйца, и това е. Mr. Green 1 ден в седмицата ядяли каквото искат. И фитнес, Галена не знам колко пъти, Мария пропускала май само 1 ден. Crazy

Авче, и плодове каза Мария, по малко и след 18ч. - не, ама тя нали прегрешавала с плодовете.
Всъщност, нещо като 3-та фаза на Дюкан - протеини и зеленчуци, плодове колкото за цвят и вместо 2 гала хранения седмично, то 24ч. гала.

На Мария обаче мн и личи, че ходи на фитнес, браво, страхотно тяло е направила  Simple Smile

# 159
Колин Фарел

Кийра Найтли

Кейт Уинслет

Браво на момичетата, че успяват с такъв работен график да поддържат хранителен режим, трудно е.

# 160
# 161
http://-spam082-/n/feshun-eksperti-suri-kruz-se-prevrushta-v-mod … -ikona.27631.html

Сури Круз -модна икона.
Съгласна съм,че майка й се облича доста зле

# 162
# 163
Не съм съгласна, че няма да разреши детето да вижда баща си. Той му е баща - факт! Какъвто е и да е, той има право да вижда сина си. Разбирам, че Алисия е много разтроена, обидена, чувства се предадена от бащата на сина си, но за нищо няма гаранция в този живот, пък и това все пак е Божинов. Дано само и Николета не е в същата ситуация след няколко години, дано успее да го опитоми  Peace

# 164
Какъв 1 милион Алисия по закон не му е никаква, ще получи 1 милион ако той и ги даде доброволно, което силно ме съмнява. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт