Звездни компромати-79 част

• 43 695
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
"Оказва се, че в сериала брюнетката е голяма фенка на сексуалните игри в Интернет и не се свени да спретне еротичен стриптийз в долнопробен уебсайт, за да изкара малко кинти, пише bliasak.bg."

Свръх преувеличено! Гледах епизода, и това въобще не отговаря на истината!

Абе, моля ти се ooooh! Понякога се чудя как изглеждат хората, които стоят зад някои статии, ей така - от чисто любопитство!

Прочетох голяма част от интервюто с Ива Екимова - много ми е симпатична, много я харесвам. Който каквото и да говори, евала й правя, че е успяла толкова бързо да се вземе в ръце, защото само тя си знае какво й е. То на чужд гръб и сто тояги са малко!

Блейк Лайвли

# 136
Кристина Агилера през годините най-много ми харесва на една от последните снимки, където е с къса коса  Heart Eyes

# 137
Попаднах на този емотикон и веднага се сетих за Ко-Ко Т Айс.

http://mrsgrapevine.com/wp-content/uploads/2009/07/coco_ice_t_red_bikini3.jpg

# 138
# 139
Страхотни рокли и визия на Цветелина Янева, и Галена и Мария ми харесаха много Heart Eyes

# 140
Снимки от промоцията на Цвети Янева, снощи в Син сити (направо са го преобразили с тия декори, браво), най-голямата промоция е била досега, с най-много изпълнители, от всички музикални компании:

Цвети с първия тоалет  с втория  с третия- първите два са страхотни, за съжаление, това не са най-добрите снимки, ето тук има още- цък

Галена

Мария

Гергана

Глория

Преслава, Елена, Коцето

Емилия

Джена

Валя

Най-много ми харесаха самата Цвети, Мария и Галена. Но като цяло този път почти всички са хубаво облечени.

п.п. Изпреварихте ме с една минута, ама ме беше жал да го трия. Mr. Green

# 141
Тази Валя ми е голяма безвкусица!

# 142
Галена направо се е стопила Shocked Някой знае ли на какъв режим е?

А за новината за Благо и Христина, както и новини за всички, които прощават глупостите на мъжете си, на мен ми действат така, както на някои тук като чуят за разбивачките на семейства, изникват ми думи като парцал и боклук, само дето аз не ги ползвам често и не ги позлвам по адрес на разбивачките, ами на патките дето си прибират мъжете. Да им имам себеуважението.

# 143
Не ми харесва тази Цветелина Янева.

# 144
Галена направо се е стопила Shocked Някой знае ли на какъв режим е?

На режима на Мария, с две думи глад. Mr. Green Само риба и телешко на скара, зеленчуци на скара, задушени или на салата, млекце, яйца, и това е. Mr. Green 1 ден в седмицата ядяли каквото искат. И фитнес, Галена не знам колко пъти, Мария пропускала май само 1 ден. Crazy

# 145
Ох, много по лесно ще е, ако сега една мацка от темата мине и каже, че са на амфети или кока:)))

# 146
Лара 

Флин

Бойл

пак може би около 2006г е трябвало да поспре с интервенциите  Sunglasses

Съжелявам, че чак сега се включвам за тези снимки, но не ми казвайте, че това е Дона от Туйн Пийкс  Shocked Такава красавица, а с тия операции на какво е заприличала, не можах да я позная  ooooh! Tired

# 147
Дона е, да. Тя мина през какви ли не "холивудски" фази, беше анорексичка, после пластики, докато вече на нищо не прилича.

# 148
Сега изгледах всички снимки  и като , че ли никой не ми направи кой знае какво впечатление, за да кажа , че много ми е харесал.Единственото нещо , което ми хареса е черната рокля на Цветелина в съчетание с червените обувки, но тя е доста широка в ханша и не ми хареса как и стои.Очертава и формите повече от необходимото.

# 149
Николета постоянно с перуки.  Laughing

И с три сантима грим около окото. То така и баба знае Убост Peace
С по-малко грим Николета е много красива, но така нацапана не ми харесва Naughty, а Лияна няма ли някое по-дълго потниче, че е все с тези късичките

На Лияна според мен не и трябва дълго потниче, особено като е спортно облечена, с такъв корем няма смисъл да ходи с дълги потници, трябва да го показва, съвършен е, както и цялото и тяло, като изваяна е, няма да коментирам начина и на гримиране и прическите, макар, че имам усещането, че в този клип ще е по-добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт