Звездни компромати-79 част

• 43 631
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
Тази с разветите коси коя е?

emilia май

# 181
...
Както и трудно ще забрани на бащата да вижда детето си. Няма как да стане. ...

Ооо има как, повярвай ми  Peace
  Колкото и да е гадно и противно,манипулирането на родител чрез дете е твърде често срещано явление. Това по принцип. На статията не вярвам изобщо аз, никакво съмнение нямам, че е измислица.

Аз не харесвах Ива Екимова, адски много ме дразнеше, но това интервю ми хареса и ме натъжи  Tired

# 182
Алисия ако дава интервю най - вероятно ще е за Стори или Блясък. Там  са и доста близки издателката Кожухарава, бившия гл. редактор на Блясък е един от най- добрите приятели Ст. Дочев, който пък работи в светско. ком и за новините на Про бг.То за това и нищо за сагата Алисия -Божинов- Николета не е излязло в  техтите сайтове.

# 183
Ето за тоалета на Цветелина http://woman.-spam082-/n/v-garderoba-na-tsvetelina-yaneva.4873.html

ivss , естествено, че има как, но мноооого трудо.

# 184
 Авче, не е трудно. /от личен опит говоря/

Не ми харесва тази й рокля на Цветелина  Confused

# 185
Роклята е много модерна, а русите, безкрайно дълги къдрици на Цветелина Янева са демоде. Бедрата й са пухкави и неоформени за такава дължина.

# 186
На мен роклята не ми харесва. Може би в посочената реклама в статията стои добре, по арт някакси, но като цяло ми е садо-мазо. Цветелина е пищна жена, друг модел рокли биха и стояли по-добре.

# 187
Роклята е страхотна, но на нея и стои ужаснооооо

# 188
Типично. Зарязания натрива носа на другия чрез детето. Как пък не разбраха повечето жени, че бившият им може вече да не иска да е с тях, но винаги ще си остане баща на детето им. На статията съм склонна да й вярвам - 1 милион, защо пък не, за последно от Златната кокошка. Друг е въпроса дали ще я огрее.

# 189
  • Балчик
Валя , фолкпевицата да не е бременна , много неестествено и стои късата рокличка , сякаш е за формела коремче  Peace

# 190
Валя , фолкпевицата да не е бременна , много неестествено и стои късата рокличка , сякаш е за формела коремче  Peace

Не се е чуло да е бременна, днеска беше и при Маги. Просто си е пухкава.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 12:48 от Just*AvvA*

# 191
Язък за "Версачето", Цветелина изглежда с голям ханш и корем  Confused

# 192
Изумих се, като прочетох, че това момиче е 89-и набор.. Shocked
 ooooh!
Има вид на поне 30 и кусур годишна жена.. #Crazy

# 193
Тя сега пак е малко по- свежа, миналата година имаше имидж на още по- дърта.

# 194
  • Пловдив
Стига с тоя дъртизъм бе. И да твърдите, че 30 и кусур е дърта жена!? Моля, моля........

Общи условия

Активация на акаунт