Звездни компромати-79 част

• 43 613
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Изумих се, като прочетох, че това момиче е 89-и набор.. Shocked
 ooooh!
Има вид на поне 30 и кусур годишна жена.. #Crazy
Ами те вече от 8. - 9. клас момичетата са едри, грубовати. Рядко се среща някоя с хубаво тяло Sad

# 196
Кьде 8,9 клас са грубовати.На приятелката ми детето е на 12,а е два пьти колкото мен,а  сьм висока.Все едно аз сьм детето,а тя майката.

# 197
  • Балчик
Тя сега пак е малко по- свежа, миналата година имаше имидж на още по- дърта.
Joy Joy Joy
На Цветелина Янева майка и предполагам я знаете , хич не е малка и дребна жена , явно си носи нейният ген. Ще се лишава за да поддържа слабо тяло.

# 198
Пък и в крайна сметка тя не е манекенка, а певица. При нея е ген, вижте майка й, макар че Цвети е взела да отслабва, и ще отслабне още, то е ясно.
На мен не ми харесва примерно косата й, така дълга и с къдрици, ретро е. Но малко по малко влиза в ритъм, и става по-добре и по-добре.
Но иначе е хубаво момиче, а откакто я видях и на живо  Flutter, много ме впечатли. Беше без грим, тооолкова нежно лице, страхотна кожа, права къса коса, хваната на опашка, съвсем небрежно. Абе, много ми хареса. И за разлика от 95% от колежките си, има глас и може да пее чудесно.

# 199
То от нейната вокална педагожка, Радиана, все добри певци излизат. Малко извива повече според мен, но то си е до спецификата на жанра.

# 200
Цвети с къса коса и модерна прическа ще изтрепе рибата...да не говорим, ако я пипне малко добър стилист.
Малка е още, ще се научи Wink

# 201
  • София
И на мен Цвети Янева ми е много симпатична.Както казах преди не ми харесва избора на тоалети.
Личи си че се е захванала да влиза във форма, но още не е в такава за тези рокли.Не е първата по-пълничка в жанра.Точно малко по напред се обсъжда в каква страхотна форма са Галена и Мария.
И двете преди бяха доста по-пълнички.Още помня някакъв запис от участие на Галена с една сребриста рокля, в която такива телеса развява.А песента е някакъв бесен кючек, нещо Шефе,шефе не знам си какво си, ако някой се сеща.А сега изглежда просто перфектно в тяло.
Преслава също беше пълна, но сега е много по-различна. Изобщо някои от тях се стараят доста.

# 202
# 203
Коя е рожденичката?

# 204
# 205
Аз пък предлагам да се направи една отделна фолк тема, за удобство на всички.... Thinking

Ох Лени като го видя..........такива мисли ми минават през главата. Crazy

# 206
# 207
Тя си е подарила промоция за рождения ден Simple Smile Аз докато схвана.
Кристиано Роналдо и Ирина

Джаред Лето

# 208
  • Балчик
Обаче не виждаме бой-френда на Цв. Янева  newsm78 по снимките , сигурно зад някое перде се скрил . Peace

# 209
  • в ябълковата градина
Не го видях на снимките любимия на Цветелина Янева.
Присъствал ли е на събитието?

Общи условия

Активация на акаунт