Звездни компромати-79 част

• 43 600
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
Обаче не виждаме бой-френда на Цв. Янева  newsm78 по снимките , сигурно зад някое перде се скрил . Peace

Laughing Добре, че ни е спестил вида си..

Спомням си преди години харесах Преслава още от първата и глуповата песен с Милко Калайджиев и после втората ( забравих как беше ), малко на рок парче докарваше. Харесах я в скромните и дрешки, без професионалния грим. Също така беше и с Анелия.
А в тази девойка ( Цвети ) нищичко не ме грабва. Но вкусове разни де.
Емилия примерно не съм я харесвала и за секунда, докато мъжа ми я харесваше много преди. След участието му при Росен Петров обаче нещо му се видя погрозняла  Laughing

# 211
Аз пък предлагам да се направи една отделна фолк тема, за удобство на всички.... Thinking

Или отделна тема само и единствено за снимки на холивудски звезди, хванати на път за колата, за хотела, за магазина, за парка, за студиото...(на мен са ми интересни, само да отбележа). Мисля, че не е лоша идея, ще имате активно списващи няколко човека  Peace На другите май не ни пречи темата да е, каквато е. Обаче по-досадни от поп-фолк снимките, със сигурност са воплите за отделна тема  Tired. Нали някой се изОка, че щял да прави отделна, щото разбираш ли му преляла чашата - къде е? Или от време навреме се изказвате, за да покажете как Бога ми, аз съм анти-чалга, друга култура ме вълнува мен! Ами добре де, ама толкова активни, пък никакво действие... Може и другата тема да стане супер популярна, тази да замре и тогава с право ще се цупите, ако някой ви я лекьоса с подобни снимки  Naughty И не забравяйте да го упоменете в заглавието, да е ясно на цялото форумско общество за какво иде реч Wink Даже може да напишете имената на тези, на които им е забранен достъпа (че много собственици станахте на тази тема), да няма грешки.

# 212
# 213
Да обувките са "гръбнака" от последната колекция на DSQUARED². Върховни са. Heart Eyes
Има различни модели, но тока е винаги такъв.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 14:55 от densi

# 214
# 215

Мерси, Денс.  bouquet Аз не можех да размера това от обувката ли е, или от пода и светлините. Crazy  Само дето са мен са супер грозни. Embarassed

п.п. Между другото толкова хубава промоция досега никой не е правил, а какво остава за млада певица и първи албум, тооолкова колеги, и то от различни компании, а и Митко Пайнера и жена му и те са били, нещо, което друг път не се е случвало, май. Laughing

# 216
  • In The Middle Of Nowhere
Тези обувки са идеални за Хелуин  Grinning

# 217
Тези обувки са идеални за Хелуин  Grinning

Peace
Ми ако се съберат всички чалга-поп-фолк-и т.н "изпълнители", могат да си спретнат Хелоуин парти - "участие", без да им се налага да се маскират Simple Smile)) Mr. Green
 #2gunfire

# 218
Може и другата тема да стане супер популярна, тази да замре и тогава с право ще се цупите, ако някой ви я лекьоса с подобни снимки  Naughty

Надявам се, не искаш да кажеш, че тази тема тук се лекьосва със снимки на световни знаменитости. Simple Smile
Иначе не виждам драма чак пък толкоз - не ми пречат снимките на разните му там фолк величия. Че къде другаде иначе ще ги видя колко са прости и смешни в напъните си да се правят на Звезди.

# 219
  • На морето!
Айде стига вече. И на мен ми е смешно като чета колко сериозно се възприема животът им и какви битки се водят за честта на певиците и плеймейтките, но с тази тема се разтоварвам и смехът е добре дошъл. Твърде сериозно гледате на една семпла клюкарска тема.  Peace

# 220
Всъщност като се замисля сте прави, къде другаде ще намеря накуп толкова "звездни" величия..... Laughing Нашето си е наше все пак, трябва да си го защитаваме. Whistling

# 221
Наистина има мноооого хубав корем Лияна. Аз харесвам малко по- женствени извивки, да има талия, дори може по-изпъкнало коремче, но сега на черното бяло не мога да кажа.

# 222
Стига пълнихте темата с напъни да сте оригинални. Ясно е, не всички тук сме фенове на чалга-певачиците. Ма ги слушат, и ги купуват, и пищят по концертите им. И кво сега? Да вземем да се делим по този повод ли?
Като нещо не ви кефи- подминавате и игнор. Бетер и детска градина, стига толкова пози Stop

# 223
Наистина има мноооого хубав корем Лияна. Аз харесвам малко по- женствени извивки, да има талия, дори може по-изпъкнало коремче, но сега на черното бяло не мога да кажа.
Aз много не разбирам, но тези 3 черти на гърдата набръчкан силиконов имплант ли са? Преди сте показвали такива снимки (на кофти импланти) и май изглеждаше по подобен начин.

# 224
Аз фокусирах в/у корема и не забелязах гърдите. Много грозно стоят, дали защото бяга...

Общи условия

Активация на акаунт