Звездни компромати-79 част

• 43 588
  • 709
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Николета с Лияна  пак

На Николета не и е много умен ход да участва в противната песен. Толкова време да се крие и сега да избухне по този просташки начин...

Сериозен "пачи крак" ли виждам при Лияна?

# 287
Николета с Лияна  пак

На Николета не и е много умен ход да участва в противната песен. Толкова време да се крие и сега да избухне по този просташки начин...

Много хубава рокля, и първата снимка много ми харесва.
Относно клипа, и аз смятам, че е голяма грешка да се съгласи на този сюжет. Ок, нека да участва, не е първият клип в който се снима, а просто поредният, но да не е с тоя сюжет. Голяма грешка, от нейна страна. И то не заради криене, те вече няма какво да крият, просто е грозно. Да си беше оставила Лияна сама да се излага. Алисия също вече го направи няколко пъти-- то клипа с "двойничката", то песента, и т..н., ама  Николетка що не си седи да д-то. ooooh!

# 288
# 289
  • в Tara
това момиче има слабост към белите обувчици явно, така ще я запомня..

# 290
# 291
Към едни бели особено, а тия явно са нови.

# 292
# 293
преди 2-3 месеца , и ново бебе чакали ...докопа кинтите Мартин ..

# 294
  • София
Kъде видяхте , че Енрике е гей бе  Rolling Eyes Човека просто не искал да се жени
Моме.. удар ще ми докараш, да знаеш. Тициано Феро е признал, че е гей. Енрике просто не иска да се 'бракува'. Половината му фенки ще се гътнат smile3544

# 295
# 296
Някой може ли да ми обясни за какъв точно клип на Лияна и Николета става въпрос.
Прочетох текста на някаква абсурдна песен,гледах снимки как в пълен вечерен грим подтичват кросче.
Това снимки от клипа ли са,какво съм изпуснала аз клюкарката?

# 297
Незнам дали са пускани, но я xаресвам тук:

Антония Петрова отново

# 298
  • Cофия

Тя Лияна все в някви драми бе.... то не беше мъж в затвора, пък застреляли първото и гадже, пък незнам какво си....
Навремето ходеше  с Калоян Стоянов ..... и там бяха едни драми  ooooh!
Много на сериозно се взима това момиче  Crazy

# 299
  • в ябълковата градина
Какъв е този Калоян Стоянов?

Общи условия

Активация на акаунт