Звездни компромати-79 част

• 43 563
  • 709
  •   1
Отговори
# 375
Което някак си е безумно, нейната кауза и на другите които бяха кандидатки тогава за Мис България тогава, беше точно за защита на животните. Crazy

точно тоева си помислих и аз  Shocked Много тъпо, каузата и беше за защита на животните, а тогава ВБ влезна с е..аси кожата на гърба  Laughing

# 376
Да, точно. Те Господари на ефира тогава много я бъзикаха. Laughing
Между другото нещо ми е различна в лице днес.

# 377
и на мен така, някак опъната, като лисица в муцуната  Mr. Green Патрашкова беше със страхотни обувки каза, че Кремена и е  казала от къде да си ги купи, някой знае ли от къде са Thinking

# 378
  • Варна
Христина и Алисия са пресъздадени като публика на боксовия мач - виждат се за секунда. По- интелигентно е, отколкото предполагах, но нищо случайно няма в този клип.
Особено Христина си прилича много. А Николетка според мен се страхува да не изпадне в положението на Лияна и бърза да се застрахова. Wink
Забавлявала се. Simple Smile

http://prikachi.com/images/360/2562360F.png

# 379
Добре е направено, в смисъл, толкова за кратко ги показват, че трудно се забелязват. И ако не бяха написали в тая статия, че ще има такива, никога нямаше да ги забележа, и да се сетя за какво става въпрос. Просто щяха да бъдат някакви жени в публиката. Не е като при Алисия.

# 380
Красива или грозна, Антония Петрова ми е най- интересната 'мис'. И с това какво ще каже, и с това какво ще покаже  Simple Smile

# 381
Ох, моля ви се кажете ми в този клип кого убиват показно и за какво Алисия утешава Христина, не убиха ли Лияна?
Николета е хубава, както и мъжете от мача Heart Eyes
Лияна пее тъпа песен, облечена смешно, със смешни движения и мимики. Какво и харесват мъжете, много дървена ми се струва, и ни най малко фатална. ХУбаво лице и тяло, да.

# 382
Красива или грозна, Антония Петрова ми е най- интересната 'мис'. И с това какво ще каже, и с това какво ще покаже  Simple Smile

о да определено има за показване  Simple Smile

Скули ли си е правила има нещо в променено като, че ли  Thinking

# 383
Вики, и аз това се чудя, различно й беше лицето, така и не разбрах обаче от какво е.

# 384
Грим - ружа й беше поставен по начин, необичаен за нея, прави кръгли бузи.

# 385
Мернах я за секудни, но днес ми хареса. Мисля, че беше без черен молив на долния клепач. Но пак казвам, хванах края, точно когато си тръгваше. Иначе пак не ми хареса как е облечена.  Crossing Arms

# 386
# 387
Изглежда много възрастна на тези снимки.

# 388
  • Варна
Ох, моля ви се кажете ми в този клип кого убиват показно и за какво Алисия утешава Христина, не убиха ли Лияна?

Доколкото разбрах убиват мъжа, за когото двете явно се карат, по поръчка на Лиана. А Алисия и Христина гледат нещо в телефона на едната.
Но може би при повторно гледане ще се разбере по-ясно.

# 389
Семиотичен анализ на чалга клип. Shocked Laughing

Моето наблюдение от клипа е, че Николета тича много смешно. Няма позата и крачката на човек, който тича и спортува редовно.
Останалото няма да коментирам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт