Звездни компромати-79 част

• 43 558
  • 709
  •   1
Отговори
# 405
А как се казват песните на Алисия, по повод изневярата? Искам да ги видя, сега откривам, че изобщо не съм в час с чалга-драмите  Laughing

Тя е една- "Твърде грубо"

# 406
Прилича, да, а ритъмът на песента е много приятен , напомня ми малко на тази песен, която често давам за пример какво биха могли да пускат по чалга клубовете, за да се вясвам отвреме- навреме Simple Smile(без Глорията де, като не разбирам какво пеят са ми по поносими).

Ами да, но коментарите и от другите мацки са по неграмотни, при все че и те въртят само 4-5 думи.

Аз сега изгледах клипа на Алисия, с момичето дето прилича на Николета. Искате да кажете, че тя е разказала личната си драма на текстописец, режисьор, сценарист и т.н, за да напаснат нещата?  Shocked
Е тази драма кой вече не я знае  Peace
На Алисия клипът не е нов, още е с мерилинската роклА.

# 407
Дакота Фанинг

Риана и пак тези чорапки на такива обувки - нов моден писък ли са  Thinking

Ау, Дакота каква госпожица става, а какво детенце беше  Crazy
А относно чорапите на Риана - това е новата мода  Whistling В доста ревюта заложиха на тази...странна...комбинация като на последен писък. То даже е още от лятото, ама тук ще закъснее, както винаги (пък ако може да не дойде  Whistling). Имаше го в колекции на Диор от лятото, а за есен зима са Прада (и то с вълнени чорапи  Mr. Green), D&G...

Сега ще изгледам клипа на госпожиците, да видя за какво иде реч  Rolling Eyes

# 408
# 409
  • До морето

Еее, докато беше ново, вече е бившо  Rolling Eyes , пак съм изтървала клюката

# 410

Хем ми харесва , хем - не. На живо не ми харесва, но тук - да, аааааааа и гаджето ми харесва на тези снимки.  Simple Smile
Еее, докато беше ново, вече е бившо  Rolling Eyes , пак съм изтървала клюката

# 411
  • Балчик
Една изключително противна личност за мен е тази Велинова  Sick, а този не го знам , но ми прилича на член на руската мафия

# 412
Джесика Алба се лигави, била обикновена, с целулит, дебели бедра и увиснали гърди.
“My breasts are saggy, I’ve got cellulite, my hips are bigger… every actress out there is more beautiful than me,” she told British GQ.
“I’ve never been comfortable showing my body off. I used to have anxiety attacks before shoots. I’ll never do a nude scene. I can act sexy and wear sexy clothes but can’t go naked.”

Вмятам, че в Мачете Джесика Алба има гола сцена:)

# 413
Гледах го скоро и за това се зачудих също, но може да е дубльорка.

# 414
Току що гледаx клипа на Лияна!  Laughing Убиите ме - xаресаxа ми и Лияна и Николета и клипа и текста  Rolling Eyes

# 415
Една изключително противна личност за мен е тази Велинова  Sick, а този не го знам , но ми прилича на член на руската мафия

това е рапъра Explisit  доста се е наял с химия ако видите преди как изглеждаше, за справка в vboxa  Peace

# 416
  • на село
Гледах го скоро и за това се зачудих също, но може да е дубльорка.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=626197

# 417
Иии, б@х тая техника.

# 418

Споделям мнението.
Евала за едно-че снимките са без обичайните обработки.
Визирам леките стрии на едната снимка.

# 419
Това тук го правят за сесии, мисля Десислава беше споделяла, че за нейна сесия всъщност е по бельо, което после са изчистили.

Общи условия

Активация на акаунт