Та и заради това питам за козето.
И аз, и баща й сме заливали Калина с по малко Вигантол, еми случва се, немА й нищо 
Ако искаш рамо за приплакване - моето е на линия, по всяко време за теб!

Аз обаче бих поръчала нещо тъмно - черно, сиво... сега не цапат, но когато почнат да се качват сами - калта ктига до там, кдето им е главичката. 
а за вигантола - да не те е подминала истерията с дефектните партиди?
да видим до кога
каква ти лоша майка,не ставай смешна! Все ще споделям,че мен най-ме дразни баща й на Елена когато трябва да капя капки,да давам сироп,да чистя нослето с помпата и ей такива други приятни
работи,как й казва "Ааа тате,аз изчевзам оттук,да знаеш,че не участвам в тия работи!!! "
Избеснявам-все едно мен ми е много приятно да я тормозя
Ама неговата идея била виждаш ли,че детето щяло да се стресира съвсем,ако и двамата го мъчим с тез неща,трябвало да знае,че при татко си може да се чувства спокойно.Ми що пък да не стане обратнота,а? Аз да съм лошата,нали?Що? К,во ли питам-щот съм майка,затова
И при нас татко й като я вземе я глезонти и й дава всичко да прави,но пък мен ми е кофти да правя забележки,щото поне се занимава,а и като го няма по цял ден и я вижда за по час два вечер,разбирам го,че иска да я намачка и поглези
Та извода к'ъв е- Не се става лесно майка
и за теб!
!
!
, ръката ми е добре... От време на време изпада в "безтегловност" и не мога да стискам, ама е рядко...
! И е много съсредоточен в коша, напет юнак!
.
.
.
Остави да се охлади до температура, подходяща да го поднесеш на бебето. Накрая сипи кърмата, разбъркай и сте готови. Трябва малко практика, докато налучкаш пропорциите, но общо взето аз така процедирах.
. Така като гледам Константин е същия... Ученето му се удава с лекота, но мързела му е голям, хубавото е, че му пука и се притеснява, акто получи незадоволителна оценка. Казали сме му, че за него е важно да полага усилия по български, английски и математика. Всичко останало, поне за мен е пожелателно, освен ако не ти се отдава и те привлича. Засега не разделя предметите и полага равни (разбирай, че може и повече) усилия да се подготвя. Между другото, баща му беше същият като мен, всичко което може да се реши и да се опише с няколко думи му вървеше. И давамата сме завършили механотехникум
.
. 
.

А иначе отделен е въпроса, че след 5 обувания приличат на парцали. 
Виж, аз иначе днес за себе си оптимизъм и усмивки нямам, ама за теб намирам веднага! 

Ние тука не сме като хората...
бързо да оздравява
Филм мога да ти препоръчам: "Grown up" уникално смешен, все идиоти са се събрали
и честито за предстоящото обучение
всичко, което ме яде го "изливам" на белия лист и ако много, много ме тормози, го давам да се чете от съпружието - не че постигам кой знае какво , но да си мисли и той там и да се обвинява за дето не съм щастлива
и не на последно място ти пращам от големите "бели"
Бе в краен случай надувам печката/парното и боса ще я хвърлям.
Абе то има време, ама да се обадя, като сте зачоплили темата.
Като водих Диди на ортопед и той ме посъветва същото - прохождане на босо, чак като ходи стабилно - в обувка (дори тип "буйка"). Иначе Диди има едни от тия "буйки", съвсем декоративните, дето май като терлици ще ги използвам, ако въобще.
Аз съм си наумила да действам според указанията на ортопеда, но пък и с цел мир и любов казвам "Да, да, добре!"
. Много ще знае дали Диди има обувки, като я гледа само на снимки до пролетта поне.