Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 373
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
А при нас яденето е така:

6.00 - кърма
9.00  - попара
12.00 - манджа от детската кухня
16.00 - десерта от кухнята
19.00 - супата от кухнята
21.00 - кърма

Междувременно яде всичко, което му попадне - бисквити, царевични пръчки, плодове, корички хляб. Абе зависи, какво яде каката и той като я види - веднага иска. Така че , не се учудвам, че вече сме 9. 200кг. .

# 91
  • София
ДД!

Плами, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие е любов!

Да споделя и аз нашето меню.

9- попара с АМ
13 - зеленчуково/месно пюре 200гр
16- каша/плодово пюре 200гр
19- АМ 180мл
21- АМ с бисквити 180мл

Става към 8;30 и докато се оправим станало 9. За това попарата е с АМ. Вечерното е 21 и колкото да заспи. Много рядко го изяжда цялото.  От утре ще му дам пак жълтък, да видим дали ще направи реакция.

На анкетата, отговорих, че ми е рано да мисля. Терен и средства ще има. Да ви кажа, спомените от последния месец и самото раждане още ми държат влага. Направо се ужасявам, като си спомня раждането. Сигурно с времето ще избледнее, но за сега не ща и да си помислям Embarassed

# 92
  • София
Плами, честит рожден ден!  Hug Да си жива и здрава и да постигаш всичко с лекота!  Peace

# 93
  • offshore & overseas
silvery, и аз се учудих за тия 3-4 сухара, но те явно не са от обикновените. Съзрях нещо от сорта „сухари на Хип“

# 94
  • София
Аз в началото правех попарата с сухари на Хип. Те са доста по-малки от обикновените. Вече правя с обикновени и слагам 3 броя.

# 95
  • Бургас
Плами, ЧРД!  Hug

Хехе, големи сладурковци са двамата сгаджосани  Laughing

Мдам, времето е отврат, дъжд, вятър, кофти, пак ще си седим затворени.  Sad

# 96
Ами, да, доста по-малки са на Хип сухарите и за да докарам попара около 200 гр (колкото е необходимо на Йони да се засити) му слагам по 4, но пак ми се вижда по-малко от 200 гр...

Времето е меко казано отврат, но като се събуди Йони ще яде пюренце и ще излезем дори и за малко. Друго е малко на въздух - важи и за двама ни  Peace.

# 97
Плами,честит рожден ден

# 98
Плами, честит рожден ден! Положителни емоции, много изненади и усмивки!!!

Режим нямаме кой знае какъв, но все ще напиша нещо Confused
към 8:30 закуска със семейството Simple Smile /обикновенно филийка с нещо или от оБесените ядки/около 50-60гр
12ч - обяд с мама и Гого /бърка усилено в своята купичка, а мен ме подяжда/ количество променливо
16ч - следобедна закуска с Гого /плод най-често/ на корем - банан, праскова, грозде и диня са фаворити
19:30 вечеря със семейството /ако закъснеем с приготвянето и - пропуска/ пак по малко от 100гр
между твърдата храна кърмица и водица /вода изпива около 100мл/ и ръба зеленчуци или дом. солети
20ч заспива ако е вечерял само с бибата; ако ли не цока; нощни кърмения - доста Crazy

Бела, Пух, Крис, дано се поФвалите скоро с  EFP

Ел, дано бързо се отърсиш от преживяното по време на раждането Hug

Юху, ми айде де - да ги запознаем  Heart Eyes

Да напомня, качвайте снимки за колажа, отпускам още малко време /до 10.10/

# 99
по повод на хубавото време се сетих да питам,че все забравям-притежателите на тез най-яки колички на света (разбирай Малибуто  Crazy) имате си чувалче специално за тях и ако не какво ползвате? Че без чувалче незнам как ще излизаме просто

# 100
по повод на хубавото време се сетих да питам,че все забравям-притежателите на тез най-яки колички на света (разбирай Малибуто  Crazy) имате си чувалче специално за тях и ако не какво ползвате? Че без чувалче незнам как ще излизаме просто
Стефи, аз си поръчах допълнително чувалче на Хаук за 60 лв. С 2 лица е- за топло и за студено. Като го изпера излизам с 2 по-дебели одеалца- едно за отдолу и едно да завия Алето.

# 101
Здравейте,
аз не пиша много, но се опитвам редовно да ви чета. Боби е болен, което допълнително утежнява стоенето по цял ден затворени.
Относно анкетата - гласувах, че за момента ни стигат наличните 2 броя деца. Не съм убедена за себе си, че имам сили за трето, а и годинките напредват. В допълнение и мъжа ми не е ентусиаст за още едно.
Да споделя и нашия режим:
6.00 - 7.00 - кърма - не знам колко, че и моите гърди брояч нямат Simple Smile (часът всеки ден е различен, според когато се размрънка, в много редки случаи това ядене се пропуска)
10.00 - попара с 3,5 сухара от гръцките. Може да е множко, но на детето попарата му харесва. Ако е пропуснал кърменето по-рано сутринта вместо попара се кърмим.
11.30 - пресни пасирани плодове - 130 гр. - това не го броим за хранене, то е между другото Simple Smile
13.00 - зеленчуково пюре + 1/4 жълтък или месно-зеленчуково пюре - 190-200-220 гр. кога колкото дойде, че в повечето случаи аз ги приготвям
16.00 - 150 гр. млечна каша + 50-70 гр. пресни пасирани плодове
19.00 - кърмене - не знам колко в мл
21.30 - кърмене - отново не знам количеството

Добре си хапва (да чукна на дърво), дори сега като е болен. Като види лъжица отваря уста Simple Smile Отделно като ни види, че ние ядем му давам по малко от нашето ядене или коричка хляб/бисквита. Мога само да съчувствам на мамите на злояди деца, защото каката беше супер злояда и знам каква мъка е.

Толкова засега от нас. Приятен ден на всички.

Плами, честит рожден ден и тук!

# 102
Силвъри, ако си пропуснала и моето Малибу се счупи  Twisted Evil, та мъжа ми като ходи в Пловдив в представителството, освен нова рама си изкрънка и чувалче за компенсация  Mr. Green. Но още не съм го ползвала, защото не сме сменили кошницата, макар с дебелото яке Деа седи като препарирана, не моЙ мръднА. Още не съм я завивала, само като спи с едно поларено одеалце. Но пък панталончетата са дебелички и й беше топло така...

Днес ще видим дали ще се разходим, вчера уцелих около час между превкапванията, та се освежихме за малко...

Попара, дори с гръцки сухари 3-4 на брой не ме плашат, щото Константин по-малко от 5 не признаваше  Rolling Eyes. На Деа й предлагам попарата пасирана, но не супер идеално, обикновено на обяд, когато имам малко пюре, за да допълня. Истината е, че се дави от всяко малко парченце в устата си, макар да иска да яде я ябълка, я банан или бисквита. Оставям я, но съм до нея, щото дори й се повдига...
Прави ми впечатление, че й се услаждат пюрета с копър newsm78...

Съни76, да оздравява Боби  Hug...

# 103
  • София
Божкеее, много съм изкуфяла сега се сетих!  ooooh!
Мяу, стиснати палчета на Лъвю, дано изпита бъде издържан и той се представи подобаващо в най-добра светлина!  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Така де, ония дългия пост от преди малко го почнах да пожелая на Лъвю успех, много съм застреляна  ooooh!

# 104
Sunny76, и вие сте от нашата партия като гледам!
Аз попарата я правя с с три от гръцките сухари. Когато беше на 6 месеца започнах с два, но очевидно вече не му стигаха.
Давате ли сок на децата и по колко на ден?

Общи условия

Активация на акаунт