Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?

на родна земя!
Разбирам нетърпението ти, но както се казва, многото мина, малкото остана, така че горе главата 
Ударихте му по един запис и беж да ви нема... 
Сега съм в очакване на потеглянето към Благоевград...от там нататък всичко е по-лесно
зъбоникнене и е некъв УжасТ.
само напред.
ама вече няма будали
и да затворя една съществена страница в моя живот,която ми е носила повече
отколкото 
червенко,че да ни стопли душичките

. 
!
побърква ме се от писане..такова нещо не ми се беше случвало скоро
не стига ,че децата са цял ден на у-ще,ами и по 8-9 домашни всеки ден
дано детенцето намери нови приятели и ти се успокоиш покрай него
...както се казва,на косъм
хайде дано оправите нещата бързо и да имаш време да се помотаеш
Да ни е честита новата тема .. Аз съм вече в Лимасол и не мога да повярвам, че виждам дъжд
/, вие сте тук пък аз пиша ли пиша в старата тема. добре че беше MiSs CApRiCe да ме светне
...
...тази история ми взима здравето..то когато тати е тук..помага..но в повечето случаи го няма
...пеп твойтИ дЯца ги бацвам често