Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?

- описаното определено на алергична реакция сочи, но за да се установи с категоричност, мисля някакви тестове трябва да се направят на детенце
Просто с точност трябва да се установи към какво е алергията и от там натък вече ще се съобразявате с определен хранителн режим
докат се наместят на мен ще ми се размести...
...Та така - усещам се психически претоварена просто и затова повечко ви чета - тук и във фейса
от колкото да пиша.
...днес даже се завря в асансьорното, дето стои заключено, че я нямаше и съседката дето държи ключовете, че вече тъкмо презеленявах от яд, щото тамааан да излизаме и не можем да мръднем
заради проклетото добиче....Добре че накрая сам си излезе
.., ама така ме беше вбесил, че ми идеше да му оскубя козинката с пинсета 

...но вчера се заиграха с каката и покрай нея..започна да си прави разходки...веднага се заех да отбележа случая подобаващо с едно кратко видео...щрак...НО .....уви батериите бяха ''морто''
...1оо часа търсих някакви батерии за да ги снимам...но напук на ситуацията...нъцки
...след дълго ровене по шкафовете и махане на батерии от стени часовници и ел.игри,попаднах на 2 броя
.......да ама Николски вече се беше изморил и реши че не му се ходи вече
...
...и така видео материала ще бъде излъчен по късно..когато направя прощъпалника 

и все съм гладна, да му се не знае! Не знам до края на бременността как ще я карам, а са си още 4 месеца ...
- така де, да не съм сама в "мъчението". Сега отивам да ви попрочета малко, че да не се чувствам като аутсайдер в дискусиите!
никакви ви няма, а това не е характерно за вас ...
, но няма как - времето си тече, ежедневието те увлича с грижите си...и може би добре че е така
или
...Извинявай, ако си споделила преди, ама на мен /покрай всичките галимации/ ми се губи да си казвала
... А на въпроса ти за друга мама
с която заедно да си бременеете, едно от новите ни попълниния е -