Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?

в смисъл на тебе може да ти се виждат много но да са съвсем нормално наддаване 

а аз така -
Не че нещо, ама купихме синя количка и още един куп бебешки джунджуриики - синчки, щото нали процентите вече са 100
!!! След прегледа мъжо заяви, че аз съм виновна, понеже съм му подала грешна информация, а той се бил хванал на бас с някой си и т.н. Въобще - 2 дена войни вкъщи - кой, аджеба, е виновен за създалото се недоразумение! Измислихме и българо-арабско име, което да се връзва с неговата фамилия и т.н.
Сещате се как стоят нещата! Иначе, да чукна на дърво, бебето е наред и е мааалко по-големичко за възрастта си!
и черно
.....иииииии
иииии
явно бебо е с характер и до последно ще ви държи в напрежение относно пола си - толкова да иска да ви изненада
Вие пък бива ли така да се нервните
...- примерно не става ли количката да идете в магазина, от който сте я купили и да помолите да ви я сменят за друга в по-неутрален цвят
да е жива и здрава вече е на 13г.
Е, верно, че съвремените видеозони би трябвало да са доста по-прецизни от тия преди 3 петилетки
ама кво да се прави 
...дано бебоче не те рита много

А за инфото какво да ти кажа....
/ така че дано да не го забравя за идната тема 
...да ни зарадваш с добри новини...пък ако ли не..здраве да е
..другият път....аз минавах 2 пъти и на 3 -ят я взех
...и от там не ми идваше вътъка
...на вторият път просто си слязох от колата на едно кръгово
...и с общи усилия станах ''аман'' шофьор
....по принцип това трябва да е помощ за родилката,нали...да си вземе най-необходимите неща за бебешока...е тя докато чака тази помощ...бебешока ще проходи
аz съветвам винаги хората,преживели zагуба в семейството,да си иzживеят мъката,да си поплакват,когато имат нужда...аz бях мн твърда и се опитвах да не мисля zа това,да игнорирам случилото се...хубавото бе,че вече 5 години не живеех в БГ,не бях сред родителите си..и така все не осъzнавах май напълно случилото се...та дори и днес май 

.....наздраве

.., но така се чувствам...и например докато майка, гледайки снимката му на некролога плаче
Брейййй, казвам ви, не мога да сваря да скачам в обувките да търча на двора...и там долу вече се заоглеждах /не се вижда никакъв/ и го завиках....и по едно време от към съседския двор чувам "мяяяуу-мяяууу..." и го гледам ДЗвера мамин с настръхнала мокра козинка и целият мръсен се задава с гузна стъпка

мн е гнуслив моят син.......а и Блонди е качила толкова романтична картина zа хубава вечер....и аz се придържам към нейното послание...хайде....бъдете zдрави