Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?
.....езерото да стане обезателно море.....кипърско .......а за кооперацията няма проблем може да остане

не натам
Дано да останеш при нас и да посрещнем бебчето всички заедно
..не искам да се превръщам в съдия изпълнител ежедневно

! Аз седнах пред компа да си го изпия и да ви прочета писаниците, а то не че имало много за четене
...
/ за сега сме ОК! Почистихме го с един ужасТно миришещ препарат
....дет`се вика, калиспера сас! 

.... А на твоя зов за помощ виж кво шЪ ти кажа...: Свиквай!
Тъй ще е - двама левенти имаш и е съвсем в реда на нещата да си съперничат - днес за игри, комп, етц., а по-нататък глеЙ`кво става като отпочнат за мацки да се конкурират по между си 

Направо ме хваща нервата докато успея да налучкам вярната парола и затуй напоследък се подвизавам предимно инкогнито из нета
От лични наблюдения знам, че не я искат тревата ако е откъсната предварително. Посади в една саксийка пшеница или овес или специална котешка трева (ама не знам колко я продават в зоомагазините). Или копни от някой парк една туфа барабар с корените
ама я избирай да е с остри и плоски листа, ето тази много я ядат

на всички които празнуват
...ха НАЗДРАВЕ 
ми прилоша,от тях 1700 са за нормално раждане отделно за педиатър и тн.и тн.

! Аз съм си в БГ и с инфо не мога да ти помогна уви, но надявам се "местните"момичета да могат