И в Кипър, и в БГ, винаги е най-добре със приятелите стари на раздумка и кафе~35

• 39 858
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Деситта....връщай се веднага и да го изсънуваш наново Naughty.....езерото да стане обезателно море.....кипърско .......а за кооперацията няма проблем може да остане Joy Joy

Joy Joy hahaha

Saglasna! Mr. Green Desitka, zhiveem do ezero.
 E, ne v kooperatsia, no shte go uredim! Napravo idvaite!  bouquet

# 496
Здравеѝте.Да взема да ви се представя,а не само да нахълтвам еѝ така Embarassed.От 2 години съм в Кипър,Лимасол.На 29 год.Работя,но сега топля леглото,щото съм в болничен.И дебелея-чакаме бебе.Скучно ми е,то и с това променливо време до сега и за разходки не ставаше много.Пак ще се опря до вас за помощ.Има ли мами,които са раждали в държавната болница.За сега сме на частно,но самото раждане казват че е доста скъпичко.Как стои въпроса с педиатрите.Ще ви следя често,за да ви опозная и да съм в групичката ви.

# 497
  • Larnaca, Cyprus
Муцеееееей Naughty Naughty....насам идвайте....... Hug не натам Naughty
Зайче Добре дошла  bouquet....леко бременеене ..... Peace Дано да останеш при нас и да посрещнем бебчето всички заедно  Hug...ако сте затруднени финансово ....най добрия вариант е разбира се раждане в болница .....което не е чааааааак толкова лошо, просто има повече хора Mr. Green.......Частната клиника има две неудобства ......Първо плащаш отделно самото раждане на доктора на клиниката ......и отделно трябва да викаш педиатър в деня на раждането, на когото също ще платиш отделно .....та излиза малко соленко Mr. Green...а да не говорим че ако има усложнение .....недай си боже не ти го пожелавам в никакъв случай.... Naughty..но в крайна сметка пак ще те закарат в болницата.....
Точно вчера стана въпрос за ценоразпис за педиатър, еми присъствие при нормално раждане беше над 1000 евро .....за цезарово сечение беше малко повечко..... Mr. Green
Ух улях се извинявай Embarassed.....ти сега не се стряскай ще намерим решение Hug.....Има мами и от Лимасол ще се включат и те .... Peace
Момичета давайте съвети ......незнам какво да правя вече newsm78..не искам да се превръщам в съдия изпълнител ежедневно Joy Joy
Моите двамата палавници не могат да се разберат по братски и моля ви се ме слагат винаги по средата аз да им разрешавам спора...... Mr. Green....еми НЕ ЩЪ Twisted Evil.....ама пък като ги оставя и не им обръщам внимание пък започват да се карат, викат, викат и накрая почват да се БОРЯТ.....то едни борби то едно чудо и аз кво .....пак съм по средата .....ЕМИ НЕ ЩЪ..... newsm78

# 498
Добър ден!
Само наминавам за да кажа, че ви чета. Не ми се пише нещо...
Но мога поне да сервирам кафенцето днес  Simple Smile

# 499
 Добро утро и от мен!
Винаги, защо така не ти се пише??? Мерси за кафенцето  Heart Eyes! Аз седнах пред компа да си го изпия и да ви прочета писаниците, а то не че имало много за четене  Thinking...
 Времето днес изглежда обещаващо и съм решила да поизлезем с Алекс, но той е на друго мнение както винаги   ooooh! ooooh! ooooh! И все пак ще го прилъжа някак... Thinking
  Иначе ...с мухъла/да не чуе Дяволът Praynig/ за сега сме ОК! Почистихме го с един ужасТно миришещ препарат Mildew Remover на фирмата BISON. От тогава обаче се старая да проветрявам колкото се може повече. Сутрин ,като излезем всички, в стаите прозорците са задължително отворени поне докато Алекс се прибере! Дано времето вече е топло и да не се налага да затваряме за дълго време, че е мнооооо гадна работа туй мухъла, да знаете! Вече ми остава само да се надявам, че хазаите ще спазят обещанието си и ще направят изолация на покрива като се стопли! А ние с мъжо ще искаме да ни купят и от предпазващата от мухъл боя и ще боядисаме пострадалите стаи...пак като се стопли де.
  М/у другото от снощи не мога да вляза в Суратбука. Някой друг да има този проблем? Постоянно ми иска да се логвам и ми дава грешна парола. Пробвах и с и-мейлите на мъжо и детето, пак същото се получава. Пишете как е при вас! Пък току виж сте се разлафили у форумско  Mr. Green
  Хайде весел и слънчев ден на всички!  Heart Eyes

# 500
Юхуууу, как сте, мацоранки newsm03 ....дет`се вика, калиспера сас! newsm47

Дани, много валЪнтАЙнски аватар си вкарала Wink

Муцонче, до кое езеро, бре пиле, живеете? newsm78 да н`би до Панчаревското? Mr. Green....Аз щото имам спомен, че преди още беше споменавала, че си доста на близо до летището и ми беше предлагала да ме Фърлиш до там с кола Wink /което може и да стане някой хубав (примерно септемврийски) ден.../  angel008 fiuuuuuu

Деска, абе и на мен от няколко места ми казаха тогава, че котаците обичали да пасат трева да им се успокоява стомахът, та ходих, като се разболя моят Убостник, да му бера в най-безтревното и мразовито време насред януари тревици..и като не знаех точно какви, колкото вида видях, от толкова наскубах по малко, ама наш Префарцун`Ич не ги и близна Rolling Eyes само ги подуши-подуши и ги отмина Mr. Green

Винаги, мерсаж за кафенцата Mr. Green  пу за мен това у дЕсно, че ми се вижда там в чинийката нещо като парченце локум с късчета плод coolcool

Катюшо, аз казах ли ти да не чуя гък-мък-оплакване от тия дЯца? smile3560.... А на твоя зов за помощ виж кво шЪ ти кажа...: Свиквай! #Silly Тъй ще е - двама левенти имаш и е съвсем в реда на нещата да си съперничат - днес за игри, комп, етц., а по-нататък глеЙ`кво става като отпочнат за мацки да се конкурират по между си smile3560

Зайче, добре реши да се представиш - това е тъй да се каже стъпка в правилната посока Peace Hug  Тъй де - ние тука новодошлите не ги ядем, само ги приобщаваме Mr. Green.., но това няма как да стане, ако те сами не пожелаят.., та се радвам, че ти демонстрираш такова желание Grinning

Хайде, милички, чао ви засега и хубава съботна вечер! smile3525

# 501

Добро утро, момичета- кокичета! Heart Eyes
Показаха ли се вече кокичетата из позатоплената България? newsm78 Аз вече имам нацъфтели нарциси  bouquet

Дани и аз имам затруднения с логването не само в Сурата ами навсякъде Close Направо ме хваща нервата докато успея да налучкам вярната парола и затуй напоследък се подвизавам предимно инкогнито из нета Twisted Evil

Блондич нИдей гУ мъчи Озенцето със "сено" tooth От лични наблюдения знам, че не я искат тревата ако е откъсната предварително. Посади в една саксийка пшеница или овес или специална котешка трева (ама не знам колко я продават в зоомагазините).  Или копни от някой парк една туфа барабар с корените  Bulb ама я избирай да е с остри и плоски листа, ето тази много я ядат
а една от предишните ми котки редовно подкастряше ей так'воз палмоподобно което така и не успях да завъдя Mr. Green

# 502
  • Пловдив
Здравейте момичета...извинявам се, че навлизам в темата ви, но имам един въпрос за живеещите в Кипър.
Моя приятелка очаква колет от там, но така и не е разбрала от къде трябва да го вземе или доставят от БГ. Та въпроса ми е кои фирми доставят тези пратки от Кипър, т.е къде да го търси тук, ако евентуално не и се обадят по телефона, защото и него е дала
Благодаря на всички, които се отзоват на въпроса ми Simple Smile

# 503
  • София
Добър вечер на всички,

Зайче, добре дошла! Леко бременност!

Аниани, от Кипър колети до 2кг  получавам в пощата по район от колетно гише,
след като са ми изпратили известие за получаване. Ако пратката е над 2кг
се получава на митница. Ако изпращача е ползвал куриер пратката идва до адреса ми.
Или ако е с условие до офис на куриер ще се обадят на за да информират получателя.

Винаги, фейсбука ти взе силиците, а.... Mr. Green

Кати, ми не бъди в средата... newsm78 Остави ги да се карат да се борят..Ти си направи кафе и хич не им обръщай внимание. В един момент ще загубят интерес.

Блонди, до Дружбенското езеро живеем.Относно возене съм на разположение, стига да бъда одобрена от "Съвета".... Heart Eyes   Mr. Green

А, що имате проблем с логването.  newsm78 Много интересно...При мен всичко си е нормално.

Сега ви оставям  и ви пожелавам лека вечер!

# 504

честит празник на всички Hug Hug Hug и не ЗАБРАВЯИТЕ ДА СЕ ОБИчАТЕ Hug Hug Hug Hug Hug

# 505
  • Larnaca, Cyprus
Честит Празник на всички които празнуват Heart Eyes Heart Eyes.....аз вече съм една ощастливена Валентинка ..... Crazy Crazy...току що си получих прекрасни червени розички ......с бели перца.....икебанка ....... Hug Hug......и картичката към тях, написана собтвеноръчно от мъжо, гласи ......LOVE for EVER...... Flutter Flutter......
Остави ги да се карат да се борят..Ти си направи кафе и хич не им обръщай внимание. В един момент ще загубят интерес.
Rolling Eyes Rolling Eyes дали??? ще пробвам ....никога не е късно да се улееш със топло кафе Mr. Green
Пепи Кафенце вече пих ама виж от ягодките със шампанското не бих отказала bowuu...ха НАЗДРАВЕ

# 506
честит празник момичета

Зайче, добре дошла и леко бременеене.....  bouquet
Относно раждането в държавната  болница,не е чак толкова зле както е писала и  Катич.Когато моята гинеколожка ми каза че ми трябват около 3000 евро #Crazyми прилоша,от тях 1700 са за нормално раждане отделно за педиатър и тн.и тн.
И това само за раждането, а колко неща са необходими за посрещането на малкото човече.........
Аз предпочетох да не ги давам за раждане и отидох в държ. болница и не съжалявам.
Катич мисля че е нещо нормално това,аз като знам как съм се карала със сестри те си чак до бой сме стигали Laughingа сега сме си толкова близки Heart Eyes
  на всички   love001  love001  love001

# 507
....ехооо...спинкате ли вече HugАЗ само набърzо да ви честитя праzниците днес.... св.Валентин и ТРифон Зареzан....ей все така да сте опиянени от лУбов Mr. Green Heart Eyes Heart EyesНаЗдраве Laughing

Мацкииии утре пак съм на линия Peace

Муцка,верно ли сте до еzерото в Дружба Hugгледай ти как аz  си сънувам  и поzнавам Party
Кате,ей сега си лягам и се програмирам zа нов сън Crazy
Блонди,просто си го представих твоя вагабонтин Оzzи LaughingКак ти си се постарала да си има свежа тревица,а той така важно  важно се е навирил  Mr. GreenИди в един цветарски магаzин и там продаваха,поне едно време,преди повече от дестина години Winkв едни малки саксийки zелен райграс zа котараци...ти го поливай и иzлиzа свежа тревица и му я остави на пода... Flutter
Дани,успех Peace
Винаги,едно голямо Мерси Hug
Целувкиииии

# 508
Привет на всички! Случайно някой да знае дали имам право на някакви помощи като майка на студентка, която учи в Бг? Аз съм в Кипър от три години, имам осигуровки. Благодаря за всяка информация предварително! И , приятен ден! Simple Smile   bouquet

# 509
Аууу, колко ми е драго да констатирам отново такова дружно кудкудякане у кокошарникУт Animal Chicken newsm57 Animal Chicken smile3521

На всички Флюбени кокошки  Stuck Out Tongue Winking EyeJoy на патерица честит ви Св.Валентин...Надявам се, че либетата ви са ви спретнали нещо настина вълнуващо като изненада/подарък Heart Eyes

Катич, твоят мъж голям сладур бе! Mr. Green Направо като влюбен ученик се е представил Heart Eyes

Пепич, от ягодките останаха ли за кака ти Блонди? newsm22

Муце, кой е тоя тайнствен Съвет, дето споменаваш? smile3560  Иначе, то далечна работа и да видим дал`ще стане...абе рано е ощИ да бия тъпан тука.., макар че някои от мацоранките, с които по-редовно си комуникираме в суратбука знаят за какво така небрежно подФърлям... fiuuuuuu

Деситка, Веси, май има нещо такова, че предпочита неоткъсната зеленина да пасе ДзвЕрът Mr. Green  Трябва да се огледам...някъде из хипермаркетите бях мяркала така трева за котки да продават за засаждане... Иначе, ако правилно скиВ втората картинка, на драцена ми прилича цвеКИто, а аз драцена си имам, както и юка /пак палмоподобно с дълги остри, но по-широки листа/ но Оззи ги ползва само за да си точи ноктите на стъблата им (нещо, за което като го видя, ми иде направо да го оскубя с епилатора Twisted Evil hahaha Joy)  А иначе преди имах едно каменно цвете /ако се сещате с листа като маруля почти Mr. Green  но тъмнозелени и мъхести/, та въпросното цвете Убостникът го озоба до коренче - язък, че такива красиви цветове вадеше smile3560

lyubomira,  welcome! Аз съм си в БГ и с инфо не мога да ти помогна уви, но надявам се "местните"момичета да могат Grinning

Мили мои ненагледни, оставям ви засега, че нямам повече време...На всички целуФани и дваж на неспоменатите lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт