И в Кипър, и в БГ, винаги е най-добре със приятелите стари на раздумка и кафе~35

• 39 854
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте мами, надявам се да приемете още един член във групичката ви! Аз също живея в Кипър и преди една седмица се престраших с теста и резултата беше две чертички, вълнението е незабравимо Simple Smile Искам да ви попитам как протече първият ви преглед и какви изследвания направихте. Смятам да посетя частен кабинет. И още нещичко за фолиевата киселина, кога започнахте да я приемате.. ? Благодаря, хубав ден Simple Smile

# 511
SEDEM..здравей...лека бременност Peace..за фолиевата киселина-аз я пиех до 5 месец...някой казват че и след това... Wink..пий си я..няма да ти навреди Peace...аз съм доволна от частните кабинети и лекарите тук Heart Eyes

# 512
  • Larnaca, Cyprus
Ку ку  Party Party
Как сте момичета Flutter Flutter
Седем Добре дошла  bouquet......безпроблемно бременеене желая и здраво бебче  Peace...аз лично пих фолиева до третия месец и с двете бременности, от там нататък само витаминчета предписани от доки...... Peace....Била съм на частни прегледи и при двете бремености и съм много доволна, каквото попиташ ти се отговаря, за каквото се притесниш също получаваш отговор  Peace
Любомирааз лично не съм чувала за такива помощи за студенти ..... newsm78.... в определени банки позволяват отварянето на сметка с карта, която карта остава в дъщеря ти и ти й пращаш когато и колкото пари решиш без комисионна.....за други улеснения не съм чувала  newsm78
Деситта още ли спиш бе моме newsm78 казвай какво изсънува bowuu
Блонди  Flutter FlutterВлюбен ученик викаш ааааа Flutter Flutter...и аз полагам доста усилия  Flutterсега да се похваля   FlutterTwisted Evil Twisted Evil....
А иначе живота как върви нищо не казвате  newsm78..Клюкинки .....няма ли  Thinking

# 513
Привет на Всички!! Днес случайно попаднах на темичката и за това се регистрирах във форума!Надявам се ,че има място за още една мама в темичката !Казвам се Кристина,на 22 год. съм ,живея в Никозия от почти 4 год.Имам две дечица,на 2 г. и 6м. е баткото ,а малката е на 6 мсеца!Ще се радвам да се запозная с други българи !!  Simple Smile ЛЕк и спокоен ден на всички! Simple Smile

# 514
Благодаря за топлото посрещане, Анче(Галче) и Katy6!  Simple Smile Пожелавам ви приятен следобед и хубава вечер, ааа и да не забравя добре дошла Kristina_Cy и на мене също ще ми е приятно да се запозная със всички вас! Hug

# 515
Привет отново и от мен!
Бях позачезнала малко , че ни фалира интернет доставчика, но сега отново съм на линия.
Добре дошли на всички нови дами  Hug  Hug  Hug !!!
Кaty6 - евала бе мило - успешен бизнес, двама сина, домакинство, че ти остава време и любовното огнище да подклаждаш  newsm51 Two Hearts Heart Eyes  txtloves. Ще споделиш ли тайната с нас ?
Блонди, нашият котарак живее на двора и неведнъж съм го виждала да хапва от райграса.Та ако искаш може да пробваш с един чичко-тревичко /не че не може да му посадиш райграс в една саксия да си пасе хайванчето/
Желая усмихнат и прекрасен уикенд на всички  lovekiss lovekiss lovekiss

# 516
  • София
Ехоооо...кой ме вика! Mr. Green

Здравейте и добре дошли Седем,Любомира, Кристина! Приятно прекарване!

При нас заваля пак сняг днес... Shocked Съвсем се побърка времето.
Вчера беше топло, та чак реших да дам малко почивка на сушилнята
и изведнъж хоп ..сняг! Laughing

Чакайте едно кайвенце обедно да сервирам и да ви пожелая много хубав и топъл уикенд!

bouquet  bouquet Hug

# 517
Калимера, бре кипърски булки Mr. Green

Муцейй, как ти надуших закусчицата...Както съм изгладнЕла, мятам се на бухтичките и каЙВенцетУ като ДзвЕр smile3521
Аз тук ощИ не съм си подала носа навън да видя как е температурно. Вчера от ранни зори /малките часове/ се скъса да вали и така чак до сред нощес. Сега уж е поизсъхнало, но хич не ми се излиза, пък май се налага - за да понапазарувам newsm71   Апропо, мама-ени, ще му потърся на моя хайванек растителност за зобане, хеле ми остави на мира стайните цвеКита  Stuck Out Tongue Winking Eye

Кате, нали питаш за новини... То аз в сурат-бука се пУФалих, ама да си кажа и тук, че тоя малолетен завалия Озича стана татко представете си Crazy....Нали беше оправил на приятелката ми мацата докато беше 2седмици у тях /а ние във Варна/, та се пръкна отроче - един същ Оззи-Джуниър yes /е, не се знае още може и женско да е, ама е одрало кожата на тЕЙКа си smile3560/  Ей го на да го видите коте-бебе

welcome на последно новопристигналите на "онлайн-кипърска територия" Hug Hug
Kristina_Cy, тук винаги има място за още един Heart Eyes
SEDEM, лека бременост и от мен...и не се притеснявай - в темичката сме се специализирали в оказването на родилна  ylinfant/макар и предимно морално-информационна/ помощ Mr. Green и с нескрито чувство на гордост можем да заявим, че сме изродили онлайн не едно и две бебета bowuu  costumed050 тъй че можеш да се чувстваш в сигурни ръце Wink

Девойки, оставям ви сега с пожелание за хубава неделя! smile3525  love001

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 18:59 от Miss Blondy~Redhat

# 518
  • Larnaca, Cyprus
Идаааааааааааааааааааааааааааа Party
Кафенце
кристина Добре дошла  bouquet.
Мама-ени Crazy Crazy......гледай сега, то тайна специална НЯМА, просто аз си имам някои правила, дано да са полезни на интересуващите се .....
1.Никога ама никога не се карам на милото, .....ако няма мнооооооого сериозна причина за това...Mr. Green
2.Винаги го подкрепям независимо с какво е решил да се бори...... Peace
3.Боря се наравно с него .....само така се успява..... Peace
4.Винаги ЗАКУСВАМЕ заедно...... Heart Eyes
5.Децата са си деца.......но и аз съм Жена, причесчица, гримче, хвърлям по някое погледче от тия страстоубийките.......е по някога де не всеки ден ....... Joy
Е сега ще попиташ кога чистя, кога пера, кога правя къщни работи ........еми когато мъжо го няма Mr. Green.....иначе като си е в къщи си хортуваме пред телевизора........пиейки чай........той говори по мобифончето и щрака на лаптопчето...... Mr. Green...а аз си гледам романтични комедийки и се смея.......ееееееееееех преди да излезнат лаптопчетата си говорихме повече ама не се оплаквам, такива са времената......СВРЪХ ТЕХНОЛОГИИ...... Joy Joy
Блонди айде ЧЕСТИТО Ново бебче-коте.....да расте и да хубавее като баща му   bouquet....а при кой ще остане ако не е тайна Mr. Green
Муце като ги видях тия бухтички и се сетих ....искам така да се науча да ги правя тези бухтички обаче в тестото не искам да слагам сода ....мойте малките хич не им се харесва вкусът й...има ли такава вероятност да станат и без и да бухнат newsm78

# 519
  • Larnaca, Cyprus
Идаааааааааа и днес отново Laughing
ама вас нещо ви няма newsm78 що тъй newsm78
айде пак да ви сложа нещичко да замезите
......

Брях дано да дойдете щото иначе ще взема мерки и ще пратя този БАТКО да ви вади една по една

# 520
  • София
Ехаааа Кати.......ква` пица...Пък тоз дет още ни го пращаш.....
Ми хубаво , де! Mr. Green Прати го все пак.... Joy За бухтите...май ще стане и с бакпулвер...Обаче не съм сигурна... newsm78 къде си Мастерчееее...ела да кажеш!

Блондичке, много сладко туй коте-бебешонче....А, Оззи не беше ли малък за
таквиз работи.... newsm78 Laughing

Аз отивам малко да посвърша рбаота и може пак намина.
До тогава дано сте се появили....Въпреки, че ми намирсва на някакъв вид бойкот...Но както и да е. Може и да се лъжа. То всеки в крайа сметка си избира какво, къде и дали!

Хайде до скоро сладурки!  bouquet

# 521
Да ви споделя какво ми се случи - преди малко дойде бате Пиърс Броснън и вместо целувки, прегръдки и т.н. така ме строи в 2 редици, че си глътнах граматиката.
"Бързо да ходиш да се разпишеш във форума" - вика, "че Катето се сърди, а Муци си развихря фантазията" и аз веднага се явявам  Laughing
Налях си едно такова питие и викам да се почерпите и вие

Живи и здрави сме, почиваме си, че сме в кратка ваканция в средата на тримесечието.

# 522
  • София
Еееех, Винаги, успоих се кат` те видях!  bouquet
Добре те е строил Питърчо, ма пък и ти изпълнителна! Mr. Green
Хич не си се и дърпала,а? Mr. Green

Сладки сънища милички! Hug

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:33 от Муци

# 523
  • Larnaca, Cyprus
Винаги Hug..е то пък имаше хас и да се дърпаш Wink..точно на този батко newsm03

# 524
Добро Утро Hug Hug HugКафенца,сладичко..пак всичко сте предложили Peace

Тук съм на линия,иzпих си кафенцето,ей сега оправям и детенцето zа детската и така....на 28.02 си имам и рожденник,моят мъжо,та сега му  поръчах подаръка...има иzненади Heart Eyes

Катееее,станах отдавна мила Partyняма нови предскаzания.Даже последната седмица все едни глупости сънувам.... Mr. Greenкак са момченцата ти FlutterАЗ все си мисля,че е от въzрастта им.Нямам братя и сестри,но съм виждала при мои приятели.В по-късна фаzа стават най-добрите приятели Peace

Блондиии,абе тоя Оzzи многооо бърz Crazyкога тоя малчо и поколение иzдокара Laughing хи хи хи.....иzполzва пълноценно времето докато е във ваканция Laughing Wink Crazy

Муцка и при нас така с времето Crossing Armsили си имаме 15 градуса или 0 .....

Винаги Partyимала си страхотна мъжка компания Crazy Partyне може да се отстои на такова предложение Hug

welcomeНА НОВИТЕ МАМИ

Общи условия

Активация на акаунт