И в Кипър, и в БГ, винаги е най-добре със приятелите стари на раздумка и кафе~35

• 39 853
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Ей Кати,  smile3525 smile3525 smile3525 newsm44 това е за тебе мило!!!
Искам да ти подаря по-голям букет, ама още не ми идва отръки, [та ако има някоя "згодна женица" да ме научи на лични как ще й бъда много благодарна].
Искрено ти благодаря за правилата! Аз лично първите 4 съм ги практикувала дълги години, ама нямаха кой-знае какъв ефект. Виж откакто се роди принцът на моите мечти......... нещата много се промениха. Не само че се карам на милото, ами направо изпадам в истерия като крещи безпричинно на детенце. Закуска в последните 3 години да ме прощава, ама  да си прави сам - като почне да се буди и той по 5 пъти нощем с малкия - аз ще ставам в 6 да му правя закуска. И това за подкрепата и за борбата........... не ми се изпада в подробности ама при нас имаше голям фал от негова страна и вече някак си не съм така жертвоготовна.......
НО ВСЕ ПАК ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИЗКАЗВАМ ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КАТИ ЗА СПОДЕЛЕНАТА ТАЙНА!!!
И без да имам претенции да съм кулинарна вълшебница , но Кати няколко капки оцет обезвреждат миризмата на содата /и на маята също/ . Иначе можеш да пробваш да направиш бухти с по-твърдо маяно тесто.

# 526
Юхууу...ето ме и мен Mr. Green

Кате, тоя Пиърсчо Броснън ми е много сладникав на мен, та с него не мож`ме подлъга Wink но виж с пица и количка...ммммм... newsm22

Винаги, а ти с кво черпиш бе, душко newsm78  Таз`сложна алкохоло-добивна система не мога да я разгадая smile3560

Муце, Деситка, ами на никой от нас не му се вярваше...даже като им го дадох да го гледат, бях напълно убедена че е още недостатъчно пораснал /само на 7месеца беше тогава/, обаче оказа се той един невръстен Казанова и туй-то  Wink

# 527
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета .......Знам че е рано обаче днес е последния ден в Кипър преди постите и навсякъде ядът СУВЛА та реших да ви почерпя и аз ......
.....и малко ШЕФТАЛИЕС.......... Hug
Деситта дано това с момчетата ми мамини дето викаш да отминава със възрастта защото в противен случай незнам Thinking Mr. Green
Мама Ени Благодаря  Embarassed Embarassed......а пък тайната е да НЕ СПИРАШ да ги спазваш, защото спреш ли тогава тръгваш нанадолу, и още по нанадолу и става лошо Mr. Green
......аз понеже съм ужасно оптимистка .......незнам колко би могло да се смята положителна черта това.....та може отвътре да ми е страшно напрегната и нервно но се опитвам да държа фронта и хоризонта ВЕДЪР И ПРИЯТНО СИН Joy Joy
Блонди Joy hahaha и аз това имах в  предвид всеки да си избере кой каквото му е на душа...... Hug

# 528
Здравейте
Да сложа и аз малко да замезим, че от утре няма Naughty

Катичмерси за почерпката и естествено и за съветите,макар че някои са трудни за спазване..... поне за мен... Hug Hug Hug
Блонди честито ....  bouquetмного е сладко това коте-бебе  Heart Eyes
На всички нови мами добре дошли  welcome  на тези с  EFP чертички лека бременност и на финала здрави бебчета   bouquet  bouquet  bouquet
Нямам много свободно време напоследък да пиша, но ви чета редовно когато съм на работа само за това остава време там.Във вкъщи и толкова нямам  ooooh! като се прибера се чудя от къде да я мятам  newsm78 ....... както и да е ..... и уж помагачи имам ...... та друга ми беше мисълта и къде отидох ...искам  да питам мамчетата които скоро са захранвали своите бебчета - кога започнахте захранването, със какво ,по колко,коя фирма предпочитате ???
Трябва да започна да захранвам по съвет на нашата педиатърка, понеже от както започнах работа моята беба не надава добре,даже на последната консултация не само че не беше качила , а свалила 20-грама.Педи каза да започна да давам  каша и от другия месец ще включа и зеленч.супи.Вие какво мислите ? Не е ли рано  newsm78

лека и приятна вечер на всички мамета и много Hug Hug Hugи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 16:35 от anii-78

# 529
Катич за теб от мама-ени

# 530
Anii-78 -   love001    love001  ДВОЙНО БЛАГОДАРЯ   smile3503  МНОГО СИ МИЛА!!!!

Ето нещо за пийване от мен, за да не ви пресядат мезенцата

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 13:33 от мама-ени

# 531
Еййй след десетата редакция най-после успях да ви почерпя   Joy Joy

Кати, кипърците спазват ли строго постите? Щото преглеждайки по-старите форуми останах с впечатление че църквата в Кипър се използва за клюкарник и моден подиум....

Anii-78, по повод захранването - моят син е приемал единствено и само кърма до края на 6-я месец. След това по препоръка на педиатърката захраних с плодови пюрета, но това според мен е погрешно, тъй като децата свикват със сладкия вкус и после зеленчуковите пюрета не ги искат. Та аз лично ако имам второ дете отново бих захранила чак след 6-я месец, но със зеленчуково пюре. Иначе като марка в БГ е най-предпочитана Хип, но бях гледала в едно тв предаване, че и те не са приготвени от БИО продукти.

# 532
  • Larnaca, Cyprus
Ауууууууууууу благодаря ви момичета Мама Ени за букетчето, и Ании78 за помоща да го видя Heart Eyes
останах с впечатление че църквата в Кипър се използва за клюкарник и моден подиум....
Joy Joy
има нещо вярно обаче старите баби, и младите семейства по селцата си спазват постите.....ОПРЕДЕЛЕНО.......на брата на моя мъж та неговата жена ....е по малка от мене и си спазва постите .......мъъъъъъъъчи се жената ръфа каквото трябва а до нея мъж и нагъва пържолите и мръвките ..... Joy....кой както е научен.... Peace
Желая ви приятен уикенд до любимите ви хора..... Hug Hug....ето тъй например да го прекарате няма да е лошо

# 533
Здравейте мили майчици! Надявам се да ме приемете във вашата раздумка Simple Smile

# 534
Много ще се радвам да се запознаем на място Laughing . Мъжът ми е вече на острова, а аз пристигам след две седмици.Много се притеснявам за малкия как ще се адаптира, но в България животът става все по труден и решихме да си пробваме и ние късмета на острова. newsm17.Детето ми е момченце на 2г. и 7 мес. и е много лъчезарно .Ще живеем в Лимасол, и много се надявам на нови приятелства lalalala.

# 535
Я са демонстрирам новите си умения и да поднеса късна неделна закусчица:

# 536
stelito33, добре дошла!!!! Както сигурно си забелязала дамите в този форум са изключително любезни и отзивчиви, така че със сигурност ще се чувстваш добре тук.
Апропо - вие как се уредихте да заминете /ако не е тайна разбира се/?
Нашия татко боядисва коли и кандидатства за работа по интернет в поне 20 кипърски сервиза, но му отговориха само от 2 места и то любезно му отказаха с обяснението че нямат нужда от такива кадри за момента. В интерес на истината никой от сервизите не търсеше работници, а той само си предложи услугите като работна ръка, но очаквахме поне да отговорят от повече места ...........

# 537
  • Larnaca, Cyprus
Добър ден на всички които са тук Wink, които тайно четат Wink...и които не пишат...... Wink
Мамо Ени Браво, бравоооооооооо, успешно 4 от три си умерила любимите ми неща и аз си ги закусих тази сутрин безсрамно .....Английска закусчица ммммммм, круасанчетаааааа ммммммм, палачинки ммммммм Мерси Peace......кафето го пия с мляко, да знаеш Crossing Arms за другия път Joy Joy
А що се отнася до сервизите, не се учудвам защото този бизнес тук е предимно семеен ....тъй че напълно нормално да НЕ ви отговорят ........ на работа са впрегнати до четвърти братовчед та къде място и за чужденци .......ама има и изключения .....а аз си мисля че може да опита към по големите сервизи ....т.е. както е в Ларнака например .....в центъра на града са луксозните магазини за коли от които си купуваш ....обаче сервизите се намират в края на града, дори понякога извън него и там определено работят доста хора и вероятно биха търсили..?!!!!!
Стелито добре дошла сред нас  Hug...няма страшно детето е на чудесна възраст за адаптиране ......по скоро въпроса е как ще го приемете ВИЕ..... Rolling Eyes...то ще се води от вашите реакции и вашето приемане и на обстановката и на добрите и на лошите неща .....Успех Peace

# 538
Кати, нали знаеш че не мога да отказвам:
,
И да знаеш че съм ти много благодарна за съвета!!!

# 539
Добър ден и хубаво начало zа новата седмица Hug Hug Hug

Страхотни меzета сте наредили PeaceКате,чак тук се усети мириzмата на сувла и ШЕФТАЛИЕС CrazyСамо си представям ОЗЗИ на Блонди как е наострил муцунка от мириzмата Hug

Днес имам повод zа почерпка...Моят Мъж има Рожден Ден.... Party Party Party

Затова ви каня да споделите с нас тоzи повод

Многооооо цункииии и до скороооооо

Общи условия

Активация на акаунт