И в Кипър, и в БГ, винаги е най-добре със приятелите стари на раздумка и кафе~35

• 39 851
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Larnaca, Cyprus
Десита ЧРД на мъжо......да си изкарате прекрасно...изпейте му ХАПИ БЪРТДЕЙ ТУ Ю да видим ....може ли татко да плаче или не може Joy...чакаме снимки....... Peace....а това  от мен ....
Мамо ени Мерси много аууууууу чак ме засрами Embarassed Embarassed

Момичета къде се покрихте ..... newsm78 айде излизайте, разказвайте какво става, новини, изненади, приятни, неприятни случки ......Нови бебета..... Wink.....Нова любов..... Heart Eyes Wink

А аз да ви се оплача .......Правим поръчка едни лампи за окачен таван .....за един нов клиент, познат на мойто мъж и доста паричлия човека, да е жив и здрав та днес пристигна стоката чакана и ей така останахме с мъжо #Crazy...кашоните от куриерската фирми така ни ги донесаха че имам чувството че ги бяха ритали и блъскали нарочно .....от 33 лампи само 3 са здрави ooooh!....утре ще се разправяме с куриери .......то явно че ще се връща пратката и ще се праща нова ама защо точно на този човечец трябваше да се случи .... newsm78....и все пак ще чака още седмица уф Mr. Green.....много съм ядосана, направо не ми се говори..... Crossing Arms

# 541
Добра вечер на всички!
Десита ЧРД на любимия и от мен!
Кате благодаря за милите думи, да се  надявам на късмета си да се оправим, дано следващите 33 лампи да са напълно здрави!
Мамо Ени  звънни ми да се чуем преди да тръгна!

# 542
Десита, да ти е жив и здрав съпруга!
Винаги да ти е опора и стимул, генератор на мечти и любов!

На всички нови попълнения  welcome
Съжалявам, че не мога да помогна с идеи и отговори на въпросите ви, момичета, но не съм в Кипър.

# 543
Десита, да ти е жив и здрав рожденника! Много здраве, радост, любов и късмет и от мен!!!!

И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!

Да сте бели и червени,
румени , засмени,
синьо мънисто на ръчица
пълно щастие в душица!

# 544
# 545
Добро утро и от мен.
Честита Баба МартаДа сте бели и червени и винаги засмени.

# 546
Добро утро момичетааа  Simple Smile Баба Марта бързала мартенички вързала, бели и червени, весели, засмени. Честита Баба Марта! На всички мами тук една голяма  Hug от мене!

# 547
Честит 1-ви март, мацоранки! Живи и здрави да сме всички!

welcome на новото попълнение - stelito33 Пожелавам ви бързо да се адаптирате към живота на острова! И подкрепям напълно казаното от Кати! Hug....И като я споменавам...

Катич, много неприятно това...яхвай метлата afwitch и им надуй шушоните newsm29  Stuck Out Tongue Winking Eye на тия от куриерската фирма... То бива, то може, ама да ти окепазят стоката... Трябва да носят отговорност за това и не само следващата доставка да е за тяхна сметка, ами и да покрият стойността на унищожените лампи! Поне така смятам де, щото е по вина на тяхното немърливо отношение Crossing Arms... Хубо де, тия кашони не са ли имали означение с надпис "чупливо" /или от сорта/, че да внимават при транспортирането Thinking

Деситка, отново /освен във ФБ имам предвид и тук/ пожелавам от сърце всичко най на съпружето ти! nbirthday

Жу, ей на това твоето му викам лаконично включване, но по същество Mr. Green

МамаЕни, хвана им цаката на почерпките и сега усещам, че ще има да ни охранваш най-редовно и обилно smile3560 Hug
нЕма лошо - то до неотдавна ние тука си го практикувахме като един вид спорт слагането на софри при всеки повод #Silly  ама малко занемарихме традицията напоследък...

Девойки, оставям ви сега, че задачките ме чакат...
На всички неспоменати... Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 16:19 от Miss Blondy~Redhat

# 548
Честита Баба Марта Hug Hug Hug Да сте zдрави,бели и червени,румени и zасмени Hug Hug
Поzдравявам Ви с най-българския праzник, който си е чисто български , само ние си праzнуваме и ни идентифицира като Българи
Peace

Благодаря zа милите пожелания, момичета Hug Hug HugПочерпахме се,попяхме и 35 свестички духнахме Crazy

Хайде цунки  Flutter Wink

Кате,не се ядосвай,макар да zнам как е Winkи ние така бяхме получили една пратка и на границата я бяха отваряли zа проверка... Mr. Green Shockedужасия бе като видяхме Rolling Eyesв такъв случай трябва да е zастраховна пратката...тогава куриерите поемат стетите Thinking

АЗ пък да ви се оплача...някой е zаел моето парк- място от вчера и написах бележка.... и въпреки това не са си махнали колата....ей много ме е яд Mr. Green

# 549
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте здрави, румени и щастливи!

Деситка, с малко закъснение честит рожден ден на мъжленцето!
Да ви е жив и здрав, да ви слушка и да го слушкате  Mr. Green здраве,
късмет и благополучие от все сърце!

Добре дошла на Стелито!  bouquet

Жужонке, защо тъй се загубии.....Всичко е наред, нали?

На всички много гушки и приятна вечер и до после!  Hug Hug Hug

# 550
Честита Баба Марта !!!

Деситка,с малко закъснение честит рожден ден на съпруга ти!

Катич,много неприятно .....напълно подкрепям Блонди за метлата и шушоните   #2gunfire
 Стели, добре дошла и успех   bouquet
Мама Ени, за нищо радвам се че съм помогнала  Hug

Приятни сънища момичета  smile3524

# 551
Честита Баба Марта на всички!!!!!!!!! bg
Много благодаря за топлия прием!
Бъдете здрави, щастливи и влюбени!
Дечицата да са засмени и с бузки червени!  bigdance2

# 552
Муцка,уж наред  Hug
Здрави сме за сега.Дано и се задържим,че малкия е рожденник в неделя.
Искам да идва май месец и да отпрашваме за Атина .Дано това лято вземем крайно решение какви ще ги вършим и къде ще живеем в крайна сметка.Това положение тук-там,училището.....нещо започна да ми писва,а се   е видяло че в БГ-няма да я бъде.Притеснението ми е за детето,защото тук си създаде средата,приятели,добър ученик е.....Такива са ми дертовете  Thinking

# 553
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета ..... Hug
ауууууууууууу Жужон най накрая се появи Hug Hug.....еми съгласна съм с тебе какво е това насам натам.......скръцваш със зъбки и закотвяте някъде ....където ви е най на сърце..... Peace.....детето навсякъде ще създаде приятели ......ей го и моя големия другата година се мести в Гимназия ....нова сграда, нови деца.....и на него, и на всички ни е притеснено ама какво да се прави това е ЖИВОТА ..... bowuu....ще се СТРАХУВАМЕ ЗАЕДНО Hug Hug

За счупените Лампи какво да ви кажа .......изпратиха ги фирмата с която работим в Гърция ама какво и как са застраховали не е ясно .....от куриерската казаха че ще върнат всичко безплатно до изпращача пък от там нататък да се оправят местните какво са блъскали и какво са ритали Sick #Cussing out.......

Оставям ви че трябва да свърша малко задачки после пак ще намина  Hug
Уф замалко за забравя да ви честитя БАБА марта .....да сте весели, засмени и ЧЕРВЕНИ .......от любов Joy Joy

# 554
  • София
Добър ден! Mr. Green

Жуженце, дано наистина вземете решение, че да знаем къде да идваме на гости.... Joy
Точно се засилим към Италия..вие се преместите в Гърция...точно се засилим към Гърция....хоп в България.....Аааа, съвсем се обърках!  Crossing Arms Joy

Кати, дано се оправите.....но по принцип можете за откажете да приемете пратка която не е в "приличен вид", разкъсана опаковка и т.н
В случай, че куриерите са я приели и съдържанието е описано в митническа декларация съпътстваща пратката, са длъжни да заплатят посочената стойност.
Както и ако причината з нарушаване целостта на пратката е в куриера би следвало да дължи неустойка. но това специално го пише в общите условия.

Общи условия

Активация на акаунт