И в Кипър, и в БГ, винаги е най-добре със приятелите стари на раздумка и кафе~35

• 39 849
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Муцка, Кати, сърдечни благодарности за бързото включване!!!!!  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 571
# 572
Мили Мами и Дами,

честит 8 ми Март! Да сте обичани, да обичате!....Да сте горди съпруги и мами! Бъдете Жени и се наслаждавайте на това приzвание!!!

Хував ПраЗник днес.....

# 573
  • Larnaca, Cyprus

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!!!
БЪДЕТЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ ......УНИКАЛНИ ВСЯКА ЕДНА ЗА СЕБЕ СИ!!!!!!
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ОТ МЪЖЕТЕ ДО ВАС!!!!!!!
БЪДЕТЕ ГОРДИ МАЙКИ НА УМНИ И КРАСИВИ ДЕЦА!!!!!!

# 574
Юхуу, мамасити, и аз наминавам да ви честитя празника
и да ви пожелая настоение и самочувствие като в този клип...
  bouquet

И за да не се повтарям обстоятелствено, направо ще ви копи-пейстна същото което съм и в суратбука Mr. Green
Да си жена...

П.П. Катич, много ми хареса картичката ти...Даже се разпознах Wink - 1
-ви ред третата от ляво надясно [/size]  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy[/color]

# 575
ЧЕСТИТ 8 МАРТ

Мили дами, любими и мами,
бъдете всеки ден обичани и желани,
бъдете топла стряха и буен огън за мъжа
...и най-нежната прегрътка и обич
за своето дете.
Весел празник !

# 576

Със зелената боичка нарисувах аз полето.
                                                                       С червената - звездичка, а със синята - небето.
                                                                       Но боичка златна няма...
                                                                       Как да нарисувам мама???

Това стихче е от един 8-мо мартенски празник на Алекс в яслите. Никога няма да го забравя, т.к. доста го повтаряхме, докато го научим  Joy !!! С него поздравявам и вас, мили съфорумки! Бъдете здрави! Весел празник   bouquet  bouquet  bouquet!

# 577
# 578
Честит празник на всички настоящи и бъдещи маѝки.

# 579
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 580
  • София
Честит празник мили мами, госпожи и госпожици! Mr. Green

Бъдете обичани, ценени и уважавани от най-близките и хората, които обичате!

Аз пък днес получих Грамота за най-добрата Мама.
Връчи ми я моето детенце. Grinning  В градината сътворили грамотите
за майките и ни ги подариха днес. Чудесна изненада!

Весел празник на всички и нека всеки ден е малък празник за всяка от вас!
 Hug Hug Hug

# 581
Добро утро дами! Кафенце за събуждане след празника:

И хайде всички на отчет - кой къде и как празнува вчера. Моят празник премина в изобилно много игри с детенце и романтична вечеря с любимите ми мъже  1dating   Сега е ваш ред  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 08:17 от мама-ени

# 582
  • Larnaca, Cyprus
ЕХООООООО Sunglasses
Мама ени аууууууууу Романтични вечери ....чувам ......аууууу  Wink....Браво, браво Peace....Ние както винаги т.е. мъжо беше на работа а аз в къщи с двамата мъже-деца се любувахме на един екшън филм докът ни унесе и заспахме блаженно...... Joy Joy.....представи си колко екшън е бил hahaha
Муце smile3501 НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА smile3501.....ей колко е хубаво да получиш такова призвание Hug
Блонде еййййй как се умери точно тази третата си ти!!!!!! ...... Peace

Thinking Thinking......а сега съм в малко затруднение newsm78.....незнам точно какво би трябвало да направя  newsm78....или по точно какво се иска от мен да направя ..... newsm78......понеже стана една малка издънка ......така си мисля аз де и се надявам да няма особено тежки последствия .......та вижте за какво става въпрос и
ДАВАЙТЕ ИДЕИ...... Thinking Thinking
тази неделя е рожденния ден на малкия и го бяхме запланували, написахме и поканите и ги
раздадохме .......в последствие обаче се оказа че ще сложат важен футболен мач точно в неделя един час преди рожденния ден .....и разбира се всички момчета ще искат да отидат там  #Crazy......аз все пак се надявам че ще дойдат било то и с малко закъснение...... Twisted Evil
Да да ама НЕ синът ми е на друго мнение и е в ШОК че ще остане САМ Rolling Eyes......обясних му че който му е приятел и го уважава достатъчно ще дойде и да не се притеснява обаче ДЕТЕТО си е дете милото написа по всички календари на дядо му в офиса .......загради датата и написа с големи букви РОЖДЕН ДЕН ...... Wink
УФ незнам и аз вече, взех и аз да се Притеснявам покрай него ...... Mr. Green

# 583
   Добър вечер момичета
Много съжалявам че нямах възможност да ви честитя на време празника(поради куп причини които няма да изброявам защото ще стане много дълго и досадно)
Но пък и не мисля че само един ден в годината трябва да се чувстваме специални и обичани,затова аз ви желая много дни в които да се чувствате специални,обичани,красиви и щастливи защото ние го заслужаваме.......защото сме специални ........защото сме жени

Искам да споделя с вас едно стихотворение което много харесвам .......

МАМО

Ако не стигнат всичките цветя
за тоя хубав ден ,от слънце ярък,
ще нарисувам нови през нощта,
да бъдат твоя нов подарък.

Ако не стигнат думите добри,
изречени за твоя празник светъл,
ще викна от високите гори
аз думите добри на ветровете.

Ако не стигнат песните сами,
за тебе само пяти, недопяти,
ще моля аз далечните земи
за тебе да изпеят най-добрата .

Ако усмивките не стигнат днес,
за твоя празник радостен да греят,
на слънцето ще пратя нова вест
за тебе само днеска да се смее.

А ако друго нямам в тоя час
да донеса на твоя празник ярък,
при тебе ще остана просто аз-
най-хубавия на света подарък .

Катич не се притеснявай,мисля че никой няма да пропусни рождения ден на детето.....казвам го защото в къщи имам върл фен на английската виша лига,винаги се съобразяваме с това когато плануваме излизане кога, в колко  ще е мача.......но трябва да знаеш че рожден ден не е пропуснал.......даже и да има мач по това време...... Hug

лека нощ newsm46

# 584
Здравейте, момичета!
Сигурно не ме помните, че много време мина откакто пишех в темата. Аз обаче не съм ви забравила и време на време влизах да ви прочета и да видя как сте.  Heart Eyes
Пиша, защото напоследък все по-често се замислям за връщане в Кипър. Има ред причини, поради които смятам, че е разумно да го направя, да не говорим, че ми липсва аромата на цъфнали мандарини и шефталя  Joy  sun Не съм го решила окончателно, дала съм си още 2-3 месеца, през които смятам да си припомня гръцкия и да довърша някои започнати дела тук, в бг и през това време ще го реша Simple Smile
Кате, аз също смятам, че гостите ще дойдат, няма начин да не уважат приятелчето си. За закъснението, няма ли начин да отложите рождения ден с един час, след като е ясно, че повечето гости ще закъснеят? Въпреки че не се и налага, можете просто да кажете на поканените, че не е проблем да закъснеят малко, а така сина ти няма да се притеснява. На мен това ми хрумва засега, но съм сигурна, че ще си изкарате много весел и щастлив рожден ден!  smile3510 Hug
Поздрави на всички и лека нощ!   newsm46 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт