И в Кипър, и в БГ, винаги е най-добре със приятелите стари на раздумка и кафе~35

• 39 847
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Кати, много неприятна ситуация. Дечицата толкова се вълнуват за големия ден и тяхното парти, че не бива да допускаме нищо да помрачи радостта им. Според мен не бива да оставяш нещата на случайността, т.е. хубаво е да звъннеш на майките на поканените деца , да споделиш притеснението на детенце и евентуално да получиш уверението им, че ще дойдат или пък да промените часът на партито /при което пак трябва да звъниш на майките..../

# 586
  • София
Альо, альо....как сте слънчеви дами!?

Анни, много хубав остихотворение!   bouquet

Кати, защо не прозвъниш народителите. Все пак децата не моат да вземат еднолично решение, пък и така вероятно ще си спестите нерви и чакане....Вярвам, че децата ще дойдат ,но все пак нека потвърдят прединя ден..т.е утре. Така и Луи ще се успокои, пък и ти.

# 587
Дзааак...я, рекох си, тука да ви нашоколадя следобеда Mr. Green..,пък и ягодки няма да откажете смятам... Whistling

Роска, помним те бе, пиле, как да не те помним..../аз поне със сигурност Wink/  Твоят юнак май беше първото бебе родено в кипърската тема stork-boy  а като гледам колко сте пораснали...ехеееее Hug... Ами решавай, а за нас знаеш - ние сме винаги тук на разположение за допитвания, помощ или просто споделяне Peace

anii-78, мерсаж за стихчето и красивите букети! Аз лично си избирам последния - най-ми импонира Wink

Катич, и аз ще ти кажа същото като мамаЕни и Муцка - просто прозвъни всички гости и се увери, че няма да е проблем да дойдат в уречения час Peace  Много успешно тържество да имате утре пожелавам....и разбира се най-вече рожденикът да остане доволен!

Мацоранки, на всички хубав остатък от уикенда! family

# 588
КАТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЯ МАЛЪК СИН!!!!!

НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, УСМИХНАТ И ЛЪЧЕЗАРЕН, УМЕН И ДОБЪР, КРАСИВ И СИЛЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА И ГОРДОСТ НА ТАТЕ!!!

А ТОВА Е ЗА МАМАТА:

# 589

Кати, да ти е жив и здрав порасналия левент! Надявам се сте имали страхотно парти!  Gift newsm59  bigdance2
П.П. Картичката 2 часа се рових за да е специално тематично подбрана точно в 10-ката Mr. Green

# 590
Честит рожден ден на малкия Луи! Пожелавам му щастливо детство, много здраве и късмет! Кате, нека да са ти здрави и усмихнати децата и да ти носят много щастие!

Блонди, знам си аз, че няма да ме забравиш, нали сме почти градски  Wink То такива вълнения бяха тук покрай раждането на детето, много ме подкрепихте, никога няма да го забравя!  Hug

Момичета, разписвайте се по-често в темата, нека да живне! То и аз съм виновна за това, че не се разписвах тук, но не предполагах, че толкова рядко се пише.

# 591

Честит рожден ден на Луис Младши!
Да е здрав, умен и щастлив!

# 592
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте мамчета......Благодаря ви за пожеланията  Hug......надявам се че ще ме извините за вчера че не се включих да ви почерпя, но ще го направя сега заповядайте .....менюто което имахме .....ПОЖЕЛАНИЕ НА СИНА МИ ПИЦА ХАТ.....
.........
малко кипърски купес....това е вид тесто отвън с пълнеж от каймаа........
имаше и кипърски питки със маслини.....снимка няма Mr. Green.....
и сладичко.............разни други страхотни изпълнения на свеки не намерих снимки в нета Mr. Green
и разбира се тортата.......http://katydem.multiply.com/photos/album/15/15
и нааааааааааааааай- голямата ИЗНЕНАДА ЗА СИНКОВЕЦА  беше това .......http://theplaybuscyprus.com/......НАПРАВО КАТО ГО ВИДЯ ТОЗИ ОГРОМЕН АВТОБУС ......САМО ЗА НЕГО И НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДА  БИБКА И ДА ПРИБЛИЖАВА НАШАТА КЪЩА И ОТГОРЕ ДА ПИШЕ НА АНГЛИЙСКИ .......ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛУИС ......ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  голям кеф Hug Party Crazy

# 593
 smile3501 smile3501 Браво Кати! Голяма изненада! И най-важното - направили сте детенце гордо и щастливо! Е това са истински добрите родители!
А вътре в автобуса какво има  - при нас този вид забавление не е популярен още  Embarassed

# 594
кате

това е за теб

за всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 595
Юхуууу, девойкиии, калимера-калиспера и т.н. newsm03

Вижте, сЯ......ще го карам по същество щото една моя приятелка на острова има нужда от помощ и то по възможност спешно... Rolling Eyes  Работата е там, че си продават колата, но са притиснати от времето - ще се местят да живеят другаде  и бързат... Затова я продават на доста изгодна цена!
Ако някоя от вас /и по-специално от скоро заселилите се на острова/ така или иначе си търси превозно средство, без каквото /както много пъти е ставало на въпрос в темата/ в Кипър е невъзможно, ето ви предложение, което не е за изпускане Wink

Хонда`Интегра` на 168000км; цвят-сребрист;
с лети джанти-17;  модел-94г.; 18-годишна;
с климатик, ел.стъкла и ел.огледала;
в много добро общо състояние;
цена - първоначално са й искали 1700Е, но сега са свалили на 1300Е
, само защото спешно им се налага да я продадат.

Момичета, ако някоя от вас търси, или познавате хора, които си търсят кола, пишете ми на ЛС и ще ви пратя телефона на приятелката ми за директна връзка с нея... Колата е в действително добро състояние, няма конкретни проблеми и идеално би вършила работа.....Имали са УЖ сериозен купувач, който обаче в последния момент им е направил някакъв грозен въртел и сега хората са притеснени, че им се вързват ръцете... Затова ви моля, ако имате интерес, да отреагирате възможно най-скоро!

Чао засега...Пожелавам на всички хубава вечер! smile3525

# 596
Хееееей момичетаааааа, къде се изгубихтееее???
Я да сложа по една салатка с ракийка, пък да видим дали ще се отзовете на поканата:

Айде наздраве и да ви е сладко!!!

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 19:36 от мама-ени

# 597
  • Larnaca, Cyprus
Мамчета къде се губите..... newsm78 newsm78
Мама-ени аууууууу язък изпуснала съм такваз салатка в неделя уууууууууууу особено тази с доматките ммммммммммм..... Peace
Ама аз сега да ви сложа нещичко като за начало на седмицата и да ни върви добре.......я поседнете тук.......

и си налейте кой каквото му е на сърце....

Блондич ще разпитам насам натам да видим тази кола можем ли или неможем да я продадем Peace....

А аз съм на работа, мързи ме както всеки понеделник hahaha..какво да се прави .....ЗА Секретарската работа най ужасния ден е понеделник и петък уви...... Mr. Green....та ще ме извините отивам да чаткам на компа разни фактури и после пак ще намина като се посъберете повечко на полянката под сянката  bowuu

# 598
Еййййййййййй днес имам тройно критичен ден да знаете
Та извинете, ама изпих ракийката дето снощи я бях сервирала /то не че някойя уважи де.........../
В предисловие ние живеем в покрайнините на града /за Пловдивчани м/у Кичук Париж и Коматево/. Та демек тука никога никой човек със случайни добри намерения не идва
И тамън насред обяд съм влязла в банята да се къпя, а малкия си играе сам и на прозореца настоятелно се чука  Shocked Rolling Eyes
Акъла ми излезе
А те разбираш ли нашите решили да минат да поиграят с малкия и понеже имат ключ за вратата на оградата се самопоканили
Ейййййййййй казвам ви така бях уплашена и озверяла, че направо ги изгоних
Да, ама нервите ми от това не се успокоиха.......
Нито пък детенце успя да се успокои и да заспи следобеда
Така че сега съм скапана, смазана и на това отгоре ин тернета е в киреча, та вече втори пост ми се изтрива.......................

# 599
А този въпрос е специално към Кати, че не посмях да направя предния пост по-дълъг за да не ми се изтрие пак
Та Кати, нашия "кандидат работодател" миналия петъk е получил пратката от DHL със снимките и клипчето показващо според моя мъж "визш пилотаж в автобоядисването", но вече цяла седмица ни вест, ни кост...............
Моля за превод - какво ще рече това на Кипърски????

Общи условия

Активация на акаунт