Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?

от известно време, та и за това така транзитно минавам през темичката в последно време. Следващата неделя ще правим кръщене на малката, кръстник ще и става наш колега и приятел от фирмата в която работим с мъжът ми.Та младо момче и хал-хъбер си няма от кръщенета, така че аз трябваше да пазаря, да правя покани и да организирам всичко.Е остана само да си взема рокля, обувки да поръчам ламбадата и тортата.Но няма ви казвам какви нерви изхабих
..това е за теб

...наздраве

/ да ти е жив и здрав Убавецът ненагледен!
- а аз само си седях и гледах умнУ
Сега му свиквам още на новите фаци 

дано по честичко има от тях. Благодаря за съветите на