Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?

честито,
Ехоооооо,разбрахте ли?
.....аз съм за момиче ти какво ще кажеш
.....нали знаеш кой каквото си няма за това си мечтае
....а стига .......сериозно!?!?!?!......ама още не е сигурно, не е прието ..............

както се казва вие сте сътворили вашата приказка
....не питай
....остави ни най позорно преди да е почнала дори .....и то за работа на летището
.......от това летище досега доволен човек не съм чула да има, освен таксиметровите шофиори - заради бакшишчетата разбира се ....всички други постоянно реват 
голямо затишие нещо 

цопнаха я в уж топла вода и после десет минути гола я държаха 

на принципа "луд умора няма"
....и вечер, докат`си оправя чавето, та да ми остане време да разпусна на самотек, съм така грогясала...,че имам сили само да мигам пред компа кат`зомби
.......... Пък и сЯ да не си кривим душиците