Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семейство, хранене на деца, здраве и др. Участниците споделят своите лични преживявания, проблеми и радости с другите членове на форума, търсейки съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като предстоящото пътуване на автора до Кипър, подготовката за Коледа, проблемите с децата като отказване от хранене от шише и споделяне на рецепти за бисквитки и курабии. Освен това има споделяне на лични преживявания и забавни случки.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетения за майчинство и детски надбавки в Кипър?
-
Какви са опциите за детска кухня в Никозия, Кипър?
) и от там да ви изкарат този документ-за няколко дни става всичко,дано съм ти била полезна и си ме разбрала

...после в ученическа възраст се превърна в нещо като вундеркиндче
, макар и малко задръстен
/...; второ - няма да повтарям казаното от
: 1) наблюдавай внимателно детенце и се увери дали то чува добре - забележи когато го повикаш по име без да стоиш пред него /а примерно си зад гърба му/ дали реагира веднага...и изобщо когато му казваш нещо, обърни внимание дали то изпитва необходимост да те гледа докато говориш за да отчита по устни и жестове какво се иска от него.... - вярвам, че всичко е ок в това отношение 

по кафенце от мен и после на работа.Може бе сте прави за детето,че повечето езици го объркват.За чуване чува това съм го проверявала хиляди пъти.Просто толкова неща изчетох в интернет и където и да вляза пише че не е нормално три годишно дете да не говори а на мен лично не ми се тръгва по лекари да я стресираме допълнително.А тя почна да прави опити така че искрено се надявам скоро да си говорим а на вас благодаря за успокоението което ми давате.Чао за сега от мен.
Блонди обещавам за събитието да съобщя най тържествено