LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Отчет за получена поръчка от 04,10 - лилавата дудунка  Wink - поръчах си 38-и размер и ми лепна  Heart Eyes и подарък сака Бенсимон  Grinning

# 736
  • StZ
не мога да сложа нищо в кошницата Thinking някой има ли този проблем?

# 737
  • Пловдив
Явно е от сайта и аз се мъча вече 30мин

# 738
И при мен има проблем със сайта, дано да се оправи скоро.
Да питам, че нещо не мога да се ориентирам - подплатени панталони за момиченца? Rolling Eyes

# 739
Получих тази рокля току-що
http://www.laredoute.fr/vente-robe-pure-viscose.aspx?productid=3 … e=1&pos=4_n_n
По-светла е отколкото на снимката и е доста тънка. За зимата става, само ока ще карате зимата в Египет, примерно. Иначе модела не е лош. Цепката не толкова тревожна, колкото изглежда - прихлупва се добре и есъвсем прилична.  Абе повече от 10 евро не си струва, според мен.

Много добре изглежда на снимките. А, дали може да се намали с нещо  newsm78
А, за зимата с по-дебел чорапогащник не става ли?

# 740
  • Пловдив
Понеже сме на 50стр ще си позволя да поспамя.Якето на адидас за момиченца е 100лв в МОЛ Пловдив.
Искам да изкажа "възмущението " си от Ани,която ме научи да пазарувам без пари и съм станала такава скръндза че не е истина вече  Joy.В наш магазин всичко ми се чини скъпо.Трети ден излизам и нищо не купувам.Мъжът ми естествено й е страшно благодарен,ама тва не съм аз просто.Ева също е от "виновните " с тия кодове.Ей,хора,на дърти години ми променихте  Joy
Ама БЛАГОДАРЯ и на двете,както и на още няколко момичета-те си знаят. Hug Hug Hug
Ако ви трябват цени на спортните стоки в мола-насреща съм позапомних ги от стрес

# 741

Общи условия

Активация на акаунт