LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 788
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Пак да попитам момичетата, които пуснаха  детското яке Найк получихте ли го вече и ако да може ли размери Hug
   Да наистина е умалено,поръчах 81 (18м),дойде по етикет74-80 (9-12м) Shocked Малкия е около 75см висок и ръкавите са му късички,иначе якетето е много хубаво,ама тези размери ooooh! Пуснала съм го за размяна

Много благодаря за отговора, така и четох в коментарите на сайта, че пращат по-малък размер и досега затова се въздържах от покупката му като се чудех между 81 и 86, а сега се чудя дали да не пусна направо 94 newsm78. Ако някоя мама е получила 86 или 94 много моля за размери Hug

# 706
Ани благодаря Hug, както винаги се отзовавш веднага, но ние говорим за якето Найк. И при него се получава нещо като при екипчетата адидас само, че пращат по-малкия номер, което в случая е по-неприятно.

# 707
Искам да попитам за тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-denim-stretch-entrej-86 … e=2&pos=4_n_n цвят bleu fonce №29 до скоро този номер и цвят показваше, че ще е наличен след 4 седмици, днес проверявам (понеже ги следя да не се появят по-рано) и пише epuise.Въпроса ми е направило ли Ви е впечатление след време все пак да се появява такъв(наличен след n седмици и впоследствие изчерпан без да е пристигал) продукт или хич да не проверявам?  Tired

# 708
 Joy Joy ooooh! ooooh! Който чете през ред, такива глупости пише  Blush
..видях размерите май и хич не съм дочела.
Извинявай, ще взема да се пробвам да го затрия горното   Crazy Blush

п.п.
plioci, да, реално е възможно, за нещо да пише, че  ще го има след Н-бр седмици, пък то да се появи утре или хич да не дойде...второто се получава, защото французите имат възможност да поръчват неналични в момента стоки, т.е. ако са изкупили и тези, дето се очакват след Н-то седмици - няма.
От друга страна, гледам, че има отметка с S не с Х в общата таблица, та може и по някое време да се появи този номер и цвят  newsm78 аз така или иначе не разбрах какво значи в превод този знак.
Но ми е направило и впечатление, че имаше 1 блуза от лятото, щерката я харесала и по намаленията преди месец-два нямаше номер, сега пък номера го има наличен  Crazy пак си е от старата колекция....тъй че - надеждата умира последна  Mr. Green
Все пак всичко това го пиша или "от опит"=зеене в сайта, не го знам на теория, не съм го чела из правилата на сайта, така че мога и да бъркам за нещо.  Peace

п.п.
 Hug Теди  Joy Joy Joy моят, ако се наложи да го докарам до М размер, по-лесно ще е да го делна на 2 части  Joy

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 14:34 от anny_

# 709
  • София
Laughing Свърши намалението и наш`те сладури па намалиха анцунга http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … lp&pos=tg_n_n
е па аз тогава пак да питам, ни една от вас ли няма голям мъж и не е ли поръчала 192 см ХХЛ да даде мерки  Praynig
Като е така с ръст ме притеснява да купувам, защото моят не е 192, ама на ширина го докарва до ХХЛ  Mr. Green

И аз се присъединявам към въпроса на Ани,че мъжете останаха голи от този сезон в Ла Редут.
Ани,трябва да ги подложим на диета ! Joy

Потникът за БД с реф№ 6834795 беше активен в кошницата ми  и взех ,че го пуснах с кода за кутиите.Платих с ваучер за 1.10Е!Просто чудесно !!!

# 710
Мерси  anny няма да избързвам тогава  Mr. Green

# 711
  • София
Аз получих известие за едната ми поръчка от 5.10.,значи до 2-3 дни и другата ще пристигне... Laughing

# 712
Сигурно този въпрос се задава за 100 път, но моля да ме извините   bouquet
До колко кг ако е пакатчето ми го доставят в пощата. И според вас дали ще дойде до пощата пакет с нощница, чифт обувки, рокля и жилетка, не е малко ми се струва?  newsm78

# 713
До колко кг ако е пакатчето ми го доставят в пощата. И според вас дали ще дойде до пощата пакет с нощница, чифт обувки, рокля и жилетка, не е малко ми се струва?  newsm78
Всичко се доставя в пощата, независимо от килограмите на пакета Peace

# 714

Всичко идва вече в пощата - и пакети , и колети.

# 715
Много ви благодаря за бързото включване  Hug
Не знам защо съм останала с убеждението, че по-тежките неща трябва да се вземат от митницата  Mr. Green Laughing hahaha Embarassed

Поръчката ми е за над 100 евро, но освен кода за премахване на доставката др май не мога да използвам?  newsm78

# 716
......

Поръчката ми е за над 100 евро, но освен кода за премахване на доставката др май не мога да използвам?  newsm78
hahaha Голям майтап . Припомних си и аз как първите 2 поръчки (преди 3 г.) си платих като поп дет се вика и доставка и всичко.
Разгледай темата с кодове http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532027.msg16597055#msg16597055

# 717
  • София
Не бързай, направи няколко поръчки с няколко кода и питай. Аз все още повече чета, но има и факири в тази област!

# 718
Мерси момичета, страхотни сте  Hug

# 719
Здравейте момичета, моля помагайте. Някой да си е поръчал тази жилетка http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-long-manches-longues-30-p … =1&pos=tg_n_n
Много ми харесва. Аз съм размер 42, дали отговаря на размерите?

Общи условия

Активация на акаунт