Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 192
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Трапезица, благодаря за отговора! 

Не бях ползвала услугите на фирма Емпреса и просто не очаквах такова нещо!
Ще се обадя и ще докладвам тук, как! Нека и другите да знаят какво става! Някак нередно ми се струва да ми вземат толкова много пари, за мен 60 лири не са малко и да се наложи да пия една студена вода, защото не знаят къде точно са ми нещата!

Между другото - опитах да пусна тема във форума на Емпреса за липсващите ми неща с въпроси към фирмата кога и как ще ми възстановят нещата или парите и въпроси към клиентите дали им се е случвало подобно нещо и как са реагирали, но темата не я побуликуват!   Когато през моята регистрация написна на заглавието на темата, за да я видя ми излиза "Темата не съществува." И толкова...
Аз съм имала липсващи неща веднъж, но се обадих по телефона на жената и се оказа че са останали в офиса им по погрешка. Още на следващия ден ми ги изпрати  Peace

# 436
  • София
happymammy , не съм поръчвала от Mothercare и не знам какви са им сроковете на доставка. Имала съм липсващи артикули от Некст, с удължен срок на доставка, но съм ги получавала. Емпреса са доста точни в това отношение.

По отношение на потвърдителните и-мейли от Емпреса - не винаги отговарят, че поръчката е приета. Когато нещата пристигнат изпращат и-мейл със сумата и банковата сметка. Следете им форума за курсовете. Аз, лично, нямам непристигнали поръчки  Laughing. Доволна съм от тях и ще продължа да ги използвам за посредник.

Руми, разби ме с това "все едно поръчвам за пръв път"  Joy.  Случва се да сбъркаш. Специално за дънките аз откога дудна, че тази колекция не е много добре оразмерена. На чавето поръчвам размер 7г. (5-6г. са й малки) при положение, че от миналата година размер 4-5г. още й стават. Ботушките са много готини, жалко, че не си уцелила номера.

Отзиви от нещата, които получихме вчера:
Дънки, размер 7г. Много са готини, от плътен дънков плат, скини, стоят страхотно.
Пижамки, размер 5-6г. Харесват ми, от хубаво трико са.
Пантофи 1 и пантофи 2. Детето се влюби в тях. "Мамо, все едно стъпвам в пух". Много са мекички и топлички. Хубаво розово са като в страницата в сайта.
Поредните потничета. Хубаво трико, размер 5-6г.
Някой ако иска размери, да свирка.

# 437
  • София
Момичета, много ви благодаря за мненията и съветите! 

Аз много се притесних, защото бях поръчала неща за децата за детската градинка - пижамки, бельо, блузки с дълъг ръкав, необходими са ми сега. Повече от един месец мина докато ми ги дадат! Колко да е отложена тази поръчка? Когато ми изпратиха потвърждение и към днешна дата проверих дали са налични в сайта артикулите, които не получих - налични са... с изключение на едни гащички, които сега не са налични, но когато приеха поръчката бяха...

Опитвам се да се свържа по телефона и нищо, чрез форума пак нищо, защото администраторът отказва да ми публикува темата...
За мен това не е малка сума и искрено се надявам да си ми дадат нещата...
Отново благодаря и ще пиша пак какво ще ми отговорят от Емпреса, защото ще настоявам за отговор!

# 438
Момичета някой поръчвал ли е това яке
http://www.clothingattesco.com/New-In-Womens/F+F-Wet-look-puffer … coats-and-jackets
Интересува ме дължината му, на снимката изглежда не много късо, но дали и на "живо" е така. Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 11:02 от t-ani4ka

# 439
Някой пазарил ли е от Vertbaudet - става ли с наши карти до УК адрес   bouquet
0 вчера пуснах 2 поръчки с виза електрон на прокредит. Имат и хубави кодове в момента и над 60 лири имат безплатна доставка.

А какво си написала при регистрацията на адрес - нещо не ми приема адреса на транспортната фирма newsm78 Пък да кажеш, че нямам опит - имам  Mr. Green За пръв път ми се случва  newsm78
Използвах адреса на Габко. Въвеждането започва с номера, в случая 55 и улицата, но на мен не ми откри точния номер, отдолу се появява един бутон, за различен адрес от тези по подразбиране. Избираш го и можеш да въведеш вече адреса.

Кодовете са 4760 - £15 off MOV £20 като трябва да имаш поне 1 артикул от новата колекция до 02.11.
                     4701 - £10 off New Customer orders over £20 do 31.01.11

# 440
  • Варна
0 вчера пуснах 2 поръчки с виза електрон на прокредит. Имат и хубави кодове в момента и над 60 лири имат безплатна доставка.

А какво си написала при регистрацията на адрес - нещо не ми приема адреса на транспортната фирма newsm78 Пък да кажеш, че нямам опит - имам  Mr. Green За пръв път ми се случва  newsm78
Използвах адреса на Габко. Въвеждането започва с номера, в случая 55 и улицата, но на мен не ми откри точния номер, отдолу се появява един бутон, за различен адрес от тези по подразбиране. Избираш го и можеш да въведеш вече адреса.

Кодовете са 4760 - £15 off MOV £20 като трябва да имаш поне 1 артикул от новата колекция до 02.11.

А потвърдителен емейл получаваш ли и от къде може да видиш дали са ти приели поръчката.Аз преди малко пуснах една пробна поръчка,обаче не съм получавала нищо на емайла и не мога да разбера дали всичко ми е на ред.

# 441

А потвърдителен емейл получаваш ли и от къде може да видиш дали са ти приели поръчката.Аз преди малко пуснах една пробна поръчка,обаче не съм получавала нищо на емайла и не мога да разбера дали всичко ми е на ред.
Получих потвърдителен имейл. Инъче горе вдясно в сайта има меню my account и вътре можеш да видиш поръчките си.

# 442
  • София
Момичета влюбих се в роклите на Бон Прикс, ама прво са доста скъпи и второ не ми се поръчвас посредник.Кажете някъде сайт за рокли на по-достъпни цени  Embarassed

# 443
  • Варна
И аз там влязох и нямаше нищо, а кошницата ми се изпразни .Може ли да отнеме малко време докато я обработят и тогава да ми пратят емайл.Притеснявам се понеже картата ми изтече на 10.10 а от банката ми казаха че мога да я използвам до края на месеца.Но пък стигнах до края и ми показа фактурата.Както и да е, ако стане  стане ако не здраве да е!

# 444
  • София
Малко снимки от мен -Некст- http://dzuls.snimka.bg/other/next-1.518943.20863820  -всичко е размер 4-5 г.  От Теско  http://dzuls.snimka.bg/other/tesco.538225.20863678  -размерите са 4-5 г.,шапката,шала и ръкавиците са 4-8 г.                                                                 

# 445
  • София
Момичета, веднага пиша, както обещах.

За моя случай с Емпреса - оказа се, нещата ги няма, защото не били налични към момента на поръчване. Така ми каза жената, която отговаря за този вид поръчки. Между другото тя е много мила и отзивчива жена. Казва се Екатерина. Оказа се, че сумата, която съм платила е по-голяма от тази, която си мислех, защото те изчисляват курса на лирата по 2.40, а аз по курса на БНБ за деня, освен това явно и таксата за килограми и другите по доставката са повече от колкото мислех.
Като цяло - положението е следното :  чаках един месец, за да получа нещата. Едва след този месец разбрах кое е поръчано и налично и кое не е поръчано и не е налично. Преди това няма информация нито точно кое е поръчано, нито точно каква е крайната дължима сума. От там следват недоразумения по поръчката и доставката.
Това е от мен.
Радвам се, че има форум, в който може хората да споделят информация за фирмите. Иначе само може да четем прехвалени реклами и да се чудим коя фирма да изберем!

# 446
Happymammy, защо не ползваш само превозваческите услуги? Предполагам, че Емпреса предлагат такава услуга. Така ще знаеш какво е поръчано и кое - изчерпано. Освен това пестиш от процента за фирмата, а курса на паунда е курса на твоята банка.

# 447
  • София
Queen L , така и ще правя вече!
Само ще ровя повече и ще си избера друга фирма, защото тези недоразумения и чакането от един месец ми идва в повече!

# 448
Момичета, сигурно сте го обсъждали вече, но за първ път ще пускам поръчка от Теско и исках да попитам дали размерите си отговарят - има ли разминаване, например да са уголемени или умалени?

Приемат ли бг карти в Теско (например, виртуална на ДСК) или трябва да е кредитна?

# 449
Момичета, сигурно сте го обсъждали вече, но за първ път ще пускам поръчка от Теско и исках да попитам дали размерите си отговарят - има ли разминаване, например да са уголемени или умалени?

Приемат ли бг карти в Теско (например, виртуална на ДСК) или трябва да е кредитна?

Забелязала съм,че дрешките на Дисни са уголемени,на Чероке според мен са си точни. Аз плащам именно с дебитна виза на ДСК,сложи за шипинг и билинг адрес този на превозвача.
И да си повторя питането,някой лови ли с нещо безплатна доставка под 50 паунда?! С чорапките при мен не става вече!

Общи условия

Активация на акаунт