Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
kremi7, сакото е страхотно  Peace. Жалко, че толкова се е забавила поръчката и детето няма да може да го носи  Confused. А материята каква е? И за розовите ботуши да питам - стелката и тя ли е с пух и отговарят ли си на номера, че се чудя какъв номер да поръчам.

# 481
kremi7, сакото е страхотно  Peace. Жалко, че толкова се е забавила поръчката и детето няма да може да го носи  Confused. А материята каква е? И за розовите ботуши да питам - стелката и тя ли е с пух и отговарят ли си на номера, че се чудя какъв номер да поръчам.

мерси,аа днес с пуловерче отдолу го облече,че ме изтормози/мн си го хареса милата/
материята на сакото е много меко кадифе,но е тъничко/ще го носи мъничката като порасте Laughing
а ботушките са мн топли,и стелката и нагоре целите са с пух/мн са хубави,ако започнат да произвеждат същите модели,само че отвън да са от естетсвена кожа ще е супер
аз взен на моята кокона УК 8,подметката е 17см,предполагам стелката е 16,защото са и добре/крачето ни  е 15см/иначе носим балеринки некст УК 7 и гумените и ботушки са Ук 7/те са уголемени/
според мен си отговарят,колко см ви е крачето?

# 482
BebEshOnDeL , според мен имаше доста бебешорски неща. Peace

# 483
  • Smolyan
Момичета правят ли се общи поръчки?

# 484
ботушките са мн топли,и стелката и нагоре целите са с пух/мн са хубави,ако започнат да произвеждат същите модели,само че отвън да са от естетсвена кожа ще е супер

Те са си от естествена кожа.  Peace Пише го и на сайта на Некс - има знака за естествена кожа до снимката на ботушките.

BebEshOnDeL , аз съм останала с впечатление че избора с бебешоорските неща е най-голям. Повечето им клиенти явно са с по големи деца и бебешките неща са с голям избор Simple Smile

# 485
http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys/access … 7,default,pd.html
това комплектче шапка ,шал,ръкавички е сладурско-поларено,а ежчето е апликация.Детето на 3 г ( взех му големия р-р) и всеки ден ме пита кога ще вали сняг,да си ги облече
Simple Smile

http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys-6-mont … 0,default,pd.html
тези пликчета-тънки евтинийки,момчешки пликчета ( на мен по-удобни са слипчетата...за детето,де Wink

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 12:07 от Трапезица

# 486
Момичета правят ли се общи поръчки?

правят се, ама модераторите не знаят, така че тихо

# 487
И аз да се похваля с някои нещица от НЕКСТ, които  купих обаче днес от магазина им в София. Повечето са от New In нещата.Ако някой иска мерки да пише. Дънките, джинсите и сакото са 7 г, чорапогащите -7-8г, а пантофките са 13-ка. Само ботушките не са от там. Peace
http://www.album.bg/villi/images/25483622/145187/

Иначе утре или вдруги ден чакам още нещица от UK сайта , ще пиша отзиви щом ги получа Peace
Мама Вили, много хубави неща.Честито ! Ботушките ми харесаха много.Може ли да ми кажеш от кой сайт са  Simple Smile

# 488
# 489
  • София
И аз да се похваля с някои нещица от НЕКСТ, които  купих обаче днес от магазина им в София. Повечето са от New In нещата.Ако някой иска мерки да пише. Дънките, джинсите и сакото са 7 г, чорапогащите -7-8г, а пантофките са 13-ка. Само ботушките не са от там. Peace
http://www.album.bg/villi/images/25483622/145187/

Иначе утре или вдруги ден чакам още нещица от UK сайта , ще пиша отзиви щом ги получа Peace
Много хубави покупки със здраве да се носят  Grinning  Ботушките са страхотни виждам,че са на Мустанг(любима моя марка) ще съм благодарна,ако ми кажеш от къде са  Hug

# 490
ботушките са мн топли,и стелката и нагоре целите са с пух/мн са хубави,ако започнат да произвеждат същите модели,само че отвън да са от естетсвена кожа ще е супер

Те са си от естествена кожа.  Peace Пише го и на сайта на Некс - има знака за естествена кожа до снимката на ботушките.

да има знак,ама пропускат,имам впредвид истинска н.кожа да стават и за сняг и дъжд Grinning

# 491

браво страхотни покупки със здраве да си ги носите! Wink

# 492

selina , Dzuls  ботушките са на Мустанг от магазин HUMANIC в Мола Карфур в София. Магазина е точно срещу този на Некст.Много са топлички, а от вън са кожа и няма да пропускат, днес Алекс даже е с тях на училище. Много лесно се обуват и събуват, с копчета тик так отстрани.

# 493
Момичета, опитвам се да пусна поръчка в Теско, но при плащането ми изписва това:

(7) Payment authorisation transaction declined.
Credit Card Not Authorised

На някой случвало ли се е? Със същата карта съм плащала при тях  newsm78 А и нали, ако не приемат поръчката, блокират парите и ти пишат, че не са налични нещата  Rolling Eyes

# 494
  • София
Случвало ми се е, когато нямам достатъчно пари в картата да ми излиза този надпис, като махнах няколко от артикулите, успях. Да нямаш блокирани пари от друг сайт и да нямаш наличност? Или внесени, но неосчетоводени още?

Общи условия

Активация на акаунт