Нова година отмина,ФЕВРУАРчето ще празнува 6-та година :)

• 51 110
  • 397
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Анайс те наще деца са почти на 6 така че всичко е в кръга на нещата,пък дори някое детенце да избърза и друго да се забави със смяната на зъбките не мисля,че има нещо притеснително Simple Smile

Мими и аз още не съм разучила къде се намира,ако искаш да се чуем в събота сутрин за потвърждение Simple Smile

А за ТОВА има ли желаещи ?

даже дано да е хубаво за Борисовата,пък книжарницата може да я оставим за по-студените зимни дни....

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 10:21 от slan4ogled

# 106
Да, ще се чуем, ако пък е хубаво времето, може и една Борисова да направим:)

Двама зъболекариха ме увериха, че няма нищо притеснително в паднали зъбчета на 5 г. и не е въпрос на екселерация Hug И нашето поколение е било така, на едни са падали на 5, 6, трети на 7г., всичко е абсолютно индивидуално...Както с ръста и килограмите, нищо не може да се направи, няма и никакво място за притеснения... Peace

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 10:23 от Небесна

# 107
Аз съм навита за маскения бал за деца.
А този уикенд, Марти сигурно ще е с баща си, така че аз съм по-скоро за пазаруване.
Мими, на теб да ти се ходи в МОЛ-а до вас?

# 108
Гале, ще се чуем, че май ще ходим в неделя до Люлин, но за събота и неделя съм си с Дени:)

# 109
да може и индивидуално да е това с зъбите, на братовчедка ми кучешките и паднаха на 15 години  Thinking моите си почнаха да се сменят към 1 клас, така че имаме време. но все пак имаме познати, които заведоха детето си /на 5 години/ на лекар защото едната му гърда се подула. и лекарката казала че това бил ранен пубертет  Shocked вече на много деца така им ставало !!! дали не е от хормоните дето хранят животните с тях? или от другите гадости в храната?

# 110
Да, има ранен пубертет, но няма общо със зъбите Peace

# 111
http://tba.art.bg/postanovka.php?ps=4652
Аз бих завела Марти и на това. Тя е голяма фенка на Ненка.
Има ли желаещи?

# 112
ние може да отидем на 12.12 в НДК. харесва ми и явно ще е забавно.

# 113
момичета чудех се дали да го напиша ама съм толкова потресена от случилото се днес и плаках доста. днес си тръгвам от градината и в двора виждам едно малко кученце, много сладко и пухесто, добре охранено, а до него майка му. и малкото си ходи и скимти нещо, а майка му до него. излизат от градината и аз си помислих как някоя кола ще го сгази. и тъкмо се качвам в нашата и виждам как майка му минава пред една много бавно движеща се кола, все пак е паркинг, а кученцето не. и таман колата дойде до него и то се хвърли под гумите. беше ужасно. толкова се разстроих,защото не мога да си представя как шофьорката не го видя и не спря докато се увери че е минало. а имаше и друга жена до колата, която и се разкрещя нещо, но аз мислех че тя ще и направи знак да спре. а можех и аз да ида и да помогна на кученцето да мине. и после излизам а голямото куче-майка си премъкнало кученцето в тревата и седи до него с часове, гледа го , бута го, лежи до него. и вече си няма кученце...загина явно веднага.

# 114
Здравейте,

Ние пак се загубихме, но тази година ми е толкова крива, че нямам търпение вече да свърши... Настроила съм се догодина вече да е значително по-добра, а пък да видим каква ще се окаже Confused

Аз с подаръците започнах още от октомври, че много деца има покрай нас и от 10-тина дни съм готова-гаража ми е като работилницата на Дядо Коледа Laughing На Йоана сме й взели един ръчен часовник с камъчета и принцеса, че от известно време проявява желание да има. А за градината една книжка за балерини с пъзели и диск. Отделно си е поръчала фабрика за бисквитки и сандвичи и интерактивно коте, но там леля й и баба й ще се включат. Миналата седмица украсихме и елхата вкъщи, така че сме в пълна готовност за Дядо Коледа Grinning

За Феята на зъбките и аз знам, че трябва да е метална паричка, за да са здрави зъбките и някакво дребно подаръче, за да е доволно все пак детето Wink В DM в сектора, където са четките и пастите има много ефектни пясъчни часовничета за миене на зъбки. Идеята е детето да си четка зъбките докато изтече пясъка. При нас има голям ефект, както и при децата, на които сме го подарявали. Само при малката беше доста трудно в началото, защото тя си беше наумила, че часовника се слага на четката и докато е убедя, че просто трябва да го вакуумираме на плочките падна голяма борба Laughing

За културната програма бих ви препоръчала "Червената шапчица" в Ариел. Не е точно класическата приказка, но страшно много ни хареса-и на децата и на възрастните. Даже на моменти възрастните се смееха повече от децата. Иначе много исках в събота да ги заведа в операта на детски балет, но категорично ми отказаха-играело им се.

За карнавални костюми-скоро открихме един магазин за карнавални костюми под наем на много добри цени-моят тоалет с аксесоарите струваше 20 лв., гардеробът им е доста богат имат и за деца. Казват се Жожомания. Иначе за Хелоуин на децата купихме костюми /рокля на принцеса- 15лв. и есенно листо- 10 лв./ от един магазин до входа на Хит в младост. Изкуствена материя са, но за едно обличане за 1-2 часа стават.

Желая ви хубава седмица и повече усмивки Heart Eyes

# 115
  • София
Мими,пожелавам ти следващата година да е значително по добра!

Ние вчера с децата бяхме на зимни кънки и на Саветльо много му допадна!Въпреки големия брой падания по дупе,той е ентусиазиран и иска пак да ходим Simple Smile

Ние на 4ти декември ще ходим на гледаме Червената шапчица в кукления театър на Славейков  Peace

Хубава седмица на всички!

# 116
Мерси мила Мила! Както казват хората "От твоите уста в Божиите уши" Simple Smile

А това е постановката, която на нас ни хареса http://www.arieltheatre.com/index.php?31 , но се играе на 05.12.

Забравих да добавя, че ние сме за Коледно детско парти. Кажете кога предпочитате и мога да се пробвам да организирам нещо. Примерно следващия уикенд 11-12.12 декември как ви се струва?

# 117
Добро утро!

Гледахте ли Рапунцел по кината? Препоръчваме го горещо-много свежо филмче.

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Клеми, пожелавам ви Никол да расте жива и здрава, добра, умна и послушна за радост на всички около нея Simple Smile

# 118
Честит имен ден на Никол. Да е жива и здрава, весел праник.

# 119
  • София
Честит имен ден на Никол и от нас!
Клеми   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт