Нова година отмина,ФЕВРУАРчето ще празнува 6-та година :)

• 51 081
  • 397
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да, била е една заместваща, която отишла някъде... #Crazy Тогава ходихме, говорихме с директорката, обеща повече да не позволява такива случки. Но не би...

# 286
Клеми, ще имаш ученичка на есен, то е ясно, тъкмо ще си напред с материала и ще споделяш впечатления Hug

# 287
  • София
Клеми, ще имаш ученичка на есен, то е ясно, тъкмо ще си напред с материала и ще споделяш впечатления Hug
Hug
Малко ми е притеснено...но ще купя помагала за предучилищна и лятото ще ги минем.  Heart Eyes

# 288
Да, това е вариант, но щом чете и се справя с другите неща добре, едва ли ще научи нещо от там:)

# 289
  • София
Да, това е вариант, но щом чете и се справя с другите неща добре, едва ли ще научи нещо от там:)
Не знам, нямам идея. Освен, че брои, чете - друго не знам. От градината казват, че с всичко се справя безпроблемно. Макар че тя по едно време мрънкаше, че само смятат и на нея не й харесва.

# 290
и аз не знам какво друго има заложено, предполагам неща, развиващи логиката, лесни задачки и букви...Поне такива са за трета група...Сигурно малко надграждат...

# 291
Момичета, само чуйте тази песничка, култува е , от 1 месец не мога да спра да я слушам:

http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg

Като наркотик е, колкото повече я слушам, толкова повече ми харесва Mr. Green

Изпълнението на улични френски музиканти, мадамата има невероятен темперамент и излъчване, дори Деница е полудяла по тази песничка и си я пуска по 100 пъти, какво ще кажете, харесва ли ви Mr. Green И текста е страхотен, има превод на английски в нета, ако някой се интересува:)

...мисля, че трябва да се чуе поне 2-3 пъти, за да се оцени по достойнство:)

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 09:48 от Небесна

# 292
  • София
Мими, благодаря за песничката!  Heart Eyes
Ние сме говорили още преди една година, ако решим да я местим да ни дадат бележка, че е карала подготвителна група.  Peace

Решава задачите от тестовете, но не са им казвали знаците по-голямо и по-малко, тези дни ще й ги обясним, за да може да реши и тези задачи.
П.П Това с триъгълниците и кръгчетата го разбра веднага, за разлика от майка си. Simple Smile))

# 293
Ааа, колко си предвидлива само:)

Браво и на Никол:)

# 294
привет на всички,

ние се завърнахме от морето и беше страхотно. направо не ни се прибираше. такова спокойствие, малко хора, а в същото време целия персонал на хотела си беше там - около 8 аниматора за децата и нас  Grinning, 10 готвача и какво ли не. догодина непременно ще го повторим за повече време. и цял огромен плаж само за нас почти  Grinning да не говорим за всички вкусотии като агнета, салати и какво ли не...
за училищата ние най сетне си избрахме училище. разглегахме даже бъдещата класна стая  Grinning има супер нови високи чинове и страхотни щори. тоалетните са изцяло ремонтирани. препоръчаха ни и учителка. но в никой случей няма да пратя децата си по рано на училище. това че се справят добре с едно две неща незначи че са готови за живота в училище като цяло. не бързаме за никъде. мисля че в групата си само ема може да чете /макар че напоследък се противи и се прави на бебе като брат си/, но като я гледам за останалите неща, има 5 годишни дето се справят по добре от нея. ще си седи в предучилищната и това е.

# 295
  • София
Анайс, в нашият случай е просто по-малкото зло. И аз не изгарям от желание да я хвърля в училище сега.

# 296
о всеки си решава, аз не взимам отношение  Grinning аз също мисля да прехвърля ема от градината в предучилищните групи в училище... и на мен не ми допадат доста неща в градината. мислех и за 1 клас, но реших че не си струва.

# 297
  • София
Плюс това има нещо друго - Никол е вече 5 години в ДГ. Все с едни и същи деца. Писнало й е, освен всички други отрицателни аспекти.

# 298
Анайс, сподели кое е училището, защо не го казваш Thinking

# 299
небесна ако искаш ще ти пиша в фейса . ти избра ли училище вече.

Общи условия

Активация на акаунт