Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Да ви питам- вашите нервят ли се на играчките?

Мдааа, играе си, играе си, радва им се, яде ги, говори им , почва да писка и всичко това става един истеричен рев .. установих, че е защото не може направи нещо с играчката както тя иска ...
Дано утре ви е по-лек и спокоен ден!

# 151
Привет и в днешния мрачен ден! Славче, дано си права и утре времето да се пооправи, че аман. Много отрано ни почна тоя студ  Cry

Добре дошла на мама Нати  Hug
Относно тези обриви  - Али досега не се е обривала или подсичала. Мажа рядко с крем Себамед, но все си мисля, че най-добре е да се маха памперса и да се оставя повече време на въздушни бани. Аз гледам да минимизирам химията  Embarassed
А Памперс на мен са ми ужасни. След като на два пъти попадах на кофти партида, вече категорично ги замених. Пробвах и Хъджис, Либеро, пуфис.. Най-много фалове имах с Хъджис - нямат картинка по средата и явно не го слагам симетрично, та често се подмокряше. Сега съм на Пуфис и съм доволна, а и цената е ок. Peace

За ледените ръчички - и ние сме така, но вече пипам вратлето. Между другото бихте ли препоръчали хубави зимни чувалчета - от бг или от нета Thinking
Слънчева, голям ужас си преживяла. Дано няма други инциденти  Praynig
АниК, това с жената ме ужаси. Аз тъкмо навивах мъж ми да се възползваме поне веднъж седмично от такава помощ и бях почнала да проучвам тук, в Симеоново. Но той е твърдо против чужд човек да пипа из вкъщи  ooooh! Сега като разказа вашия случай, не знам дали да продължа да настоявам.
Момичета, Вили, ако някой иска такъв домашен сапун, имам предостатъчно, така че само драснете  Hug
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора. ooooh!

# 152
И аз да се включа набързо.
Ани, наистина ужасна случка. То е ясно че няма да посмее да влезе повече, но така нагло да се краде ... нямам думи.
Вени, честита кола! Леко и безавариино.

Относно кецовете, имаме 2 чифта и му ги обувам само като излизаме. Макс е толкова унесен в зяпане на вън, че въобще не се сеща да ги събува. Засега няма такива мераци пък да видим.
Струва ми се че само аз го завивам много това дете: Спи с пижама-боди и чувал от АСДА, (предполагам като на Изи) и едно одеалце отгоре... уж е 21 градуса, но на мен ми е хладно. Иначе и аз се ориентирам по носа най-вече. Вратът не смея да го пипам като спи човека, че ще стане драма.

И аз мисля че Го мъчат зъби Sad От началото на седмицата съм нямала цяла нощ сън... както каза Вени за Ники, през ноща се буди на всеки час... и не е гладен определено. Направо ми се стопиха лагерите за отрицателно време.
Аз минах през Карфур и накупих от пюретата на ХИП и Гербер, последните не бяха на промо, ама и без това бях там и се възползвах. Днес сефтосах Макс с пюре от ориз със зеленчуци и много му хареса. Взех една тарелка... само с такова, ама понякога забравям че после трябва да мъкна на ръка багажа и едвам се прибрах  Crazy Каши не съм купувала още.. С тези кг дето гони беб мисля да отложа.

За ваксините: досега сме нямали проблем. Явно наистина си е до педиатър.
КикиНики и при нас положението е същото със активната гимнастика. Рядко си играе спокойно с играчките. Бързо му писва и ако не заспи започва един рееев.. ooooh!
Добре дошла на Нати!

Приятно изкарване утре!

# 153
Вени, честито ти возило! Безаварийно шофиране  Hug

Happiness, ние сме с такова чувалче http://www.laredoute.fr/vente-gigoteuse-en-velours-bebe.aspx?pro … e=1&pos=3_n_n , но май ще ни окъсее скоро, та мисля да взема и такова http://direct.asda.com/george/baby-clothes/girls/nursery-sleepin … 5,default,pd.html в по-голям размер  Peace

natalinik, и аз ги гледах Бейбилов в ДМ-а, ама не взех, следващия път ще взема 1-2 за проба  Rolling Eyes

Ива също докато се смее и говори на играчките и пищи от кеф, след минутка започва истерично да врещи и го обръща на рев  Crazy

# 154
ооооо сега видях.....
Честит рожден ден на natalinik!   bouquet
Нати, бъди жива и здрава, много щастлива, много обичана и нека само хубави моменти изпълват живота ти  Hug Hug Hug

# 155
Хоп-троп, настигнах ви. Ама верно много пишете!
Аз пък използвах лошото време да се поразвъртя малко из къщи и да свърша изостанали неща.
Ей в такова време най-много се радвам, че убедих мъжа ми да си купим сушилня. Случвало ми се е на ден да извъртам три перални и до вечерта дрехите да са прибрани по гардеробите.

АниК, много неприятно това с чистачката, ама си мисля, че не е никаква клептоманка - много добре ви е опознала за тия 6 години - не е взимала бижута, защото е знаела, че веднага ще се забележи, по-скоро е разбрала кои дрехи носиш, кои не, кое къде държиш и е отмъкнала точно това, което най-късно ще забележиш. #2gunfire

Днес използвах една пролука между капките и поизлязохме с малката - отскочихме до Вис Виталис, уж да търся подаръци (в неделя сме на РД), но основно загубих един час пред щанда с гризалките - загледах и тези на Томи Типи, които показвахте, ама на тях пише, че са за етап 4  newsm78 - за кътниците, та накрая взех само едно меченце от ония обикновените на Канпол - добре се прие. Иначе при нас като гризалка успешно се котира ето това
А в кой сектор ги намерихте онези чорапогащоританки, не можах да открия такова нещо!?

Жасмин_Вени, честита ти кола. С удоволствие да си я шофираш.

Добре дошла НаТи  bouquet

Десекс, Инка - да се обадите следващия път като идвате!

За обривчето - най-добрия лек е наистина често оставяне на бебчето да поритка с голо дупе, ама в тоя студ newsm78. Коцето успешно му оправях зачервено дупе с Витасин. Иначе и с него и сега със Саня ползвам крема на Мустела. Не го слагам всеки път, а само след като сме мили дупе. Както е казала АниК подсушаването е много важно.

Това с нощното ставане явно е всеобщ симптом и Саня от половин месец насам почна пак да се събужда през нощта - към 2-2.30. Не ми пречи, тя още сучейки се унася, та връщам си я обратно в леглото и си доспиваме. И на нея последните две нощи и са ледени ръчичките. Спи с гащеризонче пижамка (на голо), средно дебело чувалче (наследство от батко й - нищо, че е синьо Mr. Green) и сега взех да и мяткам и една плътна пелена отгоре. Температурата в спалнята е 21-22 градуса.

Със сигурност имаше още нещо, ама... Crazy

Сега се чудя да лягам ли или да чакам малкото да се събуди за обичайната нощна порция в 2 ч. newsm78

# 156
Изчетох ви! Верно тепърва ще сме по-активни заради лошото време  atwork

Змейче, благодаря за отговорите. Да са ти живи и здрави християнките! Толкова да сте хубави и трите! Ти се разхубавяваш с всеки ден!

Слънчева, съчувствам ти за инцидента с падането. И аз като дудунски треперя, защото леглата тук са ужасно високи. Като седнеш на него, краката ти не стигат пода в повечето случаи, та ще си е сериозно падане ако се случи, затова вече гледам без надзор да не оставям. Той Джулиан такъв пумпал е станал! Няма спиране, преобръща се, опитва се да пълзи вече...

Рали, Облаче, и аз мисля една от първите ни храни да е авокадото - просто ще го смеля в пасатора, без никакви добавки или подправки. За гуакамоле ще почака Джу  Mr. Green

Луксче, права си, мила. Точно течностите бяха проблема явно. Усетих аз, че нещо се изложих в това направление последните дни...

Кака Лара, благодаря за хубавите думи за Джулиан  Hug В интерес на истината и на мен снимката с жирафчето ми е любима!

АниК, много неприятно това с чистачката. Не се ядосвай, поне си се отървала от нея.

Искам и аз на среща с вас. Ние преди да дойдем насам живеехме на Патриарха и Раковска, и почти всеки уикенд бяхме по CCS, та сега ми е залипсвал, особено като говорите все за срещи там.

И аз поддържам тезата, че най-честите причинители на обриви са точно мокрите кърпички. Ние например чистим с меки салфетки от кухненски рула, които мокрим с топла водичка, без никакви химикали. Въпреки това ако не усетя навреме, че имам наакано дупе, както и не мирише, лесно се изприщва.

Над 10 дни бяхме с обрив по слабините, с какво ли не мазах, накрая се обадихме на педиатърката и тя каза, че щом никое мазило не помага, явно са гъбички  Dizzy Face Предписа ни anti fungus крем, и каза да го къпем 2 пъти на ден в топла вода с 1 лъж. хлебна сода. Явно наистина са били гъби, защото най-после след 2 дни следване на тези инструкции, започнаха да се оправят нещата. Кой знае как го е сърбяло горкото. Моят мъж му вика: "Джулиан, първата ти венерическа болест."  Joy

Иначе при нас не харесаме ли някои памперси ги връщаме. Много мразя как в България никой нищо не взема обратно. Аз тук докато се науча, че всички връщат и сменят каквото не им хареса без проблем, колко неудобно ми беше в началото. Сега стой ме гледай. Купувам, прибера се и реша, че това не е май толкова хубаво, колкото ми се стори в магазина, и хоп в купа за връщане  Mr. Green Онзи ден дори сменихме за нова от тези мобилните играчки дето пеят и се въртят над кошарката. Ползвахме я два месеца, счупи се, хайде обратно, и хората ни я взеха, и ни дадоха нова.

Аз със закъснение, но най-после изчетох старата тема, та ме запалихте с тези бисквитени рула и сладки салами. Усещам аз, че тези дни ще забъркам нещо такова. 

Хайде стига толкова, че много досадна станах  Laughing Embarassed

# 157
ооооо сега видях.....
Честит рожден ден на natalinik!   bouquet
Нати, бъди жива и здрава, много щастлива, много обичана и нека само хубави моменти изпълват живота ти  Hug Hug Hug

благодаряяяяяяяяя Simple Smile

да ви почерпя, че чукнах 31 години  Mr. Green понеже незнам да вкарвам картинки....   party023 Tada cheers Wine Glass smile3510 Popcorn cook

# 158
natalinik, честит рожден ден!   bouquet  Много здраве и радостни моменти с малките мишоци, и весел празник!

Скоро и аз ще ги чукна 31  Mr. Green

Между другото - натискаш бутона "вмъкни изображение под В (удебеляването), излизат ти едно скобички. В нета си намираш картинката, която искаш да постнеш, десен бутон copy location, и после пействаш този линк между скобичките. Това е Simple Smile

# 159
  • Sofia
Добро утро   bouquet Да драсна докато пия чай и всички още спят  Grinning
Вени, и от мен ПОЗДРАВ за смелостта да се качиш веднага на новото возило и да караш   bouquet Браво, супер!!! Сега, като свикнеш, срещите с нас няма да ти се разминат  Naughty
KikiNiki, лошава работа с този сопол - тръгне ли, нещо ще последва. А Бела реве ли? Габи е минавал този "пубертет", не е правил много сцени, но като е имало нещо таков, съм го оставяла да си реве - не се разправям. Като си пореве малко, отивам при него, успокоявам го с някоя игра и си говоря, все едно, че нищо не е било  Rolling Eyes
Виж снощи Криста така се захласна от рев, че 3-мата се правихме на шутове да спре да реве. Само на Габи магариите я успокоиха и разсмяха  Mr. Green Той вече си има пълна програма за нея. Не знам какво й стана - раплакала се, а ние незнайно защо сме изключили бейбифона, аз бях в банята, мъж ми мислел, че съм при нея.... ревът премина в истерия  Crazy
За спането - аз я слагам в чувал, но снощи при тоя рев, ОТНОВО го махнах (все ми се струва, че и е съклетно в него) и си я облякох с: боди с дълъг ръкав, ританки, цяла пижамка без стъпала и я завивам с онова испанското одеяло (Изи и други мами с по-големи дечица ги знаят). У нас си е хладничко, на нея й е добре така. Нощем като я храня е една топличка....  Heart Eyes
Нати (Наталка), Крисето 1-2 пъти не ми е акала примерно 1 ден и пръцкаше много зловонно  Confused Едва ли е симптом за нещо друго. Ох тоя Андрейко, трябва да регулира това акане  Praynig За училището - ще го оправиш ти, това чакам   bouquet
Ехаааа, ама ти рожденичка ли си??? Още една Везничка (много ги уважавам), пък и млада на всичкото отгоре  Hug

НАТИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО МНОГО ЗДРАВИ ДЕЧИЦА, ЛЮБЯЩ И ГРИЖОВЕН МЪЖ, БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ И МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА

herzog, Краси, това с връщането е страхотно. Тук... знаеш как е  #Cussing out
Ох, сушенето на дрехите ми е мъка на мен. Моята пералня е комбинирана със сушилня и прави дрехите на дъвка. От няколко дни сериозно вече се замислям за отделна сушилня и май ще се мятам. С Мъж ми няколко пъти сме умували как да я заврем в мокрото помещение. В чужбина съм виждала, че ги слагат една върху друга (може би с някакъв плот между тях)  Thinking
happiness, Веси, днес ще ти споделя за домашните помощници. Аз май няма да се откажа, въпреки че мъж ми е против. Едно почистване в къщи ми отнема 1/2 ден и то без деца. С Криста как да стане в пролуките, в които тя спи  newsm78 Освен това аз си ценя времето - защо да не го използвам да съм с детето, семейството... Майка едно време така ни "изяждаше" неделите - от целия блок семействата излизаха на разходки - нагласени, усмихнати, а ние чистехме ...  Sad
Много писах  Embarassed

СРЕЩА В ССЦ (молът до х-л Хемус) УТРЕ (ПЕТЪК) В 11-11.30Ч. СБОРЕН ПУНКТ - ЕСКАЛАТОРИТЕ НА ПАРТЕРА

# 160
Добрутро!

Нати, ЧРД!
Бъди много обичана и обичаща, много щастлива, сияйна и здравичка!   bouquet  Hug

Прецаках мъжете и ги пуснах да излизат към градина. В Синоптик пише, че в 9 ч. ще е 2 градуса, усеща се като -1.  Crazy Проклетия чувал е все още леко влажен отвън и се чудя дали, ако го сложа, ще й е студено в него. Той е от гуши пух.  Thinking

За сушилня се замислям сериозно, че прането на 2 деца и 2 възрастни е потресаващо. Само че няма къде да я завра в момента, но имам едни тайййййни надеждици за нещо и така...  Flutter

Е, и мъжи ме прецака. Неговата кола трябвало да влиза днес в сервиз за обслужване и по този повод ще пътуваме с Яриса. Трябва да взема наистина малко багаж, за да прибера поръчките през Змея.  Laughing

Това е чувала, р-р 6-12 м.  Simple Smile Ми, розов е, знам.  Mr. Green

... Искам и аз на среща с вас. Ние преди да дойдем насам живеехме на Патриарха и Раковска, и почти всеки уикенд бяхме по CCS, та сега ми е залипсвал, особено като говорите все за срещи там...

Я, ние сме били на една ръка разстояние, Краси.  Simple Smile Не ти трябва да си тук сега. Всичко е потънало в прахоляк от разкопки, няма места за паркиране, още по-шумно и мръсно е. Sick

Ани, подкрепям те за загубата на време с децата покрай домакинските истории, пък и вие живеет в къща. Аз заради това настоях да си вземем миялна най-накрая. Поне 30 мин. ми отнемаше стонето пред мивката, а общо като се въртя в кухнята за вечеря, отива час и половина. Тамън приключа, станало време за сън и въобще не мога да обърна внимание на Каби, да си поговорим и да си поиграем.  Peace

... Виж снощи Криста така се захласна от рев, че 3-мата се правихме на шутове да спре да реве. Само на Габи магариите я успокоиха и разсмяха  Mr. Green Той вече си има пълна програма за нея...

У нас подобна сценка. Първия ден като се разболя, й чистих сополите и тя такъв рев му удари, че не можах да я успокоя. Дойде Каби, само я гушна, усмихна й се, каза й "ейййй, бебко" и тя му се усмихна и протегна ръчички към него! Аз бях шокирана, честно. Shocked Децата си имат някакви антентки и общуват на друго ниво май.

Ставам - бебе, баня, багаж, бързо готвене и ССЦ!  Mr. Green

# 161
Наталиник честит рожден ден  Hug  да си прекараш много хубаво днес, изпълнена с любов, да те слушкат всички вкъщи и да ти направят най-хубавата изненада  Laughing

Вени не се съмнявам в теб, че бързо ще се научиш да караш като опитен шофьор  Peace

аз много се чудя за срещата, - Атила от снощи не е млъкнал мрън мрън , на всичко се нерви, ще видя как ще продължи 1-2 часа още и ще реша, иначе така ми се идва, че и имам да си купувам разни неща   Thinking

Атила цяла нощ не е спрял, рева, после се смя, после яде , после пак се смя, накрая пак рева - а сега се опитва да скъса ушите на едно слонче  Rolling Eyes

# 162
Честит РД, Наталинк! Много да те слушат твоите мъже.

За сушилнята, АниК, когато се оплака, че ти са намачкани дрехите, точно това си помислих, че ти е комбинирана с пералнята. Като избирах и проучвах, навсякъде четох отзиви, че много се мачкат дрехите. Та затова си купих отделно. За слагането върху пералнята  - може, във всички магазини за техника предлагат едни едни китове, които са точно за прикрепяне. Ние нашата я мушнахме в кухнята. А да кажа - по-удобно е да работи на принципа на конденза, а не с отцеждане, така не се ангажирате да търсите специално за нея място с отдушник. И едно правило, което съм си изработила - винаги като прехвърлям дрехите от пералнята в сушилнята, ги поизпъвам и сгъвам на две на три - дрехите излизат толкова меки и дъхави, а и хич не са намачкани (все пак и материята има значение де). Не си позволявам само да слагам ризи и якета вътре (въпреки че пише, че може).
А и още нещо знам, че при комбинираните сушилни, се зарежда само 1/2 от прането за да не се намачква много. Peace

Сега остава да убедя мъжо да си купим и съдомиална.... Praynig

# 163
ЧРД, Наталиник! Да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и ценена Simple Smile МНого прекрасни мигове с любимите хора Simple Smile

Хайдееее най-сетне днес съм на линия за срещичка Wink

Херцог, при нас беше същото ... само че явно не стигнахме до гъбички, а точно преди тях (добре че бях на консултация Wink )

# 164
  Наталиник, честит рожден ден!!!!! Жива и здрава,да те слушат и обичат домашните!!!!!    bouquet   bouquet   bouquet
  Хубава среща  Peace

п.с.може ли пак да помоля за паролата за албумчето Blush

Общи условия

Активация на акаунт