Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 25

• 38 299
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро на всички, весел и приятен уикенд!

Изобщо не ми харесва, че превръщат Саваш в един вански мъж, имам предвид, че удари шамар на Назан. Тя горката, не че не си ги проси шамарите, ама ще привикне с тях - всеки деня, я ат Шахнур, я от Саваш, ако и Бора започне с шамарите, те няма да имат ефект. Изобщо, не оправдавам шамаросването и Саваш ми пада в очите.
А Китка вече започна да става копие на Шахнур, не само, че подслушва, ами  и прави нейните физиономии, когато крои планове.

# 706
Лошо събуждане - махмурлук, чуждо легло, загуба на спомени от вечерта, дрехите захвърлени на куп с непознати женски, не си намира елечето hahaha, и за да е още по-гадно, точно в този момент любимата звъни Joy

# 707
Добро утро ,дами!

Да започна с кафето и новините от доста по-ранобудните от мен.
Дано се присъедини някой към мен ,за да не съм сама!

Желая Ви приятни почивни дни!
Благодаря за трейлърчетата и снимките!

Сигурно Назан е казала нещо обидно за Ясето и затова хапна шамар.
Ето за това писах и преди. Саваш почти не общува с домашните си ,а само им раздава шамари.Каквото и да е, не одобрявам шамарите.
Значи не може да е пълноценен ага,защото е бил 10г. в чужбина ,но да раздава плесници го прави пълноценно.
Защо започнаха да развиват образа на  Явуз ,а оставиха на заден план Саваш newsm78

# 708
Аз също не одобрявам шамарите! Шамара Назан може и да го отнесе, когато излезе на бял свят глупавото й омъжване. Thinking Thinking

# 709

Добро утро, дами. Доста сте се потрудили снощи, след като ви пожелах лека нощ.
Време е за кафенце, компанията се заформи.

Благодаря ви,  пенда, LACSHI. От тия трейлъри рано сутринта пак ме обхващат едни мисли   newsm78  Вторникът хич няма да е лек. Ще има сърцераздирателни сцени, май Ясето ще предприеме решителни стъпки в отношенията със Саваш. За какво ли е отишла при Бора, сцената хич не беше от спокойните.
Саваш пак пуска шамарите в действие, много лесно вдига ръка, ако си позволи това и с Ясемин, разривът ще е окончателен. Дано не се стигне до там, че той май пали от четвърт. #2gunfire Naughty

# 710
# 711
  • Варна
Заповядайте - Ask ve Ceza 30 Bolum Fragman BG SUB с превода на k@smet

# 712
k@smet keii благодаря момичета newsm51 newsm74
newsm20

# 713
# 714
# 715

Пелин май все още не е донесла елечето на Саваш  newsm78

# 716

Ясемин е много разстроена, какво ли й съобщават по мобилния и кой? newsm78

# 717
     МНОГО  БЛАГОДАРЯ !  ЗЛАТНИ СТЕ !!!

newsm51  newsm51   newsm51

Благодарение на Вас сме  в час      newsm76   newsm76   newsm76

# 718

k@smet, keii, благодаря ви, момичета.

Фрагмана ни вещае много напрегнат епизод. Май ще има разрив, Пелинката ще си изиграе гадната роля. Но ако и тя се опита да висне на врата на Саваш, ще ни дойде в повече. Още толкова хубави мъже се появяват в сериала, а те всички на Саваш се лепят. #2gunfire  Mr. Green

# 719

k@smet, keii  Благодаря ви момичета . Страхотни сте.   Пращам ви хиляди  Hug Hug Hug Hug

Здравейте и приятна почивка на всички .   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт