ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 593
  • 617
  •   1
Отговори
# 135
 smile3525 Добре дошли на новите мами

# 136
Скъпа mia-mia не бива да се тревожиш излишно, казвай си че всичко ще бъде наред и ще видиш че ще се нареди Peace Спокойствието е едно от най-важните неща през бременността . Всичко което изпитваш е нормално и не бива да се чувстваш  зле Peace Нека всички се опитаме да бъдем по спокойни и щастливи в името на нашите малки бебчета Hug Лека вечер на всички

# 137
А бе мои момичета, я кажете вас боли ли ви?Като ще ми идва такава болка е.Но на периоди и ми минава.

# 138
Добро утро!
Мен ме придърпва от време на време, долу ниско. И гърдите ме болят и май само това е. Другите "екстри" за сега ги няма Simple Smile

Приятен ден на всички  Hug

# 139
  • София
Здравейте, майчета  smile3525

Да се запиша и аз в темичката с моето бебче, термина ми е 13 Юни.

# 140
Добро утро на всички,

Присъединявам се към mia-mia  и аз с лудостта Crazy дали всичко ще е наред, но засега ентусиазма на мъжа ми ме спасява.

Засега нямам никакви симптоми, освен глада Blush

# 141
Бъни, точно такива са и моите усещания.

На мен вече започна да ми се гади, нямам апетит и от вчера насам съм с един кг по малко. Днес вече ще се опитам да ям. Вие какво хапвате?

# 142
  • Sofia
Здрасти.
Аз сега бях на лекар и положението не е особено розово. Освен бебе, имам и доста голяма киста и някакво задържане на кръв, направооо пълна програма.  ooooh!
Колко позитивно се бях настроила, а сега направо ще треперя поне 3 месеца още.
Мен също ужасно ме болят гърдите и имам тежест ниско в корема - това било от кистата.

# 143
  • София
Айде ХОП и аз да отчета участие Simple Smile),
Здравейте на всички бъдещи мами, мен ми е за пръв път, вчера бях на доки имаме си само сакче, сега чакам да се появи и сърчицето, за да се успокоя, че всичко е наред! Иначе за болки аз май нямам почти никакви, гърдите ме боляха, но постепенно болките изчезват сякаш, имам обаче някакви болки в самия стомах...незнам доколко е нормално това, но като отида при доки, мисля да споделя, е верно че имам колит, ама знам ли???? Преди за забременея имах гъбички излекувах ги и сега почвам пак да усещам че се появяват, аман !!! Но важното е всичко да наред, на всички лека и безбрежна бременност!!! Моят термин май трябва да е 25.06.2010!!!
Късмет на всички Simple Smile))!!!

# 144
Шунка не се притеснявай миличка ние сме с теб.Не мисли лошо.Доктора какво ти каза точно?
Добре дошли на новите мами.

# 145
  • Sofia
Каза да не се напрягам, да не вдигам тежко и да не пътувам много (до работа и обратно може). Изобщо много да се пазя, за да не се спука кистата. И да се надяваме да се махне до 3ти месец, иначе ще трябва да се оперира. Confused

# 146
Някакви лекарства не ти ли изписа? newsm78

# 147
Шунка, не ти ли изписа нкакви лекарства? По принцип прогестероновите препарати помагат за това, кистите да резорбират.
Аз продължавам с гаденето и киселините. Ям кисело мляко, то ме спасява май за сега...
Искам да ви помоля да ми стискате палци, че тази седмица ми е критичната от миналия път....
Лек и спокоен ден на всички ви.

# 148
  • Sofia
А, да, забравила съм да спомена. Simple Smile Утрогестан и Но шпа ми предписа и разбира се, Ф. кис.

chin, стискам палци, всичко ще бъде наред, сигурна съм! Hug

# 149
chin с теб сме не се притеснявай.На мен първата седмица ми е критична , тоест сега. Praynig
Каквото Господ решил.Много искам да кажа на майка ми , все пак е акушерка и имам много неща да е питам , но пусто  като не си държи езика зад зъбите , всички ще знаят до час и затова в Неделя вечер ще им кажа и понеделник се обаждам на Лекаря.
А да ви питам мили мои другата седмица в сряда имам час за цитонамазка , дали е добре да се прави повреме на бременност?Аз разбира се че ще кажа но  newsm78 се чудя?

Общи условия

Активация на акаунт