ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 590
  • 617
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте бъдещи юнски мами!Аз съм юнска майка на госпожица родена през 2008г и бъдеща февруарска!

Пожелавам ви леко бременеене и много положителни емоции през този период!Не забравяйте,че живота,който носите под сърцето си усеща всичко,така че не се тормозете излишно и мислете позитивно!И на финала ви пожелавам здрави бебета,които да отгледате с много любов!!! Heart Eyes

Хубав ден на всички!!!

# 151
chin спокойно всичко ще бъде наред Praynig Praynig Praynig, а ти всъщност имаш ли някакви оплаквания или просто спомена от преживяното преди не ти позволява да се отпуснеш.

# 152
Благодаря, Стани Simple Smile
Димар, да чукам на дърво оплаквания нямам, само лоши спомени от тази седмица.

# 153
Браво това е хубаво, че всичко е наред, сега остава да се заредиш с много положителна енергия, а и тя седмицата почти свърши.
 Hug

# 154
В момента съм в 6г.с и 3 дни, 4 дни остават .. Simple Smile

# 155
Стига го мисли а се наслаждавай   bouquet

# 156
  • софия
Здравейте, момичета
Добре дошли на новите мами.
Шунка, ще ти стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин.
Чин, все едно описваш мен прегръщам те и иска да ти кажа че след онзи път си износих здраво бебче и вс беше ок., дано те успокоя себе си обаче не мога Sad
Къде ще се запишете на консултация, на мен ми писна да плащам по 50 лв. за видеозон и се замислям, при докторката която родих сина ми / д-р Богословова/консултацията е 600 лв., но тя изражда във Вита а аз искам в държавна болница, така че събирам идеи.
Как ви се промени живота след като научихте новината, аз освен че се пазя спрях работа , не знам дали няма да откача вкъщи обаче.
Чао от мен Simple Smile

# 157
Аз ходя при Димитров от Ин Витро център Димитров, иначе работи в Майчин дом и там мисля да се запиша на ЖК живот и здраве пак при него.

# 158
 tzvetihc , защо спря работа? После не искаш ли да ползваш две години майчинство? Каква беше работата ти?

# 159
Аз все още си ходя на работа всеки ден, уча за изпити, мъкна си компютъра с мен, вървя по около километър на ден, всичко по старо му. Ако не броя неразположенията ми, като киселини, липса на апетит, гадене и главоболие се чувствам добре.
Цветич, ако си се насочила към държавна болница, препоръчвам Майчин дом- имат много добри неонатолози.

# 160
Chin,добре правиш,че вървиш по около километър.Аз като съм без работа сега повечето съм си вкъщи и не се движа кой знае колко.Чувала съм,че е важно движението сега,а и през цялата бременност... baby_neutral

# 161
Аз предния път раждах в Тина Киркова /Света София и е новото име/
Бременноста ми я следи Жана Колева - завеждащ патологична бременност в болницата. Много добра специалистка е, но никакво лично отношение. Добър ден /без да ме погледне/, лягай/сваляй гащите/, дай 50 лв... Нищо не обясняваше и сега реших, че искам някой с отношение. Особено ако няма проблеми не виждам смисъл от някаква много велика, която по улицата не ме познава.
За самото раждане аз исках при нея, но точно юли месец тя беше в отпуска извън София. Каза, че ще ми препоръча колега, но реших, че щом ще е при непознат няма смисъл да плащам. Всички в болницата са много добри и всеки е избиран за раждане.
Самото раждане се води от акушерките. Докторът дойде на края и каза: ей какво хубаво бебе и гледа за шевове ако е нужно. Ако е секцио тогава съм за избор на екип.
Сега съм си харесала една много мила жена - Анелия Барбова от Полимед. В 12-14та седмица мисля да отида при Колева - тогава се оформят органите на бебето и ми се иска да погледне, но за килограми и кръвно.. не виждам смисъл.

# 162
Здравейте и от мен.Разбрах че съм бременна на 30.9 и вече минах и на преглед.Термина ми е на 3.6.2011.Това ми е втора бременност и съм доста притеснена защото  от първата имам детенце с увреждане -за щастие много добре се развива и единствено има дефект в походката.Та сега съм доста притеснена как ще се получат нещата,какви ще са резултатите от изследванията-БХС и ФМ.С първата брем. не съм правила такива изсл. а само за отрицателното рх.Незнам при кой лекар да отида така че да ме окуражи и що годе да изкарам спокойна бременност.Дали да настоявам за второ секцио/при първото ако не беше то пораженията щяха да са много по-големи/а иначе ми се гади много и гърдите ми са болезнени.По принцип съм с нередовен цикъл /над 35 дни/ и ми казваха че ще много трудно забременяването, пък и си правих преди известно време хормонални изсл. и там показа ниски нива на хормоните и липса на овулация.Та от всичко взето накуп имам второ забременяване почти веднага.Моят съвет е като ви кажат нещо докторите не им вярвайте веднага а помислете-прочетете  и ходете на друг специалист.Още не мога хубаво да се зарадвам но се надявам да се отпусна постепенно  с ваша помощ разбира се.Иначе казах на всички близки-ако не кажа и се случи нещо пак ще ми проличи и ще трябва да обяснявам ситуацията-така сега всички ме пазят Grinning

# 163
Хохи, добре дошла и спокойно.. всичко ще е наред. За хормоните, репродуктивните хормони, които показват ще има ли овулация или не, т.е естрадиол, лх, фсх се менят всеки месец и ако в месеца, в който си ги изследвала е показвало, че такава няма да има, то не значи, че следващия месец пак няма да има, а и ако цикъла е по-дълъг, нормално и хормоните изследвани на 3 ден да са по-ниски, от при жени с нормален 28 дневен цикъл.
Успех   bouquet

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 18:03 от chin

# 164
Здравейте и приятна вечер на всички!
hohiho всичко ще е наред  с теб сме! Hug
chin  fingerscrossed
iani87 за съжаление и аз съм по цял ден вкъщи и това никак не ми се отразява добре  Cry

Общи условия

Активация на акаунт