Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?
Присъединявам се към вас с голям трепет, в момента съм в 6 г.с., термин 7 юни. Днес бях при лекаря ми за първи преглед, видяхме тупкащо сърчице, много съм щастлива и благодарна на Бог, но все още съм доста притеснена. Април месец когато си изследвах хормоните имах високо ТСХ, установи ми и СПКЯ. Покрай поликистозните яйчници и последващото лечение с противозачатъчни изключих за ТСХ, по-скоро не го взех толкова под внимание, както и препоръката на лекаря ми за допълнителни изследвания и ендокринолог. И днес на прегледа ми каза, че е доста рисково така да се забременява. Той хормона може и да е паднал междувременно, утре тези изследвания (+ съпътстващите ТСХ) са първата работа, молете се с мен всичко да е наред... Надявам се да няма риск за бебето 

Женската си я водих при Иванова в 17п-ка(София)и не ви я препоръчвам.
Аз естествено не си купих и да пия Емил, понеже съм много скептично настроена към лекарствата. Едва ме убеди за фолиевата, но все пак успя. Сметнахме че трябва да изяждам по около 20кг салатки ако искам да не пия синтетика.
Шунка какъв е този хранителен режим за свалянето на ТСХ ? Били могла да ми го обясниш по подробно ,може и на лични .Ще ти бъда много благодарна
страхувам се ,че колкото се бавят по лошо може да става ако има проблем
, ходих на лекар преди около седмица, но беше прекалено рано и нищо не се видя. Другата седмица имам записан час за лекар. Стискайте палци всичко да е наред