ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 584
  • 617
  •   1
Отговори
# 180
misi спокойно все пак той не е специалист така че му вярвай. Hugспокойно.

# 181
misi, нали знаеш, всички гледат, ама кой какво вижда. Като ходих на преглед мин. седмица един стажант видя плодното сакче 5мм, а после моят доктор го измери  21.3мм.  Има време, стискам палци за другата седмица.
Вас още ли ви пробождат яйчниците?

# 182
Знаех си че ще ми стане по-добре като си кажа на някой и съответно получа подкрепа. Да наистина и аз с това се успокоявам, че не е специалист, че първият тест беше със съвсем бледа едва забележима втора черта, а днешния показа много хубава ярка и че до сега не съм имала никакви проблеми с цикъл, яйчници или др. там подобни, дори да не ме чува дявола гибички до сега не съм имала, та така забравям какво ми е казал и си чакам спокойна другата седмица.

Да buffy за сега астрални близначета си отглеждаме  Wink, поздравявам те за смелостта и ентусиазма за тази малка разлика в дечицата, може би ще ти е трудничко, но пък за тях ще е добре.

# 183
Нали знаеш че положителен тест грешен няма  Wink
Ми мен ми поотминаха болките и сега не усещам нищо.Само където гърдите са ми се едно бръкнали в контакта, толкова чувствителни ги усещам. Crazy

# 184
Аз от вчера имам едни придърпвания около левия яйчник, от там ми беше и овулацията. Пих но-шпа и по-късно пак ще се обадя на свекърва ми да ме поуспокои малко.

# 185
misi , личния ти лекар какъв специалист е?

# 186
  • софия
З дравейте момичета,
 ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ радвам се че си по добре
misi, на една седмица закъснение доктора не видя почти нищо на 2 вече имаше точица  тоест в 5 г.с., другата се надявам че ще има сърчице Praynig, така че не знам колко ти е закъснението, може още да не се вижда, дано сина ти се оправи по скоро.
chin, болят ме яйчниците , придърпва ме чуствм тежест и тнт затова трябва да се почива, може да ти е зле заради утргестана нали и ти пиеш мен направо третото вечер ме дрогира, не знам на момичетата  с ин -  витро им дават 3по 3  ужас  #CrazyНо-шпа прябва да се пие 3по 2 или няма ефект от него
iani87, дано ти мине:pray:, но така ще е на мен не ми се повръща но ме боли корем, симптоми различни
Аз днес съм се психясала защото преди 3 м ми взеха цитонамазка и на нея пишеше контрола след 3 м , докторката не можа да ми го разчета тогава и сега са минали 3 месеца и много ме е страх, може ли да се взима цито на бременни newsm78
Чао от мен

# 187
Цветич, изписаха ми но-шпа 3х1 при нужда. Утрогестана не го пия, защото съм много замаяна, а го слагам вагинално, чувствам се по-добре така. Не ходя като дрогирана.

# 188
Сега се обадих на личния лекар и ми записаха час за акушерката чак за 16 Ноември и после на 30 Ноември пак.Моето ДЖИ-пи щял да ми се обади във вторник да ми каже какво да взимам , но аз вече съм си купила хи хи.Няма да лиша малкото същество от фолиева киселина и да чакам да ми се обадят я Laughing

# 189

Аз днес съм се психясала защото преди 3 м ми взеха цитонамазка и на нея пишеше контрола след 3 м , докторката не можа да ми го разчета тогава и сега са минали 3 месеца и много ме е страх, може ли да се взима цито на бременни newsm78
Чао от мен

Здрасти,
аз съм от юнските мами 2010. Исках само да те успокоя, че цитонамазка може да се взима от бременна и не е никакъв проблем. И при мен имаше нещо като " нова цитонамазка след 6 месеца ". Мисля, че бях бременна в 6 или 7 седмица, когато го направих отново.
 Peace  Hug

# 190
Здравейте, момичета! Пише бивша мартенска мама 2009 и бъдеща юнска 2011 Simple Smile Днес си направих тест - положителен. Тестът беше Clearblue - дигитален, и чаках 5 минути, докато отчете - голямп напрежение  Mr. Green Днес трябваше да ми бъде първия ден от цикъла.
Голямото ми детенце е на година и 7 месеца и ме съсипва просто Simple Smile
Терминът ми е на 24.06.2011. Пада се края на месеца, също както и предишния път, когато всички от темата родиха преди мен  Mr. Green
Кога да отида на първия преглед?!
Успех на всички и дано да стигнем до края заедно!  Hug

# 191
  • Sofia
Ади, ако се запишеш при юлките, сигурно ще си от първите родили!  hahaha
И все пак не те гоня от темата, да не се обидиш Wink

# 192
  • София
И аз днес видях 2 чертички (едната доста бледа, но все пак). Не съм ходила на лекар, мисля чак към края на другата седмица да отида:) За мен е първа бременност и се чувствам много странно  Rolling Eyes За момента нямам кой знае какви оплаквания, само гърдите ме болят (и от време на време чувствам тежест ниско долу) но това е. Чета темичката от няколко дни, така че така да се каже ви "познавам" и много ви се радвам. Надявам се с всички всичко да е супер и темичките да са пълни само с радост и хубави споделени моменти  Hug

# 193
Ааааа, никакви такива, първото го преносих, това ще го думна навреме  Joy
Забравих да кажа, че съм от Пловдив. Синът ми се появи секцио (по медицински причини... уж), това бебе се надявам с цялото си сърце да го родя нормално... Има ли и други като мен?

# 194
Ох и аз преносих първия път. Ужасно беше! Всеки ден ми звъняха да питат не съм ли родила вече, а ако случайно не си вдигна телефона до 5 мин всички знаеха, че вече раждам  Joy
Майка ми я бяхна шашнали 2 пъти  Laughing
и добре дошли на новите момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт