ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 583
  • 617
  •   1
Отговори
# 195
Зверчето, Ади, добре дошли.
Ади, първи преглед при 10 дневно закъснение, със сигурност ще се види плодно сакче.   bouquet
Леко бременеене. 24 Юни- раче, аз съм родена на 30 юни Simple Smile

# 196
  • София
ох блазе ви на тези, които ви е за втори път..аз доста съм се шашнала какво ще става. Уж съм чела някакви неща, ама не знам от къде да започна...според вас късно ли е чак края на другата седмица да отида на лекар?

# 197
Zzvercheto  Hug Не се шашкай, радвай се! Това е толкова хубаво  Heart Eyes
Не мисля, че е късно. Момичетата от Англия казаха, че при тях се ходи след 8мата седмица. Тук искат да видят тупкащо сърце /около 7ма седмица/ преди да те запишат официално като бременна.

# 198
Честито и на новите майчета.
Искам да попитам как сте с болките в гърдите? Мен ме болят почти през цялото време, но има и моменти когато не ги усещам. Сега например нямам никаква болка. Лошо ли е това според вас?
Но със сигурност вече са лееко наедрели, което ме радва, понеже хич не съм от надарените Simple Smile
Инъче и аз продължавам с липсата на апетит и гаденето, имам и много леки придърпвания в корема.

# 199
Честито и на новите майчета.
Искам да попитам как сте с болките в гърдите? Мен ме болят почти през цялото време, но има и моменти когато не ги усещам. Сега например нямам никаква болка. Лошо ли е това според вас?

Според мен няма лошо  Peace

# 200
  • София
Zzvercheto  Hug Не се шашкай, радвай се! Това е толкова хубаво  Heart Eyes
Не мисля, че е късно. Момичетата от Англия казаха, че при тях се ходи след 8мата седмица. Тук искат да видят тупкащо сърце /около 7ма седмица/ преди да те запишат официално като бременна.

Радвам се, разбира се, просто още се опитвам да свикна с мисълта...а и колкото и тъпо да звучи мразя да ме боцкат (взимате на кръв и тем подобни), и като знам сега колко пъти ще се наложи...ама няма как, ще се преживее Simple Smile
Някой питаше за гърдите, и мен не ме болят постоянно, по-скоро като се движа и вечер като си легна. Корема и той бая ме стяга, ама аз попринцип имам много болезнена меструация и тези леки придърпвания сега не ми правят впечатление...надявам се са нормални  Rolling Eyes

# 201
А н и не знам точно какъв специалист е, но в никакъв случай не е гинеколог, аз и затова толкова бързо му пренебрегнах мнението и бързо се успокоих.

tzvetihc днес ми е 8-ми ден закъснение, така че наистина всичко до тук се развива нормално според мен и в края на другата седмица както си бях запланувала, като отида на гинеколог мисля, че всичко ще си е на място.

adi_i_bebe и моят син е роден секцио през 2005г. (по медицински причини), но аз все още съм доста разколебана как искам да бъде този път. С доста смесени чувства съм все още от тогава.

Zzvercheto при мен нищо че ми е за втори път, като че ли повече се шашкам, защото доста повече съм се ровола и изчела, пък като че ли понякога колкото повече неща и подробности знае човек повече се шашка.

Та така все пак това са си едни много положителни притеснения и емоции.
Еееехххххх раздвижихме се: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 202
  • София
охх да във връзка с притесненията, и аз си имам едно....точно в дните когато явно е станал бебчо реших да си сложа 3 глобулки полижинакс (нещо ме сърбеше, пък и явно овулацията ми се е бъгнала, защото си ги слагах точно когато трябваше да е тя, а тя явно е била по-рано) и се чудя дали са навредили по някакъв начин....четох в стари теми тук, че действат локално и не би трябвало да имат влияние, дори ги изписват на бременни, ама ми е малко притеснено...някой знае ли нещо по въпроса?

# 203
А мен ме притесняват тези придърпвания в яйчниците с едни бързи болки леки, придърпванията около матката, като разтягане, потрепване. Аз нямам болезнен цикъл по принцип и сега много се шашкам, а не искам да звъня на лекаря ми, че го търся за щяло и нещяло.

# 204
  • София
chin не се притеснявай, при мен е същото и като човек който има болезнен цикъл хич не им обръщам внимание

# 205
Аз пък докато се шашкам, че ми се гади и намерих една статия, която ме поуспокоява малко, ако е наистина вярно, ще търпя, без да се оплаквам  Laughing . Дано и вас да ви поуспокоя малко.
Ето това е линка:
http://www.puls.bg/health/home-and-office/news_5457.html

# 206
  • София
е сега пък аз се притесних! На мен не ми се гади!  Thinking

# 207
при всяка жена е различно.. не се тревожи. Моя приятелка първата си бременност я изкара в повръщане до 9 месец, а втората с нито едно неразположение. Всяка бременност е индивидуална, да не говорим за хората Simple Smile

# 208
Забравих да напиша, че гаденето е нормално да започне от 6 г.с. нататък.
И при мен започна точно в 6 г.с.  Който е в по-ранна седмица да не се шашка от написаното.

# 209
А и Chin е права, всяка бременност е индивидуална. Това е просто една статия, в никакъв случай не искам да шашкам никой с нея. И аз познавам жени, който не са имали никакви проблеми с гаденето, и са изкарали съвсем леки бременности. Чела съм, че вероятността да имаш момиче е с 50% по-голяма ако имаш сутрешно гадене, незнам до колко е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт