ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 581
  • 617
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошли на новите мами. Лелеееееее  аз докато съм  smile3524 вие колко сте написали   Stuck Out Tongue  От няколко дни и на мен ми се гади, придърпвания имам но рядко а гърдите......и аз не  съм  надарена  Mr. Green но сега значително са пораснали за радост на моя любим Mr. Green

# 211
И на мен за момента гърдите ми са чувствителни.
Иначе главоболието ми мина от едно айрянче с малко сол.
Незнам защо,но не ме избива на сън,а по-скоро доста честичко ми се хапва eat

# 212
Да споделя и аз - сутринта, след като си направих теста ме заболя коремът (както и при първата бременност). Реших, че е внушение първоначално, но доста си ме боли Simple Smile
Предполагам, че има и други като мен - имам проблем и с цигарите Simple Smile Не пуша днес вече, разбира се, ама така ми се пуши... Сигурно ще спра пак докато родя и кърмя и после наново  Sick

# 213
Здравейте мили момичета да се присъединя и аз към темичката Simple Smile,че и нашата точица ще е юни При мен симптоми всякакви още от преди да разбера,че чудото е станало NaughtyСега всичко си напредва болките в гърдите ту от ляво ме боцка ту в дясно и това гадене и повръщане аз явно съм една от тези 70% които си имат всички симптоми::Simple Smile))))А за цигарките още от първия ден ги отказах не,че беше отдавна де Peaceот време на време ми се припушва ама хапвам нещо и ми минава  Rolling Eyes

Лека вечер на всички!

# 214
  • София
Момичета, резултатите ми са добри, няма нищо притеснително - така каза ендокриноложката.  Според гинеколога ми също, него само го притеснява високото и неизследвано ТСХ преди половин година. Поуспокоих се вече  Praynig
Вие как сте с газовете, че мен ме побъркват  Blush Иначе за гаденето - само днес сутринта ми се догади като видях съпруга ми как си сложи хладка вода на мюслите  Laughing Иначе не.
adi_i_bebe , аз го имам същия проблем, трудничко ми е.

# 215
Аз не пуша от 9 месеца и ми се пуши, така че не минава. Пиете ли кафе да ви питам? Аз днес прокървих и смятам да го спра поне временн Ще го заместя със солен айрян щом минава главоболието от него. Имам ниско кръвно и  болки в гърдите. Днес и в кръста, а за придърпвания и спазми в корема-те са почти ежедневни.  Нямам гадене, но забравих да кажа на гинеколога, че имам болка в високо в дясно дали е свързана с бременността? Мисля, че вече съм в четвърта седмица. И това ми е първо бебе. Пожелавам успех на всички!

# 216
Привет на всички, включете и мен в групата на мами ЮНИ 2011. Терминът ми е определен за 12.06.
Честито на всички бъдещи мами и лека бременност!!! Wink

# 217
Аз не пуша от 9 месеца и ми се пуши, така че не минава. Пиете ли кафе да ви питам? Аз днес прокървих и смятам да го спра поне временн Ще го заместя със солен айрян щом минава главоболието от него. Имам ниско кръвно и  болки в гърдите. Днес и в кръста, а за придърпвания и спазми в корема-те са почти ежедневни.  Нямам гадене, но забравих да кажа на гинеколога, че имам болка в високо в дясно дали е свързана с бременността? Мисля, че вече съм в четвърта седмица. И това ми е първо бебе. Пожелавам успех на всички!
Четвърта седмица си 14 дни след овулацията. Има калкулатори, които изчисляват седмицата според, последната менструация и дължината на лутеалната фаза, това ако не знаеш кога ти е била овулацията.

# 218
И аз се включвам за началото на юни Grinning Още не съм ходила на лекар имам час за вторник дано всичко да е нормално Peace

# 219
Четвърта седмица си 14 дни след овулацията. Има калкулатори, които изчисляват седмицата според, последната менструация и дължината на лутеалната фаза, това ако не знаеш кога ти е била овулацията.
Да според калкулатора, с лекаря не сме обсъждали това за сега.

# 220
m-i Здравей на мен също ми е първо бебче и всичко ми е много странно с всеки ден по нещо ново PeaceЗа кафенцето наистина е хубаво да го спреш,аз преди поне 3в1 пиех ама сега немога да го помириша наблягам на всичко солено LaughingЗа  ниското кръвно също не се тревожи при бременност е било нормално моето примерно е 85/60
А на теб кога ти е термина?Аз от вчера съм в пета седмица така,че може би долу-горе вървим заедно Thinking

# 221
m-i, мисълта ми беше, че много рано си разбрала, в момента в който се разбира, първия ден от закъснението вече си в 5та г.с, навършени 4, т.е примерно, ако лентичките ви показват 4г.с и 3 дни, то сте в 5та седмица.  Peace

# 222
О, не направих си обикновен тест Шуър чек(нямах представа, че има и други). А за седмиците смятах от калкулатура за последна менструация.

# 223
Оле да ви се оплача мен едно разтройство ме гони , и сега като бях в тоалетната и като се обърнах ама черно ужас.Но преди 2 часа на работата ядох черни бисквити Орео и те са си много черни та викам от това да е.Преди това не беше такъв цвета.Оле и аз кви глупости говоря ама малко се притесних.
Много сте изписали .
Здравейте на новите мами радвам се че се увеличаваме. Hug

# 224
Здрасти, ако е еднократно няма страшно ако се повтори пробвай с една лъжица нишесте разтворено в чаша вода. Не знам от Орео, но изпражненията стават тъмни от зеленчуци като спанак може би и от друго, но не се сещам в момента

Общи условия

Активация на акаунт