ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 580
  • 617
  •   1
Отговори
# 225
Да ви се оплача, вече не понасям бирата, а преди можех да оправя сама 1 двулитровка. Сутринта си направих кафе, което така и не изпих, а преди с това стартирах деня. Какво ли още ме чака. Продължава да ми се гади и става все по зле Sick А иначе исках да ви питам към какво сте се ориентирали ЖК и раждане по здравна каса или на частно?  Аз съм от Варна, проучих и двта варианта и честно казано не знам кое да избера. Вие какво мислите по въпроса?

# 226
Mоже и от желязото във витамините , но почти съм сигурна че е от бисквитите защото са много черни. Crazy

# 227
Бъни ако пиеш витамини   е възможно да е от тях особено ако имат  витамини  от групата   Б ,аз при предишната бременност пиех витамини мисля се казваха ( супле мама ) акото беше черно Embarassed но разстройството  не е добре дано да е било единичен случай

# 228
Ми ще видим.Аз не се притеснявам много.
Ох толкова съм уморена а нищо не съм, правила днеска. pliok

# 229
  • Sofia
Здравейте,
аз пак ходих на лекар и пак се шокирах. Киста си имам, преживях я вече Wink, но видя 2 бебета. Shocked За едното не е много сигурен дали няма да изчезне по-нататък, след 2 седмици ще ходя пак на преглед при него да видим как се развиват нещата и наистина ли са 2.

# 230
  • София
как сте момичета? добре дошли на новите  Hug

# 231
Здравейте,
аз пак ходих на лекар и пак се шокирах. Киста си имам, преживях я вече Wink, но видя 2 бебета. Shocked За едното не е много сигурен дали няма да изчезне по-нататък, след 2 седмици ще ходя пак на преглед при него да видим как се развиват нещата и наистина ли са 2.

Виж какво... И кистата ти по-голяма, и бебетата ти повече... Срамота! Laughing
Браво! Наистина се радвам за теб! Дано са две - не се шашкай! Всички ще ти се радваме!  bouquet

# 232
Здравейте,

Да не си пила противозачатъчни преди да забременееш? Тогава вероятността да имаш близнаци е по-голяма.
Почивай си и си мисли само хубави неща за бъдещето.
Лека нощ  Heart Eyes

# 233
Как така едното да изчезне, бебета не се изпаряват  Shocked иди се консултирай с друг лекар според мен.

# 234
Аз много бил искала моите да са две, но също и ме е страх, че май са доста рискови и тежки тези бременности. Мъжът ми е близнак и, въпреки, че знам, че е през поколение, все пак се надявам Simple Smile
А коремът си ме боли определено, но знам, че е нормално...
Вие казахте ли на разни близки роднини вече? Ние казахме на родители, братя и сестри - и първия път така направихме...

# 235
  • Sofia
Бъни,  случва се едното да спре да се развива за сметка на другото и да се резорбира от организма. Нещо такова....

# 236
Добро утро на сладките мами!

Как сте, щурави мами?
Ох... обещала съм си да не се фукам, но имам нужда /като в "анонимните алкохолици"/ да се похваля, че от 5 дни съм изпушила само 2 цигари Hug Тук е момента много силно да ме аплодирате  Laughing
И да си призная не ми се пуши. Само сутрин с кафето... ама то е едно кафе... "детско" - с повече мляко и малко кафе  Laughing

Много весела събота и неделя ви желая! Усмихвайте се, мислете си хубави неща и се обичайте с бъдещите татковци!  Heart Eyes

# 237
 smile3501 за Мia-mia
и добро утро на всички  Hug
Тази сутрин си играем нещо с малчо в леглото и толкова пъти ми стъпа на корема... още не е проблемно, но не знам след време как ще ми се отрази  Rolling Eyes

# 238
  • София
Шунка, много ще се радваме ако се запазят близначетата  Simple Smile
Някой по-нагоре беше казал, че гаденето започва от шестата седмица, ами май при мен така се получава - вече втора сутрин подред, после през деня нямам проблем.
Доктора ми каза да не спортувам, а да се разхождам. Аз си мислех, че не е  проблем вкъщи зимата на кростренажора, ама според него е хубаво да се избягва. На вас какво ви казват вашите лекари?
Приятен ден на всички!

# 239
  • София
здравейте и от мен момичета  Hug
Шунка, ти радваш ли се че може да са две бебчета, аз много бих искала, ама едва ли...
Maidenly, и аз мисля че кростренажора не е проблем, стига разбира се да не се прекалява. Аз лично мисля да наблягам на разходките, дори сега се разходих към 40 мин с кучето и се чувствам супер  Laughing днес нямам никакви оплаквания и дори вече не съм шашната.
Полежавам на всички хубав ден  yes

Общи условия

Активация на акаунт