ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 579
  • 617
  •   1
Отговори
# 240
mia-mia това е за теб  smile3501   Шунка новината е чудесна  много се радвам за теб    newsm68  newsm04 всичко ще е наред не се тревожи newsm47

# 241
И на мен разходката с кучето ми се отразява много добре Laughing за сега не чувствам и нямам никакви оплаквания освен гърдите, които са ми страшно пораснали  Joy
Аз съм от Пловдив и съм се насочила към Д-р Антон Михнев първият ми преглед е във вторник  Rolling Eyes Има ли някой впечатления от него Grinning

# 242
На мен за велоаргометър ми бяха казали, че няма проблем, но така и не стигнах до него. Кучето се погрижи за разходките ми  Mr. Green
Вчера се пробвах пак, но с малчо и с куче  не е толкова спокойна разходка... все подвиквам по някого  Embarassed

# 243
Maidenly, аз с предната бременност спортувах до третия месец. С тази спортувах до тази седмица и вече край. Но кростренажор и колело няма проблеми, ако ги въртиш само за раздвижване. Сега търся пак варианти за спорт - например йога за бременни, но в нашия град няма кой знае какви възможности и може да позагърбя спорта за известно време.

Аз ще раждам в държавна болница,както и миналия път.

Шунка, много интересна новина. Дано и теб те радва както и всички нас.

На мен гаденето ми окончателно премина и сега започна да ме гони глад.  Laughing

# 244
Здравейте, мамчета.
Шунка, дано всичко е наред и на финала гушкаш две бебчета. И аз знам, че понякога едното не се развива и се резорбира от тялото, но дай Боже и двечките да имат сила и желание за живот.    bouquet
Аз се чувствам доста отпаднала, но днес не ми се е гадило осезаемо. Като Ани съм твърдо ЗА държавните болници. Като че ли при мен избора беше направен още преди да забременея. Свекърва ми работи в Майчин дом София, смятам, че това е болницата, в която са най-добрите неонатолози, а това е по-важно. Наскоро моя позната роди в Св. Лазар срещу 10 000лв и детенцето и имаше проблеми с белите дробове, пак в МД го изпратиха. Имат условия, удобства, но не са добри екипи според мен.
За спорта, мисля че разходките са прекрасен вариант, но сега зимата ще е трудничко, а и опасно с нашите улици и почистени пътища. Аз си работя, вървя на ден поне 1-2 км и се чувствам добре като се движа.
Веса, моля те пиши на кирилица.  Simple Smile
Приятен ден от мен...

# 245
  • София
Chin, сериозно ли 10 000 лв Crazy Не съм подозирала, че има такива цифри по частните болници за раждане. Точно вчера си говорихме със съпруга ми, че има колежки, които раждат в Токуда и аз му викам, че е минимум хиляда раждането там... а то е вероятно двойно и тройно. Живот и здраве, всичко да е наред, аз също съм "за" държавна болница и конкретно Майчин дом, там е лекаря ми.
Иначе в София е кофти това с разходките и паркираните коли по тротоарите, имаме една хубава алейка и стадион, само да не е толкова кално редовно ще правя тигелчета  Simple Smile

# 246
Толкова със стволовите клетки, иначе 6хил. е раждането с избор на екип. За Майчин дом знам, че Дяволов взима повечко пари, но аз съм чувала прекрасни отзиви и за други лекари. Моя също е в МД - Димитров, но има и ин витро клиника.  Аз живея в изток и парка ми е близо, а и квартала сравнително е чист и доста зелен, но съм на работа в центъра, така че докато стигна пак минавам покрай всички тези коли, а това си е цяла мисия с препятствия.

# 247
  • Sofia
Alexxx, пила съм, но преди повече от 6 месеца. След това се отказах от всякакви лекарства (2 години опитвахме безуспешно).

Аз почвам да се радвам, определено бях шокирана, нямаме уж близнаци в родата, само снощи свекърва ми каза, че нейната баба имала сестри близначки или нещо такова. Не бяхме обмисляли да ставаме многодетно семейство точно сега  Laughing, но каквото, такова. Добре, че се преместихме на по-широко, че бяхме в една гарсониерка, хихихи.

За Св. Лазар само лоши неща съм чела тук, освен че е адски скъпо. Миналия път раждах в Тина Киркова и мисля да повторя, доволна съм, а се бях начела на ужасии и влязох със страх. Засега не съм се ориентирала към доктор за ЖК, ходих при д-р Динчо Георгиев и д-р Даниел Георгиев, вторият обаче е чак в Студ. град и ще ми бъде трудно да ходя през 2-4 седмици дотам.

Миа-миа, браво за цигарите! Аз не пуша, но мъж ми редовно ми дими и само мрънкам, но още не се е отказал...

На мен не ми се гади, чак ми е странно, ям си съвсем нормално. Гърдите ме болят, ако си сваля сутиена, иначе не усещам  Mr. GreenОбаче много ме мързи и хич не ми се ходи на работа. Няма как обаче, засега ще си ходя. Simple Smile

# 248
Аз днес съм супер отпаднала и бледа и много ми се гади но не повръщам.  Sick

# 249
Запис...  Simple Smile 1 ден закъснение и една съвсем бледа втора черта,още даже ме е страх да се радвам!Имам странни болки и напрежение в корема,все едно матката ми е уголемена,за гърдите да не говоря - Памела Андерсън  Laughing,Имам си дъщеричка на 8годинки - с нея имах ясно изразени симптоми на бременност,с всички екстри - гадене,повръщане и тн Whistling Сега пък не чувствам нищо,освен това,че се усещам надута и дебела  ooooh!Дано всичко е наред занапред  bouquet

# 250
Здравейте на всички нови бъдещи мами.
Аз днес съм си много добре освен,че малко ми се спи.Гърбът ме боли от време на време,а незнам в по-напреднала бременност какво ще правя.Малко се страхувам и от килограмите,които се качват... newsm78
На всичко съм готова в името на малката ми точица. smile3522

# 251
Изглежда наистина е много малка точицата  Simple Smile моята трудно я аткриха даже.

# 252
Аз като че ли няма да дочакам 10 дни закъснение... мисля към края на другата седмица да си запиша час за АГ, че не се издържа.
Аз днес, вместо да си почивам, понеже детето беше при майка, цял ден обикаляме с мъжът ми на едни високи обувки... сега съм като парцал. И ми се пие ужасно много вода постоянно - също както предишния път....

# 253
От къде ги изчисли толкова точно? Аз съм на Еутирокс и също с Хашимото.

# 254
Седмиците и дните.

Общи условия

Активация на акаунт