ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 578
  • 617
  •   1
Отговори
# 255
нещо ми изчезна поста,ще пробвам отново...Запис и от мен  Имам 3 аборта не по желание, бременна съм за 4 ти път, имам Хашимото и съм със сложна терапия за задържане на бременността, както и на Лтироксин. В  5 г.с 1 ден, с 9 дни закъснение съм вече, а днес видяхме сакчето с ембрионална структура и жълтъчно мехурче в него. Не исках да се записвам в началото,исках да установиме поне бременността .Умирам от страх да не се почетвърти кошмара с абортите...Докато бях на лекар сърцето ми щеше да изхвръкне от напрежение,главата ми да експоладира...не мога да опиша, толкова ме е страх...
По изчисления на калкулаторите терминът ми е 17.06.2011г. Нямам кой знае какви неразполжения, освен болезнени гърди,понякога спя трудно заради тях,много ме болят нощем, лекинко гадене от време на време но не е нещо фрапантно, нямам никакви болки в коремната област може би понякога нещо като лека тежест ниско долу усещам, не съм мръднала на кг,даже май леко надолу но коремчето си търси вече място в дрехите ми 
Мажа се с Мустела против стрии и за гърдите има специално кремче също на Мустела. Четох, че този на Икаров ставал за след 4-ти месец.
Успех на всички мами и се надявам всички да бременеем задно до финала и най-накрая да гушнем децата си   Hug Praynig Praynig Praynig 

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 21:41 от kotkata35

# 256
Ади, при мен първия преглед беше  в 5г.с и 4 дни, на 8ми октомври, 10-11 дни закъснение, видя се плоден сак 21.3мм и жълтъчно мехурче, отговаряше на 6г.с. До другата седмица със сигурност ще е пораснало достатъчно за да се види- така че записвай час. Simple Smile
аз_котката   bouquet  Hug

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 22:32 от chin

# 257
  • София
az_kotkata, силно те прегръщам, пожелавам ти от цялото си сърце всичко да е наред, кураж и спокойствие!

# 258
Оле милички да ви кажа.Днес казахме на родителите си.Свекъра и свекървата не са много емоционални но и те много се радват по свое му.Но майка ми и баща ми просто избухнаха от радост.Баща ми и мъжът ми още пият долу , една бутилка уиски си я изпиха от радост.Майка защото е акушерка просто не спря да благодари на Господ.И аз съм много щастлива вече.Гушкам ви всички и ви пожелавам здрави бебчета на финала. Hug

# 259
  • Sofia
Bunny, страхотно! Много е готино, като видиш останалите как се радват за теб.
Моят мъж се чудеше дали веднага да казваме, но аз просто нямах търпение, виждаше ми се голям егоизъм да си мълчим Wink

# 260
  • Sofia
А има ли някой вампир като мен? Само вижте в неделя в колко часа съм будна, ядосвам се вече! А няколко сутрини се будех преди 5.30, независимо в колко съм легнала. Вярно, че рано ставам за работа, но това е прекалено!!  #Crazy Laughing

# 261
Има има  Mr. Green
Аз даже съм по-тежък случай, заспивам с малкия около 9 - 9.30 и после към 3-4-5 куквам  hahaha
Добре дошли на новите момичета  Hug Надявам се всичко да е на ред и да нямате притеснения.
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ много хубава емоция е  Heart Eyes на мен не ми остана на кого да казвам
И понеже аз съм една несериозница и още не съм си взела държавния изпит и ми се смеят - поне бебето да се изучи и да завърши  Joy

# 262
Аз рано не ставам, но за сметка на това не си лягам по-рано от 2, а в повечето случай 3-4ч. Не мога по друг начин - цял ден съм с детето, ако си и лягам с него, няма да ми оставя нито секунда за личен живот... Сега като станат две ще му мисля  ooooh! Едва ли ще имам време не за личен живот, ами да си измия зъбите  newsm78

# 263
Добрутро,прекрасна неделя ви желая и благодаря за топлото посрещане на някои момичета Hug

Откакто съм бременна всяка сутрин се будя 3,4,5. Днес пак се ококорих в 5, гледах тв...дзверих се...това е един забележителен симптом Mr. Green

# 264
Добро утро, аз пък си поспивам, вечер рано си лягам и сутрин мога до късно до спя....Е, будя се през нощта, но за да ходя до тоалетна и да меря БТ, защото аз все още меря. Иначе на никого не съм казала, само на мъжа ми и на свекърва ми, ще кажа ...не знам кога, да мине малко време, ще кажа и на майка ми и баща ми.

# 265
  • София
добро утро и от мен момичета  Grinning
az_kotkata, силно се надявам, че този път ще е различно, стискам палци и с позитивните мисли на всички нас всичко ще е наред  Hug
аз снощи пък реших да излезна с приятели и добре че леко ми е запушен носа, че този цигарен дим просто щеше да ме унищожи...май ще трябва да прекратя тези излизания...
искам и да ви питам нещо, вчера се рових и в другите теми на бг мамма и намерих една маска за коса с тривитаминол (казват и овча маска), имате ли представа дали сега можем да си я мацотим?Иска ми се да си подсиля малко косата, но не знам дали е подходяща? newsm78

# 266
chin  то и аз до WC е повика предимно, аз също си меря БТ все още Peace , но имам и хапчета разни които пия по часове като се почне от 5:45... ooooh!
Zzvercheto мерси Hug и съвета ми е- бягай далече от цигарите, пасивното пушене вреди много Peace Аз бях върла пушачка повече от 10 години, но успях да ги откажа и сега по-лошо от бивш пушач няма Mr. Green лошото е, че в компанията ни всички са комини, пушат безобразно много,така че чак ми нагарча в гърлото, като се събереме.Хич не им пука, че те са 10 човека които пушат, а ние с мъжа ми двама които не пушиме и димят фас след фас Sick
За смърдела и осмърдяването няма да говоря  Sick но колко е вредно това,особено сега....затова аз в момента ги избягвам, не ходиме по гости, не ходя и по заведения именно заради този проблем. В къщи всеки е добре дошъл и пушат на балкона-ако искат.

# 267
 Привет момичета.Как сте всички?Тук един сняг вали от вчера....мале мила, натрупа вече.И едно студеноооо... ooooh!
 На мен ми се гади.Ама много.Снощи чак ме изби на рев.Е поплаках си.И така.

# 268
  • София
Привет  Simple Smile Аз допреди две-три седмици повече безсъние ме гонеше, но елате сега да ме видите - заспивам към 10-11 в хола, после се местя с мъжа ми в спалнята, събота и неделя откарахме до 10-11, а отделно ми се доспива още един-два пъти през деня за по час-два  Laughing Направо се чудя как ще изкарам на работа тази седмица...

# 269
На мен Taka ми се спи днес направо, даже сега лягам да погледаме малко филми.Днес май всички релаксирате. Rolling Eyes
Не ми се гади или нещо но само ми се спинка.Майка ми снощи ми изчисли по техният си начин термина.Акушерките го изчисляват така:
Първия ден на последния цикъл(моя е 14 септември), към него прибавя 7 (14+7=21) и после от месеца на зачеване вади 3 .При мен е Септември (9-3=6 )
Та много точно ми го изчисли 21.06 , същата дата от календара. Party

Общи условия

Активация на акаунт