ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 530
  • 617
  •   1
Отговори
# 480
Мая, благодарим ти Simple Smile
Аз ще си ходя при моя в частния кабинет, но ще се запиша и при него на ж.к в Майчин дом. Живот и здраве там мисля и да родя.

# 481
Ама, момичета, какви са тези почерпки, ще станем 100 кила  Mr. Green
Честит рожден ден, вещичке, а не теб, чин, да ти е жив и здрав рожденника   bigdance2 nbirthday newsm67
И аз тъкмо се канех да пиша, че коремите ви се надуват, защото вероятно задържате вода... няма как вече да имете бременни коремчета, но и това ще стане Simple Smile Аз нямах търпение да ми порастне корема, а накрая пък ми беше писнало да ме гледат като изкопаемо (коремът ми беше гигантски....) Чакайте да пробвам да сложа една снимчица Simple Smile

Това е от осмия месец, до края беше още по-голям... ех, спомени Simple Smile

# 482
Момичета,благодаря ви за прекрасните пожелания:)Да ви се връща и юни всички да гушкаме по едно,а защо не и по две,хубави,дебели и здрави бебета:)

chin да ти е жив и здрав таткото и всичко най-хубаво да му се случи:)

tzvetihc позната роди преди 2м при Богословова във Вита...каза,че я е измъчила и е било кошмарно раждане.Аз ходя при една от ученичките на Богословова.Много е готина като човек и най-важното си разбира от работата.Малко са лекарите от Шейново,които не стават за нищо.Ако си се насочила на там,де:)Колева от Токуда също е много добър професионалист.Важното е да си намериш твоя си доктор и да се чувсташ добре с него и като му зв по тел да ти вдига,а не като една патка от Вита,която ме следи в началото.3 дни я издирвах,бях полудяла и тя не си вдигаше тел.

adi_i_bebe какъв готин корем:)

# 483
Здравейте
На празнуващите - честито, да сте живи и здрави и нали си знаете  - най сладките бебета.
Аз да питам....днес си направих още един тест и ми се струва че втората черта е маааааалко по-бледа от контролната. Не знам дали си внушавам или това е нормално...
Ади, като ти гледам лентичката...за 24-ти юни ли си? И мойте сметки са като твойте
И също ще бъда благодарна ако ме посъветвате кога да ида на доктор...
аааа и още нещо - би трябвало да съм в 4 седмица и 5 дни, кога да очаквам да ми се гади?

# 484
При мен пък само корем стърчи, не може да си въобразявам, защото не го виждам само аз, и се чудя не е ли рано? newsm78

Не е много рано, понеже органите правели място на матката и още в тоя периодталията изчезвала- както казват специалистите Wink
Защо си махна линийката?

# 485
А аз да си се притеснявам ли за мойто си носче?

# 486
mimik хахаха защо трябва да очакваш да ти се гади...може да си от тези,които изобщо не им се гади:)Няма определено време,в което да почне да ти се гади,поне до колкото аз знам.
Иначе и аз съм в 4гс и 5дни и вчера зв на доки и тя ми каза,че в понеделник ще се видим,на 1 сед закъснение можело да се види сакче,но аз отивам по-скоро,за да разбера ще пия ли утрогестан или не.Иначе след 7-10дни закъснение е вече нормално да отидеш да видят дали всичко е ок.

ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ  и аз имам такава пъпчица,излиза ми редовно,когато съм болна.Спокойно,няма страшно:)

# 487
  • софия
mimik, и аз тотално се бях шашнала с тези тестове не се безпокой щом им а втора черта всичко е ок.,
veshtitzata, аз родих сина ми при нея със секцио по желание едвам я навих,но който ми види ме поздравява за операцията, много добре си е свършила работата, и аз искам доктор на който да мога да звъня и когато ме притеснява нещо да ме взима без проблем затова искам с частен кабинет да знам че си плащам и да съм спокойна.
adi_i_bebe , аз си мислех че съм сбила с голям корем но твоя #Crazy
chin, да взема да отида при твоя доктор ама майчин дом ми е много непознато
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ, не ми се струва за притеснение Hug

# 488
Здравейте, мами
Приемате ли и един (все още надяващ се) бъдещ татко сред вас?!? Моята половинка засега отказва да чете всякакви неща и форуми на тема бременност (за да не се затормозявала), но ми е делегирала аз да се информирам, и да и сдъвквам само неща, които и трябват да знае, но аз пък любопитствам като за двама  Laughing
Следях форума, и по-конкретно тази тема вече от няколко дни, и имам чувството, че вече ви познавам, затова и реших да се регистрирам и аз - така и така научавам много полезни неща от вас...  Simple Smile
Ние видяхме 2-те чертички на 13.10, термина е изчислен за 19.06., но в петък сме на доктор за първи преглед и ни е доста притеснено все още. За първи път ни е - оженихме се на 18.09, и след това решихме, че може да почваме да "работим" за бебе, но определено не очаквахме да стане от първи път!  Grinning
Поздрави на всички, и лека бременност!

# 489
Очаквам да ми се гади, защото с Йоана през първите три месеца ми беше толкова лошо че свалих 10 кила. Нито един път обаче не съм повърнала. И сега много искам да не ми се гади, всъщност моля се да е така, но не ми се вярва. А днес съм като парцал.
Заведох детето на градина и се върнах у нас уж да си гледам филми...и съм заспала та до 12.30. И сега пак лежа че много ама мноооого ме мързи

# 490
tzvetihc нищо лошо не искам да кажа за Богословова.Знам,че е страшен специалист,но явно в този случай просто не се е справила добре,до колкото знам е извикала друг лекар за спешното секцио,което се е наложило след 14ч опити за нормално раждане,та това исках да споделя.Иначе аз бая съм се напатила по тия болници и освен на частно,на друго не смятам да ходя.Даже смятам да пропусна жк,да сме живи и здрави да стигнем до там.Вместо да дам 400лв за жк,дето няма да ми обърнат внимание,по-добре да си давам на лекарката си,поне знам,че ще ми е спокойно.

# 491
  • София
момичета благодаря за съветите относно моята настинка, както и за пожеланията  Hug
днес пия много чай с мед и се надявам да се пооправя бързо, че се чувства много зле...
утре съм на лекар, най-сетне и аз, ще я разпитам и какво мога да пия, ако не съм по-добре...
добре дошли на новите  Hug

# 492
Ихаааа имаме си и татко:)m-g добре дошъл дано да сме ти от помощ:)

mimik една с една бременност няма еднаква.Дай боже да се чувстваш прекрасно и да нямаш никакви проблеми до края:)

Аз направо почнах да се плаша като чета,май само аз се чувствам повече от добре,нито ми се повръща,нито ми се спи,нито ми се яде,само дето имам един подут корем и едни гърди,които не мога да докосна.

А между другото,докато лежах в Шейново,един лекар ми каза,че всички тези гадни симптоми всъщност са много положителни и за тях това са индикации,че бременността протича нормално.Но аз се надявам да съм от щастливките,на които нищо им няма:)

# 493
Я и един татко, ми добре дошъл , ама най- добре е твойта женичка да се присъедини, как така да не се затормозявала? newsm78

# 494
Здравейте, мами
Приемате ли и един (все още надяващ се) бъдещ татко сред вас?!? Моята половинка засега отказва да чете всякакви неща и форуми на тема бременност (за да не се затормозявала), но ми е делегирала аз да се информирам, и да и сдъвквам само неща, които и трябват да знае, но аз пък любопитствам като за двама  Laughing
Следях форума, и по-конкретно тази тема вече от няколко дни, и имам чувството, че вече ви познавам, затова и реших да се регистрирам и аз - така и така научавам много полезни неща от вас...  Simple Smile
Ние видяхме 2-те чертички на 13.10, термина е изчислен за 19.06., но в петък сме на доктор за първи преглед и ни е доста притеснено все още. За първи път ни е - оженихме се на 18.09, и след това решихме, че може да почваме да "работим" за бебе, но определено не очаквахме да стане от първи път!  Grinning
Поздрави на всички, и лека бременност!

Здравей, приемаме и татковци, разбира се! Добре дошли в отбора!  bouquet
Твоята половинка е права - по-добре да не се панира отсега, а само да се информира, ако има въпроси.
Непременно си изберете добър специалист, особено за първа бременност. Аз до 6-тия месец с първото от работа нямах време нищо да прочета и да знам, та после се чувствах като идиот покрай другите информирани бъдещи майки  Grinning Но това си има и своя плюс - незнаех какво трябва да ми е и може би затова нямах никакви грижи  Grinning
Успех и на двамата и леко бременеене  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт